Anmeldelser af Casa La Vite

 
Casa La Vite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Vite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbadia San Salvatore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa La Vite

Læs personlige anmeldelser af Casa La Vite som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa La Vite. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karen og Troels fra Næstved boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vores forventninger til opholdet i Abbadia San Salvatore blev til fulde indfriet. Trods en lidt forsinket ankomst blev vi taget godt imod på kontoret og fulgt til lejligheden, der så rigelig opfyldte vores behov. Et rustikt interiør med moderne faciliteter og en fanstastisk udsigt. Og så en altan selvfølgelig med røde pelargonier, hvor lige netop 2 personer kan sidde og nyde et glas af den lokale vin. Og hvis man ikke selv tilbereder aftensmaden er der i byen gode muligheder for at indtage den på en lokal restaurant. Den første aften lige ankommet gik vi således ind og spiste på Hotel Italia, hvor det viste sig at man fik en enestående betjening og fremragende mad. Her spiste vi endnu engang inden vi skulle hjem og fik endnu en god oplevelse.
Abbadia San Salvatore kan varmt anbefales, hvis man er til oplevelser i en mindre by med lokale traditioner, samt et sted uden mange udenlandske turister. Ud over oplevelser i det lokale miljø, byder området på en dejlig natur med fantastiske udsigtsposter. Og har man bil til rådighed, er mulighederne mangfoldige. Her skal blot nævnes en tur til Siena, Montalcino, Grosetto med badning i havet og så selvfølgelig Termerne med det varme svovlholdige vand. En ferie der udelukkende bød på gode oplevelser i et dejlig afslappet tempo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karna og Arne fra Brøndby boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Vi har holdt 14 dages dejlig ferie i Casa La Vite, det er en dejlig lejlighed som passer til to personer. Vi var så heldig at starte ferien i den weekend der var Middelalderfest i den gamle bydel, lige uden for døren. Det var sjovt at opleve byens borgere udklædte og salg af mad og vin i gaderne. Flot optræden og den sidste dag optog gennem gaderne med alle de medvirkende.

Mandag glædede vi os til at se byen under ”normale” forhold, se hvilke butikker og cafeer der var. Vi fandt nogle dejlige steder, som kun kan anbefales. På pladsen XX Settembre er der en lille bar med træterrasse ude på gaden, der sidder lokale og spiller kort, det er lidt sjovt at overvære.

I den gamle bydel ligger La Postilla, når du går ind af porten ved pladsen XX Settembre ligger den lige efter 1. vej på venstre hånd, hos Francesco, han kan næsten intet engelsk, men får som regel de andre gæster til at hjælpe – et rigtigt hyggeligt sted at afslutte aftenen på vej hjem. Det lille Osteria som flere andre har anbefalet er også meget hyggeligt.

I skoven lige ved det lokale stadion ligger der et hyggeligt sted (hvor der er skygge og er lidt køligt). Mange af bordene er optaget af kortspillere, de kommer tidligt om formiddagen og går først hjem ved 17 – 18 tiden, der kan man sidde og slappe af med en bog eller blot se på de forskellige mennesker der kommer der.

På alle cafeer ligger der en oversigt over hvad der sker i byen en uge frem, i de 14 dage vi var der skete der noget hver dag minus tirsdag, det kunne være underholdning med gymnastikopvisning, musik eller “happy hour” som ikke er dobbelt op som her i Danmark, men det er enten mad eller snacks.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Poul-Erik og Annie fra Fåborg boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 20. til d. 27. april 2007.

Forud for vores rejse til Toscana havde vi opstillet nogle kriterier for det sted, vi skulle bo. Det skulle være i en ikke for stor by - med muligheder for at handle, besøge restauranter osv. – men også på landet. Vi skulle kunne komme rundt til fods. Og så måtte der for alt i verden ikke være alt for turistet. Vi ville ud og møde lokalbefolkningen.

Vi må sige, at opholdet i Abbadia San Salvatore til fulde levede op til vores forventninger! Byen havde den helt perfekte størrelse – alle fornødenheder kunne erhverves i gåafstand fra den helt vidunderlige lejlighed i den gamle bydel. Vi var så heldige at have både en søndag og en helligdag (25. april) under vores ophold, og her var det en fornøjelse at opleve stemningen på torvet, som begge dage var lukket for kørende trafik. Torvet vrimlede med unge og gamle, børnefamilier og enkelte – ganske få – turister, som nød fridagen.

Man siger ofte, at billeder er taknemmelige… men billederne fra lejligheden på jeres hjemmeside overdriver på ingen måde. Lejligheden var virkelig dejlig! Meget personligt indrettet – og som vi har kunnet læse os frem til, er det åbenbart bohave fra en tidligere beboer i lejligheden. Meget interessant! Derudover en moderne indretning med alt nødvendigt– og lidt til! Den mest fantastiske udsigt (træerne nedenfor er blevet stynet for nylig), får der græsser og hyggeligt hanegal om morgenen.

Måske var det lidt udenfor sæsonen, men der var ikke så mange åbne restauranter i byen? Under alle omstændigheder var Osteria Re Ratchis stedet, hvor vi fik den bedste mad og den bedste betjening. Restauranten ligger i den gamle bydel – og Damiano serverer fine toscanske specialiteter til en overkommelig pris.

Det er ikke sidste gang, vi besøger Abbadia San Salvatore!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Casa La Vite

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Jan og Jane fra Jyllinge boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 18. til d. 23. juli 2006.

Lejligheden var rigtig god og veludstyret , tilpas kølig og meget stor til to personer. Den var der bestemt ikke noget at klage på.
Til gengæld synes vi at byen var lidt trist. Vi var så godt som de eneste turister i byen (stadig midt i juli), og følte os lidt forkerte.
Vi havde en meget sjov oplevelse. Vi skulle ud at spise og gik gennem den gamle borgby hvor vores lejlighed jo lå, da vi blev stoppet af en meget nydelig ældre italiensk herre. Der på italiensk spurgte om vi ville se hans restaurent. (vi taler altså ikke italiensk) vi fulgte med og kom ind i et lille rum: restaurant Cavli, men han førte os videre ind i et stort rum med vægmalerier og borde dækket til med lyserøde duge ca. 20 stk., han viste os udsigten og sagde han kunne lave noget mad til os. Vi synes ikke rigtig for der var ikke nogle andre, kl. var 20-20.30. Vi gik så igen, men vente så tilbage fordi vi var trætte i fødderne vi havde haft en hård dag, og gad egentlig ikke gå så meget mere. Han var så væk igen, men kom så tilbage med yderligere et par hold, som dog gik igen. Han blev meget glad for at se os og spurte hvad vi ville have. Vi prøvede at forklare vi gerne ville have nogle bucchiater ? med tomat og ost som antipasti. Og vi bad om en Brunnello vin men den kunne han ikke åbne sagde han, så vi fik en Vino Nobile. Han satte noget Schubert musik på en gammel pladespiller hvor højtalerne havde kendt bedre dage, og så kom han med en tallerken fyldt af det sædvanlige udvalg af skinke og pølser samt to skiver ost. Hvoraf han fortalte at det ene stykke var fra køerne på Maremmaen. Da vi ikke blev mætte spurte vi om han havde noget sencondi retter. Han kom da med nogle skiver rostbeef han havde hældt lidt oliveolien over og varmet i microoven samt en lækker salat med kapers, det smagte skønt men var ikke meget mættende. Så vi bestilte kaffe og han bestemte en dessert for os, et stk. meget lækker kage. Han havde under hele måltidet rendt rundt og fortalt os forskellige ting på italiensk om maden, malerierne og musikken. Men nu var han til syneladende blevet træt for han kom uopfordret med regningen.
Meget underlig oplevelse – os alene i en halvstor restaurant med ham vimsende og bestemmende omkring.

Området omkring Abbadia San salvatore synes vi ikke er så smukt som det officielle Toscana eller for så vidt Umbrien, det var landskabsmarken som de allerede havde høstet så alt så lidt trist og afbrændt ud, de omkringliggende byer var også lidt triste og der var langt til andre steder så vi valgte at forlade lejligheden før tid, og bookede os selv ind på et lækkert agriturissimo nær Montepulcino, et par dage inden turen gik hjemad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jane og hendes mand fra Kalundborg boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 10. til d. 14. juli 2006.

Vi syntes at lejligheden er ualmindelig hyggelig, men lidt mørk og desværre var der slet ikke rent, men vi nød omgivelserne og den dejlige by. Vi havde en speciel oplevelse da vi valgte at spise på "Sala Carli" (i en af de små gader), ejet af en meget exentrisk mand Pier Luigi Carli, barnebarn af Puccini, som havde os som eneste gæster i hans utroligt smukke sale i den private bolig. Det virkede som om at han "drev" restaurant fordi han manglede selskab. En speciel oplevelse hvor han både lavede mad, vartede op og spillede musik for os i en bolig der ligesom værten stadig levede i fortiden.

Det lille "Osteria" i nabogaden var en anden oplevelse, med en ung utrolig sød vært som talte meget charmerende engelsk. Vi fik en kulinarisk oplevelse på lokale retter og et lokalt miljø - det var bestemt meget positivt.

In-Italia's kommentar

Da vi fik dette svar, tog vi fat i ejerne, og så snart lejligheden blev fri for gæster, blev den hovedrengjort. Problemet har simpelthen været, at der det sidste lange stykke tid kun er gået få timer mellem, at det ene hold gæster forlod lejligheden og det næste kom...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva og Terkel fra København K boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 29. juni til d. 5. juli 2006.

Valget af Abbadia San Salvatore hang sammen med, at vi gerne ville finde et centralt sted at bo, således at vi let kunne afsøge hver krog af Val d’Orcia og se byer som San Quirico d’Orcia, Pienza, Montalcino, Montepulciano, Monticchiello og de mange termiske bade i området. F.eks. Bagno Vignoni, Bagni San Filippo og Satùrnia. Abbadia San Salvatore ligger højt –800 m over havets overflade, hvilket ville betyde kølige nætter. Beskrivelsen af lejligheden passede os fint og det kom til at holde stik.

Abbadia San Salvatore er opdelt i to byer. Den nye del og den gamle del med huse fra middelalderen, som har smalle gyder, der er svære at eller helt umulige at passere i bil. Lejligheden ligger højt i den gamle middelalderby i første række med en lille udsigt ud over Val d’Orcia fantastisk åbne vidder. Den store udsigt er desværre hæmmet af en række meget høje træer. Lejligheden har en lille altan, hvor 2 små stole lige kan klemmes ud, så en dag på langs på en liggestol med en god bog, er ikke aktuel. Som erstatning for den gode udsigt, bliver livet på gaden neden under lejligheden et udmærket alternativ for blikket. Det er dér de unge kommer om aftenen og holder stævnemøder eller i store flokke for at dyrke fællesskabet. Ellers den gamle forkrøblede mand på to krykstokke, der hver dag med besvær traver op og ned ad gaden og tilbage til sit hus, mens hans kone vasker fortovet grundigt eller hænger vasketøj op. Indimellem råber hun lidt til nabokonen, der sidder nede under en parasol i sin lille gård og ordner grøntsager til frokosten. Abbadia San Salvatore er en gennemsnitlig, lidt søvnig italiensk by, der ikke byder på de traditionelle turistseværdigheder. Det er f.eks. svært at finde en god restaurant i byen og kun det lille Osteria Re Ratchis i middelalderbyen og ikke langt fra lejligheden, som andre In-Italia besøgende har beskrevet så godt, kan vi varmt anbefale. Derfor brugte vi meget at køre til det nærliggende store supermercato for at købe stort ind af lækre pølser, skinker, frisk brød og en god flaske vin. Dog fandt vi en særdeles god restaurant i Bagni San Filippo, som ligger på vejen op til Abbadia San Salvatore. Den ligger lige overfor byens kurhotel Terme San Filippo, og restauranten hedder Enoteca Spuntini, tlf. 0577 872 012. Indehaveren er både kok og tjener og han laver nogle helt fantastiske gnocchi’er med radicchio og nødder. Der er nogle enkelte borde uden for under et stort skyggefuldt træ.
Lejligheden er ikke tilgængelig for gangbesværede eller kørestolsbrugere, idet man ikke kan køre direkte til døren. Man skal gå op ad en stejl passage for at komme op til lejligheden fra nærmeste parkeringsmulighed.
Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lone og Henning fra Frederiksberg boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 24. til d. 27. juli 2005.

Abbadia San Salvatore er en lille pragtfuld by. Lejligheden i udkanten af den gamle bydel er helt perfekt. Interiør henfører en til gamle dage. En helt igennem perfekt oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og Kjeld fra København Ø boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Derefter gik turen til Abbadia San Salvatore som er beliggende i over 800 meters højde i det sydlige Toscana. Her flyttede vi ind i lejligheden La Vite i den gamle middelalderbydel. Man får nøglen udleveret hos en ejendomsmægler i byen – og en ansat herfra fulgte os til lejligheden og viste os godt til rette. Lejligheden er meget lækker og veludstyret, med en lille østvendt altan, og der er en fantastisk udsigt herfra. Abbadia er delt i to dele, en ny og en gammel bydel. Det er specielt den gamle bydel, som gør stedet attraktivt, og vi var så heldige, at der netop afholdtes det årlige middelalderspil i den weekend, vi ankom (9.-11.juli)- lige uden for vores dør med fællesspisning i gaderne osv. Meget underholdende. Den nye bydel er venlig med en lidt søvnig stemning. Selve omegnen er præget af store strækninger med skov og frodig vegetation– velegnet til vandreture. Og ad de snørklede veje ned af bjerget er der rimelig kort afstand til spændende sights i området, Pienza, Montepulciano osv. Og samtidig kan man så nyde de billige priser på cafeer og (ret få) restauranter i Abbadia.
Fra midten af den foregående uge var det sat ind med dårligt vejr i hele Italien, og det dårlige vejr fortsatte, mens vi var i Abbadia, så det var faktisk først de sidste to dage vi havde godt vejr. Det kan jo ske, men i alle de mange år, vi har rejst i Italien, har vi faktisk aldrig oplevet så dårligt vejr – og det betyder altså noget, når man bor i en by, der ligger så højt oppe som Abbadia. Så vi frøs faktisk bravt!
Abbadia er et dejligt sted at være, og stedet er specielt egnet til dem, der kan lide lange vandreture og samtidig nyde den ene flotte udsigt efter den anden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map