Anmeldelser af Casa La Vite
 
Casa La Vite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Vite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbadia San Salvatore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landsbyromantik trods teenagelarm

Elleve dage havde vi i San Salvatore, og den lille, romantiske lejlighed var den perfekte ramme om vores ophold. Indretningen var hyggelig og gennemført, faciliteterne passende og komforten god. Et par lænestole ville have været dejligt i stuen i stedet for den knap så magelige sovesofa, men ellers var lejligheden rigtig fin. To ting skal man dog lige have med i tankerne, hvis man booker sig ind her: 1) Der er en kraftig lampe, der tænder hver aften ved otte-nitiden for at belyse bymuren, der samtidig oplyser den ellers så hyggelige altan, så det er knap så skønt at sidde derude. Ærgerligt! 2) Nedenfor lejligheden er der åbenbart en samlingsplads for teenagere, og de er ganske støjende hernede. De kan blive ved med at snakke (nærmest råbe) sammen til langt efter midnat, og det kan være svært at falde til ro i lejligheden for dem. Men bortset fra disse to gener, så vil vi gerne anbefale lejligheden til par, der leder efter et hyggeligt sted at holde ferie centralt i Toscana.

Abbadia San Salvatore som feriedestination

Byen er relativt lille og ligger et stykke oppe i bjergene, hvilket betyder ganske mange køreture på bjergveje til og fra seværdigheder i området. Men der er indkøbsmuligheder nok i byen, og den gamle bydel er fantastisk hyggelig. Selv nogle gode restauranter findes her. Vi har ikke fortrudt vores ophold i San Salvatore, men en anden gang vil vi måske supplere med nogle overnatninger tættere på de større byer.

Casa La Vite
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa La Vite
Toværelseslejligheden Casa La Vite med to sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Casa La Vite
 
search map