Anmeldelser af Casa La Vite

 
Casa La Vite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Vite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbadia San Salvatore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa La Vite

Læs personlige anmeldelser af Casa La Vite som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa La Vite. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Janice og Henrik fra Thurø, Svendborg boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 15. til d. 22. oktober 2012.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Abbadia San Salvatore i uge 42. På den årstid skal man lige huske, at byen ligger et stykke oppe ad bjerget så der kan være køligt om eftermiddagen og aftenen (10-12 grader som steg hen ad ugen til 18-20 grader), men vi havde stadig den fantastisk smukke udsigt og sol på balkonen i morgentimerne.
Vi var heldige at løbe ind i efterråsfestivalen i weekenden med marked og pynt i gaderne samt masser af boder, kastanjeristninger mm. Hyggeligt.
Vil man vandre lidt i fortidens spor, er etruskervejen nede ved Pitigliano en fantastisk oplevelse - vi gik uden at møde mere end et andet par - så denne årstid er for mig perfekt og der var stadig i 26 graders varme! (det var jo nede i dalen). Man kan gå en lille tur ind og ud på ca. 2,5 km på Via Cava di San Giuseppe og længere ture rundt er også muligt. Spørg efter kort på turistkontoret. Andre vandresteder ligger f.eks. på Abbadia San Salvatores bjerg Monte Amiata (ren skov) og lidt væk ved Vivo d'Orcia stort picnicområde i skov med små vandfald og masser af kastanjetræer.
Vi havde lidt besvær med at finde ud af affaldssorteringen og undrede os lidt over, hvor vi skulle gøre af det, indtil vi så alle andre stille det uden for døren i de rigtige farvede poser om morgenen og så kom nogen og fjernede det i løbet af formiddagen. Posefarven for den pågældende dag lærte vi vist ikke helt og pap måtte vi tage med ind igen...Det var åbenbart ikke pap dag den dag.
Tak til Lino for tips vedr. vin og små butikker. Vi løb lige ind i et selskab der skulle smage vin i Campligia d'Orcia, så det deltog vi i og hyggede os i vinfamiliens dejlige have, mens vi fik lidt smagsårøver af både mad og vin - og købte selvfølgelig noget med hjem.
Vi kommer helt sikkert igen - måske til Abbadia men i hvert fald til regionen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og familien fra Viborg boede på Hotel Accademia Palace i Pisa fra d. 4. til d. 5. september 2011 og på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 5. til d. 14. september 2011.

Vi har haft en dejlig tur i Toscana.
Daniella hos bureauet tog godt imod os og viste os til rette i den fantastiske lejlighed, som under hele opholdet fungerede upåklageligt.

Vi besøgte en masse destinationer i Toscana og jeg kan specielt fremhæve Montepulciano og Pitigliano, samt en tur til middelhavet ved Porte San Stefano.

Vi var tillige i Assisis, men det var lidt af en skuffelse og virkede mere som en turistfælde.

Vi har nydt den gode mad og vin, og jeg vil fremhæve en rigtig dejlig oplevelse den sidste dag. Hundrede meter fra la Vite fandt vi i de snævre gyder en lidt upåagtet restaurant som vi besøgte til frokost. Vi blev modtaget af en ældre herre, som viste os ind i spisesalen til ledsagelse af rungende klassisk musik fra gamle lakplader. Væggene er dækket med gamle fornemme malerier og våbenskjolde og hr. Carli berettede om sine familierelationer som omfattede både Puccini (opera mv.) og Napoleon den II. Ejeren gik i gang med egenhændigt at tilberede vore 4 retter og serverede liflig vin medens han fortsatte sine beretninger (på italiensk). Under kaffen fremdrog han en harmonika og spillede danske slagere, medens vi lystigt sang med, - virkelig en fornøjelig oplevelse som jeg kan anbefale –se hjemmeside www.salacarli.it

Dejligt ophold og dejlig lejlighed – vi kommer igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og Hanne fra Græsted boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 4. til d. 18. juni 2011.

En rigtig dejlig lejlighed i den gamle bydel med 180 graders udsigt fra altanen, hvor der i øvrigt er morgensol. Hvordan skal man forklare den flotte udsigt, hvor lyset skifter over bjergene, det kan man ikke. Det skal ses og opleves. Dette sted ligger ikke så langt fra vore første sted, så vi har set alt hvad der er værd at se, og det er ikke småting i dette dejlig område.
Også et dejligt sted, som vi kun kan anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Matilde og Ole fra Hellerup boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 1. til d. 6. september 2010.

Efter to dage i dejlige Rom lejede vi en bil og kørte til Abbadia San Salvatore, hvor vi skulle tjekke ind på Casa la Vite samme dag. Alt det praktiske forløb gnidningsfrit, og Daniela fra bureauet var meget sød og hjælpsom. Dette kendetegnede byens befolkning generelt, da alle vi mødte var meget hjælpsomme og smilende trods sprogbarrierer og kulturelle forskelle. Abbadia San Salvatore er ikke en klassisk turistby, hvilket vi nød, da vi følte, at vi oplevede et mere autentisk Toscana. Det kan i den forbindelse anbefales at købe sine madvarer i de forskellige specialbutikker fremfor i det store supermarked, da man på den måde får smagt de lokale specialiteter og kommer i kontakt med byens indbyggere.

Lejligheden i sig selv var fantastisk hyggelig og romantisk. Vi tilbragte mange hyggelige stunder på den idylliske balkon, hvor vi nød lokal vin og mad mens vi nød udsigten over Toscanas bløde bakkelandskab. Fordelen er desuden, at man befinder sig stort set midt i Toscana, så udflugtsmulighederne er utallige. Af nærliggende udflugter kan vi især anbefale de varme kilder i San Filippo eller Bagno Vignoni samt nabobyen Radicofani med sin flotte borg, som man kan se fra balkonen på Casa la Vite.

Alt i alt var vores tid i Abbadia San Salvatore perfekt, og vi kan varmt anbefale det til alle der ønsker at bo centralt i Toscana, dog uden den turisme man ofte finder andre steder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og Erik fra Viborg boede på Casa La Vite i Abbadia San Salvatore fra d. 11. september til d. 4. oktober 2010.

De 23 dage og nætter vi tilbragte her, fra 11/09 til 04/10, blev en af vore allerbedste ferieoplevelser. På samme tid både spændende og afslappende.
At vågne op i himmelsengen og iagttage lysets spil i det gamle smukke lofts mørkebrune bjælker og
mangefarvede sten, var en daglig fornøjelse. På nær en 3-4 dage kan vi sige det samme om morgenmadens indtagelse på den lille altan med den formidable udsigt. Vinranker giver lidt halvskygge og indrammer udsigten til grønne marker og småbyer og i baggrunden blånende bjerge, hvor morgendisen ligger i lavningerne med sine hvide dyner.
Abbadia havde vi måske frygtet lidt - en mørk og grim by bygget af grå sten? Jo, der er rigtig grimt visse steder, og den historiske del af byen er også mørk med sine snævre middelalderlige gyder bygget af den lokale grå stenart, men labyrinten er beboet af ganske almindelige mennesker, og så skal man lede efter "turisme". Abbadia er autentisk - endnu da! Hvorfor er den historiske bydel ikke optaget på UNESCO´s liste over World Heritage Sites? Om eftermiddagen plasker byens springvand uden tilskuere og tilhørere, men efter klokken 16 er der liv på byens torve og pladser. På barerne træffer du både gamle og unge, kvinder og mænd - dog flest af de sidste, især når der er fodbold på skærmen. Kører eller går du op i skoven, der dækker Amiatas skråninger, ser man på denne årstid mange der er ude at samle kastanjer i poser eller svampe i kurve. Vi holdt os til kastanjerne og nøjedes med de herlige svamperetter, som stod på restaurenternes menukort. Mange fik også hentet brænde til den kommende vinter, og i de sidste aftner vi var der, lugtede det stærkt krydret af brænderøg, når man om aftenen gik udenfor. Med hensyn til mad er det vores indtryk, at hvis man holder sig fra visse restauranter i de store turistcentrer, så får man generelt god mad på italienske restauranter. Det gælder også i Abbadia, f. eks. Osteria Ghiotti på Piazza Republicca og tæt ved inde i en gård, Cantinone, tror vi nok navnet var.
Der er masser af udflugtsmuligheder. Her vil vi blot pege på nogen af de termiske bade, der er indenfor rækkevidde: Bagno Vignoni og Bagni S. Filippo med fantastiske geologiske formationer, og hvis du selv vil bade gratis, så er det fantastisk at flyde rundt i de små naturskabte bassiner i Saturnia. Her er der folkeliv, og så har man det herligt efter en times tid i det varme vand.
Og så er der vinen og osten og alle de kulturhistoriske muligheder. Men prøv selv!
Daniella skal også nævnes. Hun tager sig af Casa la Vite og er hjælpsom med praktiske problemer. Bl. a. hjalp hun os med at arrangere en tur til Rom med den lokale bus og en enkelt hotelovernatning. En herlig tur.
Ved siden af det rejsebureau/ejendomsmæglerkontor, hvor Daniella residerer, er der en lille hyggelig bar, hvor man kan komme gratis på nettet med sin bærbare, og samtidig få et indtryk af italiensk barkultur. På byens bibliotek i kulturhuset er der også mulighed for at låne en PC og komme på nettet. Det går lidt langsomt måske, men de er meget hjælpsomme, og det gælder generelt i Abbadia.
Vi var glade for kontakten til In-Italia og til Lino Vogt. I har anbefalet jer selv, og vi vil gøre det til familie og venner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map