Hotel i Antignano i Toscana

Villa Alma Pace

 
Villa Alma Pace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Alma Pace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Alma Pace ligger langs med vandet i området Antignano lige syd for Livorno, hvor kysten er præget af klipper og små strandstrækninger. Mellem villaen og havet er der ikke andet end en lille have med terrasser og klipperne. I horisonten kan den toskanske øgruppe ses på de klareste dage.

Villaen stammer fra slutningen af 1800-tallet og har i en årrække fungeret som lille hotel. Der er reception, restaurant, fjernsynsstue samt parkeringsplads. Om sommeren (og så længe vejret tillader det) arrangeres en eller to gange om ugen middag på terrassen.

Læs mere om Villa Alma Pace

Næsten alle værelserne har havudsigt, enten direkte eller fra siden. De få værelser, der ikke har havudsigt og som ligger enten i villaen eller i annekset, er lidt billigere. Der findes desuden to værelser til maks. tre personer, der ligger mod havet med egen stor terrasse med bord og stole. De er selvsagt hotellets bedste værelser, så de er lidt dyrere. Værelserne er møbleret med inspiration fra det maritime, hvilket vi ikke synes passer til denne ellers så flotte villa. Værelserne råder alle over telefon, satellitfjernsyn og eget bad med toilet og bruser.

Hotellet anbefales til alle dem, der ønsker et hyggeligt opholdssted til en rimelig pris. Vi understreger at villaen ligger langs kystvejen, hvorfor du nu og da kan blive udsat for trafikstøj, men vi fandt det ikke generende i myldretiden i løbet af vores ophold.

Fra hotellet kan du nemt komme til Pisa (ca. 30 minutters kørsel), Castiglioncello (ca. 30 minutters kørsel), Lucca (ca. 40 minutters kørsel) eller på godt 1 time til Firenze, men til sidstnævnte anbefaler vi nu, at du tager toget, da trafikken i Firenze er rædsom, og parkering er både dyr og ofte svær at finde.

Skjul teksten
 
 
search map