Feriebolig i Abbadia San Salvatore i Toscana

Casa La Vite

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med sin beliggenhed midt i Abbadia San Salvatores stemningsfulde historiske centrum har denne lejlighed allerede fra starten glimrende ydre rammer. Men det er intet mod den overraskelse, der møder en, når man træder ind af døren. Det er uden tvivl en af de hyggeligste og mest personligt indrettede udlejningslejligheder, vi har på programmet. Alt går her op i en højere enhed.

Storslået indretning

Gulvene er i det pragtfuldeste gamle, men særdeles velholdte, terrakotta af den slags, der blot bliver smukkere og smukkere år for år. Lofterne er naturligvis også helt rigtige med fritliggende, ormstukne bjælker og terrakotta. Møblementet er lækkert og smagfuldt. Vi finder her en elegant balance mellem det gamle og det ny. Det gamle emmer ud af vægge, gulv og lofter samt af flere antikke møbler. Det ny viser sig i det flotte køkken og marmorbadeværelset med væg i glassten og den store brusekabine. Køkkenet er for resten usædvanlig veludstyret for en udlejningsejendom: fire gasblus, elektrisk ovn, stort køleskab, opvaskemaskine, elektrisk espresso-maskine, brødrister, stavblender samt ufattelige mængder af husgeråd, glas og andet udstyr.

Læs mere om Casa La Vite

Balkon med udsigt

I stuen finder man pejs, sovesofa (der kan bruges af et eller to børn under 12 år), et rigtig godt køkkenhjørne og et lille spisebord. Fra stuen fører en gang forbi det føromtale badeværelse ind til soveværelset med himmelsengen. Her er også fladskærmsfjernsyn med DVD-afspiller og stereoanlæg med højtalere i alle rum (inkl. badeværelselset!). Da lejligheden ligger i den yderste husrække i det historiske centrum, har du fra balkonen (ca. 2½ m x 90 cm) udsigt over dalen og bakkerne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Appartamento Sant'Ippolito

Asciano, Toscana

Terrazza Benito

Siena, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map