Ferie på landet Agriturismo i Toscana

Vælg mellem mange dejlige Agriturismo i Toscana med In-Italia
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Går du i tanker om en oplevelsesrig ferie på landet i det herlige Toscana? Dig og din partner – eller hele familien – sammen på en romantisk bondegård omgivet af vinmarker midt i det bølgende toscanske landskab? Masser af plads at røre sig på, frisk luft og gode muligheder for at kombinere aktiviteter og afslapning? At se glæden i børnenes ansigter, når de møder gårdens dyr eller leger i børnepoolen? Rolige og fredfyldte aftener med udsigt til solnedgangen og et glas rødvin i hånden, måske af gårdens egen produktion?

Mest populære agriturismi i Toscana

Hvad er agriturismo?

En agriturismo i Toscana kan være flere ting. Det kan være en charmerende Bed and Breakfast, med hjemmelavede toskanske specialiteter på restaurantens menu hver dag. Eller det kan være en rummelig lejlighed på en gård – med restaurant og i nogle tilfælde med jeres eget køkken, hvor du kan kokkerere med de naturligt producerede råvarer, du kan finde på din agriturismo.

Agriturismo – som løst oversat betyder bondegårdsferie eller ferie på landet - er et voksende fænomen i Italien, og Toscana er en af de førende regioner i den sammenhæng. Fænomenet vokser i takt med, at flere og flere opdager, at agriturismo er den perfekte måde at komme væk fra hverdagens stress og jag, samtidig med, at man kommer helt tæt på den italienske kultur og lærer et italiensk lokalsamfund at kende.

Definitionen på en agriturismo er, at der skal være et vist niveau af fødevareproduktion på stedet. Ellers er der nogenlunde frit slag, og det giver dig mange muligheder, når du skal vælge din feriebolig.

Agriturismo er en skøn måde at udforske Toscana på

Når du holder agriturismo-ferie, bor du langt fra de store hoteller og feriekomplekser, hvor du i mange tilfælde møder flere feriegæster end lokale. På samme tid kan du godt være forholdsvis tæt på en spændende storby – i Toscanas tilfælde for eksempel Firenze eller Siena - eller en række charmerende småbyer, hvor du kan finde både butikker, caféer og seværdigheder. Toscana har, som andre regioner i Italien, en overskuelig størrelse, så din agriturismo vil altid ligge i nogenlunde komfortabel køreafstand til byerne.

Som du sikkert ved, har Toscana, ud over sine verdensberømte vinmarker, sit kuperede, grønne landskab, sine dybe skove, sine bjerge og sine fascinerende middelalder- og etruskerbyer også en særdeles attraktiv, billedskøn og mange steder uspoleret kystlinje. Her kan du nyde strandlivet, spise friske fisk, bade og slappe af. På nogle af agriturismo’erne i Toscana vil det, afhængigt af beliggenheden, være en god mulighed at krydre ferien på landet med en dag på stranden.

Smag på Toscanas fantastiske vine

Få italienske regioner inkarnerer frodige landskaber, varieret landbrug og billedskønne omgivelser i samme grad som Toscana. Dermed er det er oplagt sted at holde en skøn ferie på en ærke-italiensk agriturismo, hvor du kan komme tæt på den forvandlingen af naturens rigdomme til vin eller lækre fødevarer. Det skal dog også være afslappende, når du er på ferie, og mange agriturismo’er i Toscana har swimmingpool, hvor du kan køle dig ned på en herligt varm, toskansk sommerdag.

Toscana er blandt andet kendt for de fremragende vine, der fremstilles i regionen. Derfor er det selvfølgelig en oplagt mulighed, at din agriturismo i Toscana kan være en vingård. På denne måde kan du nyde de smagfulde dråber i autentiske omgivelser. Der er nu engang ikke meget, der siger ”Toscana” og ”ferie” som et velsmagende glas vin indtaget på en gård i Chianti-området, mens du kobler af til cikadernes meditative sang.

En autentisk og lærerig rejseoplevelse

Når du vælger agriturismo som ferieform, er ikke den mindste risiko for, at du vil komme hjem fra din rejse med en følelse af, at du egentlig kunne have holdt ferie et hvilket som helst solbeskinnet, anonymt sted i verden. Holder du ferie på en agriturismo i Toscana, vil du med garanti have den tilfredsstillende følelse med hjem i kufferten, at du har fået en sand toskansk oplevelse.

Ud over det sanseligt nydelsesfulde ved at indtage din frisklavede mad samme sted, som den er produceret, kan en gårdferie også øge din og dine børns bevidsthed om, hvor vores fødevarer kommer fra og hvilken uerstattelig værdi, jorden, dyrene og naturen har. At se maden og vinen blive til, og følge hverdagslivet på et toskansk landbrug er en oplevelse, vil blive siddende som et fantastisk minde, du i mange år fremover vil se tilbage på med glæde. Kombineret med afslapning, sol og hygge bliver det ikke meget bedre. Und dig selv og din familie denne oplevelse.

Tre af vores bedste agriturismo’er i Toscana

Med In-Italia kan du komme på ferie på mange forskellige agriturismo’er i Toscana, og hvilken, der er bedst, afhænger helt af dig og dine behov. Nedenfor vil vi beskrive tre fremragende, typisk toskanske agriturismo’er, så du kan få inspiration til din rejse:

Agriturismo Montalbino
Ved den lille landsby Montalbino, som er smukt placeret midt i Chianti-bakkerne, ligger denne sjælfulde, økologiske gård. Gården har flere forskellige landbrugsdyr og er kendt for den fremragende olivenolie, der bliver produceret på stedet. Her kommer du helt tæt på jorden, maden og dyrene, og kan slappe af ved to swimming pools, når du har brug for en svømmetur i eftermiddagssolen. Gårdens restaurant er absolut fremragende, og her kan du blandt andet – i trøffelsæsonen – smage på de hvide trøfler, du selv har været med til at finde i løbet af dagen. Hvis du holder af økologi, landlige omgivelser og det ægte Toscana, så får du en uforglemmelig ferie på Agriturismo Montalbino.

>>> Læs mere og book Agriturismo Montalbino her

Agriturismo Le Querciole
Denne skønne vingård, der ligger i gåafstand til en charmerende, lille kurby, er det perfekte sted for hele familien at holde bondegårdsferie på rigtig toskansk facon. Gården dyrker flere forskellige afgrøder, som du kan hjælpe til med at høste. Her er søde landbrugsdyr, som børnene vil elske: Kaniner, høns og heste. Hele familien kan naturligvis frit benytte Agriturismo Le Quercioles lækre swimmingpool og børnepool – og skulle I blive trætte af pools, så er det bare at vandre en tur over vinmarkerne til Casciana Terme, hvor I kan bade i nogle af de naturlige, varme kilder, Toscana er så rig på.

>>> Læs mere og book Agriturismo Le Querciole her

Agriturismo Poggio Corbello
Bondegårdsferie med søudsigt ved den fascinerende middelalderby Massa Marittima. Lyder det skønt? I så fald velkommen til denne sydtoskanske agriturismo, hvor der dyrkes både olivenolie, vin og den velsmagende italienske brændevin grappa. Her kan hele familien bo i en god ferielejlighed med terrasse, nyde den autentiske mad i gårdens restaurant og beundre udsigten over den smukke sø Lago d’Accesa. Noget af det specielle, der kan fremhæves ved Agriturismo Poggio Corbello er, at gården holder både vildsvin og specielle, langhornede kvæg fra Maremma. I den nærliggende middelalderby Massa Marittima kan du blandt andet besøge den smukke 1200-tals kirke Sankt Cerbonius Katedral. Den er bygget i rundbuestil, og har skulpturer af løver på porten. Toscana er fyldt med denne type arkitektoniske perler fra middelalderen, der bare venter på at blive udforsket.

>>> Læs mere og book Agriturismo Poggio Corbello her

Listen ovenfor er meget langt fra at være udtømmende. Vi kan kun opfordre dig til at udforske alle mulighederne på vores hjemmeside, eller ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig med at arrangere den agriturismo-ferie i Toscana, der egner sig perfekt til netop dig og din familie.

>>> Læs mere om agriturismo i Italien

 
search map