Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer og områder

At læne dig tilbage i en behagelig stol på terrassen eller i haven efter en travl dag med historiske seværdigheder og gåture i landskabet, er noget af det, du kan se frem til, når du holder ferie på en agriturismo/vingård i Chianti. Med et godt glas… Chianti i hånden, naturligvis. Den komplette ro og fred omkring dig vil kun blive forstyrret af cikadernes sang, mens du nyder solnedgangen over bakkerne og de tunge, krydrede blomsterdufte, der breder sig i den milde aftenluft.

Chianti er det bedste fra by og land

Lyder det skønt? Denne kombination af afslapning og oplevelser, af landets fredfyldte skønhed og masser af kulturelle seværdigheder i byer, landsbyer, kirker og paladser er det, du får, når rejsen går til Chianti og du vælger en agriturismo som din base. Smid en pool oveni som prikken over i’et, rigeligt med plads, som både du og børnene kan røre jer på, en autentisk toskansk, romantisk stemning og lækkert tilberedt, lokal mad baseret på friske råvarer… samt naturligvis de lokalt dyrkede, verdensberømte vine at skylle alle fornøjelserne ned med. Så vil din største risiko sådan set være, at du tager dig selv i at ønske, at ferien ville vare evigt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

På mange vingårde i Chianti har du mulighed for at vælge at bo i lejlighed, så selvom du er på landet, behøver du ikke at gå på kompromis med komforten. Og selvfølgelig kan du smage på og købe gårdens hjemmelavede lækkerier - ofte olivenolier og vine - og børnene kan klappe dyrene de steder, hvor der er dyrehold. Agriturismoer og vingårde har egen restaurant, men ellers vil du altid kunne finde gode steder at spise inden for kort gå- eller køreafstand.

>> Læs mere om Agriturismo i Italien
>> Læs mere om Agriturismo i Toscana

Charmerende landsbyer

Chianti er selvfølgelig ikke kun de store, historiske byer, som regionen er så kendt for. Her er mange brostensbelagte, små landsbyer, af hvilke mange stammer fra etrusker-tiden. Mellem vingårde og olivenlunde, på en bakketop for enden af en snoet vej, finder du den typiske Chianti-landsby. Kirketårnet rager naturligvis op over de andre bygninger, og en espresso på torvet er en god måde at starte din udforskning af landsbylivet og de smalle stræder.

Af de lidt større og mere livlige byer i Chianti-området kan nævnes Panzano, Castellina og Radda, samt naturligvis Greve, der af mange anses som porten til Chianti. Greve er blandt andet berømte for sin særpræget formede piazza, som har tjent som markedsplads for de nærliggende slotte og mur-omkransede landsbyer siden middelalderen. I Greve kan du også besøge kirken Sankt Croce, som bærer præg af både middelalderen og Renæssancens arkitektur.

Tre dejlige agriturismo’er i Chianti-området

Nedenfor ser du tre eksempler på fremragende steder at holde ferie på landet i Chianti. Søger du på In-Italias hjemmeside, finder du flere. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og tips til din ferie i Chianti.

Agriturismo Collelungo
Skøn, stilfuld vingård i maleriske, fredfyldte omgivelser. Pool og hjemmelavet vin og olivenolie. Velindrettede, rustikke lejligheder. Meget autentisk. Perfekt for både børnefamilier og par.

Agriturismo le Querciole
En kendt og elsket klassiker hos mange feriegæster i Toscana. Dejlig pool og flotte lejligheder. Dyrehold samt produktion af olivenolie og vin. Meget velegnet til børnefamilier.

Ristoro del Cavaliere
En lille, hjertevarm, gæstfri perle til en overraskende god pris. Fantastisk, charmerende lille restaurant, som er åben mindst et par gange om ugen, afhængigt af årstiden. Meget velegnet til dig, der elsker at vandre.

 
search map