Agriturismo i Alberese i Toscana

Agriturismo La Pulledraia

 
Agriturismo La Pulledraia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Pulledraia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alberese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det nu milde familiehoved Bruno har klart haft meget bestemte meninger da han havde færre årtier på skuldrene. Han boede højt i en skyskraberbygning og arbejdede i Salerno da et jordskælv ramte bjergene ved Avellino i 1980. ”Det var som at blive slået og kastet rundt i havet” siger han. Og Bruno tog den beslutning at han og familien aldrig mere skulle opleve noget lignende igen. De valgte at bo så jordnært som muligt og de fik realiseret deres drøm da de købte gården og området hvor de bor endnu, altså på Agriturismo La Pulledraia.

Hvad du skal komme her for

Det er vist ikke for værelserne skyld at vi besøgte Bruno, konen og deres søn Ippolito, der lever og arbejder sammen med dem (de to andre sønner bor i storbyerne Rom og Torino). Billederne taler sandt: værelserne er store, de præsenteres rene og vedholdte… og så er det det. Kom heller ikke her for poolens skyld, trods den er pænt stort og der er god plads, til at solbade og nyde afslappende timer. Taler vi om den gastronomiske oplevelse så nærmere vi os til hvad der værdsætter – og bør værdsættes – på Agriturismo La Pulledraia. Det er ikke alene maden der er værd at smage – det er oplevelsen at af maden virker som en social begivenhed, der samler alle ved det samme bord enten ude i haven eller inde, hvis vejret skulle vise sig at være mere passende for en tændt pejs eller for at dække bordet et tørrere sted.

Jordnær, jordvenlig og fuldt økologisk landbrug

Hvad du absolut skal komme her for er oplevelsen af jord. Bruno og familien er ikke alene flyttet til en jordnært hus: de er blevet mere jordnær og er totalt engageret i deres landbrusaktiviteter. De avler selv grisene, der virkeligt har god plads og et godt liv. De æg du spiser her er produceret på gården af glade høns, der bor med geder som naboer. Deres mælk benyttes til at producere ost… og så er der heste. Mange. Og æsler… hele vejen rundt om olivenlunden, der gødes kun ved hjælp af gårdens dyr. Bruno producerer grøntsager af alle arter, korn og olie og vin. Og er kontinuerlig, trods de nu mange årtier som han har på skuldre, på vagt for at observere, lære og teste de mest organiske og økologiske metoder for produktion. For eksempel beskytter han gårdens olivenlund ved at fange fluerne, der kan ødelægge høsten, med en mix af vineddike og honning og vand, der tiltrækker dem. Han har lavet – dog uden succes de første to år – en grøntsagerhave. Han har undret sig over hvorfor de ikke virkede efter hensigten og vi tvivler ikke på at det vil lykkes ham at sætte gang i dem med den erfaring og det klima han har.

Læs mere om Agriturismo La Pulledraia

Bruno og det organiske landbrug

At tilbringe nogle timer på markerne med Bruno eller med Ippolito (han taler glimrende engelsk) er en unik oplevelse. De er ikke helt tilfredse med de stramme kontroller, som de jævnligt får, der skal fastholde deres certifikat af Agriturismo La Pulledraia som økologisk gård. Især faderen er helt utilfreds med at kontrolløren aldrig kommer ud af kontoret og tage jordprøver eller kontrollere produktionen på markerne og ikke alene på papiret. For faderen og sønnen er det nemlig vigtig at komme videre fra det økologiske landbrug, hvor bønder kun må bruge et begrænset mængde gødning, til den jordvenlige og ernæringsskabende fuld organisk landbrug, som ingen myndighed certificere i dag. Det gør dog forbrugerne, der engang de bliver oplyste og bevidste over produktionsmetoder og produkternes kvalitet, værdsætter varerne og støtter disse modige bønder i deres produktion.

Du får mere end ferie på Agriturismo La Pulledraia

Vi anbefaler ophold på Agriturismo La Pulledraia til alle dig der ønsker en ferie i stille og venlige omgivelser og har et ønske i at fordybe dig i en madkultur, der ikke alene er baseret på opfindsomme opskrifter men også på en sund og bæredygtig landbrug. Har du børn med dig skal du ikke tvivle på at de vil have plads til at udfolde sig, klappe på dyrene eller løbe efter en bold. Og du kan sagtens kombinere de lærerige timer sammen med ejerfamilien med udflugter mod det sydlige Toscana eller nordlige Lazio (Tuscia) smukke middelalder byer eller med badedage på stranden.

Lejlighederne på Agriturismo La Pulledraia

Dobbeltværelse. standard

Disse 7 værelser ligger enten i hovedbygning eller i den anneks, der ligger skråt over for. De har alle selvstændig indgang og er ca. 16-18 m² og i nogle af dem er der mulighed for en ekstra opredning. De råder alle over aircondition anlæg samt eget bad med toilet og bruser.

Familieværelse

Disse 5 værelser ligger enten i hovedbygning eller i de gamle stalder, der blev renoveret da gården blev indrettet som agriturismo. De har alle selvstændig indgang og er ca. 20-22 m². De passer godt til familier med to eller tre børn, der kan løbe ud i haven direkte fra værelset. Alle familieværelser råder over aircondition anlæg samt eget bad med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map