Anmeldelser af Villa Alma Pace

 
Villa Alma Pace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Alma Pace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Alma Pace

Læs personlige anmeldelser af Villa Alma Pace som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Alma Pace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette & Jens fra Hasselager boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 7. til d. 13. juli 2008.

Det har som altid været en dejlig oplevelse at komme ned til jeres destinationer.
Vi boede i den mest vidunderlige gamle herskabsvilla og havde fået værelse med en meget stor møbleret terasse. På denne terasse kunne vi sidde i mange timer og blot nyde den fantastiske udsigt over havet. Hotellet serverede dejlig hjemmelavet mad og de var alle søde og imødekomne. Man skal være indstillet på, at der ikke er en strand men et par klipper, hvor der mulighed for at ligge og solbade. Den eneste ulempe var, at der er absolut intet at se i området eller i byen. Vi fandt en restaurant og en cafe. Havde vi ikke haft en bil med, var ferien blevet meget lang og kedelig.
Endnu en gang tak for en dejlig ferie. Vi anbefaler gerne In-Italia til alle vi kender.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Else & Carsten fra Randers boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 28. maj til d. 4. juni 2008.

Vi var glade for vores ophold. Skønt sted, og super beliggenhed. Men morgenmaden var ægte italiensk, altså poor!! Sød betjening!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Preben og rejsefæller fra Kastrup boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 12. til d. 15. september 2007.

Vi er nu kommet hjem fra en fantastisk ferie og lille rund tur i Toscana, det kan anbefales til alle. Vi fløj til Firenze lørdag og kørte af Chiantivejen til Siena, en flot tur med vinmarker og udsigt over dalen til alle sider, da vi kom til Greve gjorde vi ophold for frokost, og sikke en oplevelse, der var vinsmagning på torvet, så vi købte alle et vinglas til eur 8 incl. et "klippekort" til vin, også kunne vi ellers smage på al den vin vi havde lyst til, det var bare lidt ærgeligt, for der var jo en som skulle køre bilen det sidste stykke til Siena, men det gik fint og med jeres gode beskrivelse til hotel Italia var det ingen sag. Hotel og servicen levede fuldt ud op til vores forventninger. Siena er den dejlig by.

Der efter kørte vi til San Gimignano og boede på en lille vingård Agriturismo Cesani, vi var utrolig heldige, de var i gang med at høste druer, så vi fik set hele processen, og Gert var endda med i vinmarken og plukke/klippe druer, en fantastisk oplevelse, og en rigtig sød og venlig familie, som driver stedet.

Vores 3. opholdssted var i Antignano på hotel Villa alma pace, hvor vi havde fået balkon med udsigt ud over havet, vejret var med os, så vi kunne både slikke sol på balkonen, nyde udsigten og bade i den private stand, som hører med til hotellet, man skal blot være opmærksom på, at der er klipper! Personalet var flinke, rare og hjælpsomme, men maden - en 3 retters menu - til eur 18 pr. pers. var ikke noget at råbe hurra for, så det var kun den første aften vi spiste på hotellet, den ene aften tog vi til Livorno og fandt en restaurant midt på torvet (den eneste - gemt i hjørnet bag en hæk) rigtig lokal restaurant, vi ventede længe på vores mad, men den var til gengæld også ventetiden værd. Den næste spiste vi lokalt i Antignano på et pizzaria, og det var også OK - bedre end hotellets!

Det sidste ophold gjorde vi i Firenze, vi havde jo lejet bil, så vi ville køre ind til hotel Le due Fontane inden vi skulle aflevere bilen i lufthavnen! Det kan ikke anbefales at tage bilen med gennem Firenze og ind gennem de små gader, når vi skulle til højre, var vejen ensrettet og vi blev ledt tilbage hvorfra vi kom! Vi kørte rundt i over 1 time, vi kunne se på vores kort hvor vi skulle hen, men nej så var der vejarbejde eller indkørsel forbudt, så det endte med at vi tog til lufthavnen, fik afleveret vores bil, og tog en taxa ind til hotellet, det gik meget bedre! Vi havde på jeres hjemmeside læst en dårlig anmeldelse at det hotel vi skulle bo på, så vi var meget spændte, og havde hjemmefra sagt, at vi måtte tage det som det kommer, vi skulle jo kun bruge det for at sove. Men vi må sige at vores oplevelse på hotellet var fantastisk, vi kunne overhovedet ikke genkende anmeldelsen, vi havde perfekte værelser, som blev gjort rene hverdag, og morgenmaden var perfekt.

Det er første gang vi har rejst med jer, og det er bestemt ikke sidste gang. Alt har levet op til vores forventninger (bortset fra maden på Villa Alma
Pace) og vi har haft en rigtig god tur. Jeres rejsebeskrivelser til de forskellige opholdssteder har været perfekte, og vi kan godt forstå at I ikke havde sendt en beskrivelse til hotellet i Firenze for det er umuligt med alle de ensrettede gader og vejarbejde, så til andre gæster, tag en taxa, det er meget nemmere og ikke særlig dyrt! Eur 25 fra lufthavnen ind til centrum!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Karl og rejsefælle fra Struer boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 23. til d. 29. august 2007.

Vi har haft en kanon tur til Toscana. Med Ryanair fra Billund til Pisa. Hjemmefra havde vi lejet en bil via Hertz. Da vi landede i Pisa kl. 23.55 kørte vi til Hotel Marinada i Pisa, hvor vi overnattede og fik et herligt morgenmåltid. Derefter kørte vi til Livorno, hvor vi indlogerede os på Villa Alma Pace. Det er et hotel på det jævne, men med en god beliggenhed og en venlig betjening - og, hvis man vælger værelse med terrasse og havudsigt, bliver det helt sikkert en god oplevelse - der er en fantastisk udsigt over Middelhavet fra terrassen. Morgenmaden, der var det eneste vi spiste på hotellet, var beskeden, men tålelig.

Livorno er ikke så spændende i sig selv, men det er et godt sted for at køre på ture ind i baglandet. Lucca, Firence, Siena, Voltera er anbefalelsesværdige - og alle byer indenfor ca. en times kørreafstand - og på turen vil man opleve Toscanas fantastiske natur - de bløde frodige bakker med oliven- og vinmarker. Vi var i øvrigt også inde og hilse på en af de lokale vinbønder.

Har man mere tid, er det faktisk også en god oplevelse at køre lidt længere ned af kysten og besøge et par stykker af de mindre byer nede langs kysten. Vi var i Castiglioncello og Quercanella, der begge er smukt beliggende ud til kysten.

Det er forhåbentlig ikke sidste gang vi besøger Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og familie fra Brørup boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 27. til d. 31. august 2007.

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Antignano.
Hotellet Villa Alma Pace ligger perfekt ved havet og perfekt for div. udflugter Firenze, Pisa, vinrute, Volterra m.m. God service og rigtig fin rengøring. Maden er ikke "noget at skrive hjem om", men restaurenterne i byen er både billige og laver god mad. De lokale i området var kun positive.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lilli og rejsefællen fra Hvidovre boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 21. til d. 28. juli 2007 og på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 28. juli til d. 1. august 2007.

Vi kan ikke sætte en finger på noget, alt levede op til vores forventninger, alt var bare så perfekt og meget søde, imødekommende og hjælpsomme værter både det ene og det andet sted vi boede. En meget positiv oplevelse og dejlige områder i Toscana. Helt sikkert vi vil tage på ferie igen med in-italia. Alt klappede til UG! TAK for en god sommerferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map