Ferieboliger og hoteller i Alberese

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alberese ligger kort fra sranden og omgivet af Maremma naturpark. I byen bor der kun få hundrede indbyggere og livet er ret stille udenfor sommerperioden.

Bo omgivet af Maremma naturpark

Naturparken tiltrækker nysgerrige rejsende hele året rundt for at beundre de vilde heste og køer, der bor på parkens grunde - det er dog især i sommermånederne at der kommer en hæftig antal rejsende hertil, især i august måned når italienerne selv har ferie.

Lidt historie

Ved Alberese har arkæologerne fundet grotter med spor af mennesker fra bronzze-alder. Det er dog under fascismen at Alberese blev grundlagt som koloniby. Ja, for det er under fascismen at området blev endeligt helbredt for malaria, der havde været toskanernes forbandelse i århundrede. I dag er her ikke flere myg end i andre områder af Toscana og malaria er blevet helt slettet fra Italien trods en erindring af det forbliver i sproget ved udryk "Maremma maiala", der kan oversættes som <forbandede Maremma.

Hold ferie i Alberese

Kom til Alberese for at bo i naturskønne omgivelser, hvor du kan ride eller vandre i skovene eller slappe af på stranden. Alberese er en del af Grosseto kommune - du vil dog sikkert sætte mere pris på at bruge din tid ved udflugter til Magliano in Toscana, Castiglione della Pescaia, Vetulonia og så op til Massa Marittima eller Suvereto.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map