Anmeldelser af Casa La Vite
 
Casa La Vite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Vite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbadia San Salvatore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Charmerende lejlighed i fredfyldte omgivelser

Vi boede min mand og jeg og vores knap 2-årige datter en uge i Casa La Vite. Virkelig skøn og charmerende lille lejlighed i den gamle bydel med en dejlig skyggefuld altan omkranset af vinblade, som var lykken i 35 graders varme. Dejligt stort køleskab og et veludstyret køkken trods sin lille størrelse. Nyt badeværelse og soveværelse med en dejlig stor seng. Eneste minus var barnesengen, som havde en noget ukomfortabel bund, så vores datter foretrak at sove med os i sengen. Den kunne godt trænge til at blive skiftet ud. Kan varmt anbefale lejligheden til andre, der søger et sted at bo i en lille og ikke-turistet by. Tror vi var de eneste turister! Meget autentisk og knap så "velfriseret" som man oplever andre steder i Toscana.

Anbefaling til kommende gæster

Vi spiste et par gange på Osteria dei Ghiotti på Piazza della Repubblica i byen. Lækker italiensk mad til billige priser og et meget venligt personale, som sørgede for hurtig mad til vores datter :-)
Af ture i omegnen kan anbefales byerne Montalcino og Pienza - to rigtig fine små middelalderbyer. Og vil man en tur til kysten kan anbefales Castiglione della Pescaia, som har en dejlig og børnevenlig sandstrand. Det tager dog et par timers kørsel hver vej.

Casa La Vite
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa La Vite
Toværelseslejligheden Casa La Vite med to sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Casa La Vite
 
search map