Feriebolig i Abbadia San Salvatore i Toscana

Casa La Vite

 
Casa La Vite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Vite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbadia San Salvatore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed midt i Abbadia San Salvatores stemningsfulde historiske centrum har denne lejlighed allerede fra starten glimrende ydre rammer. Men det er intet mod den overraskelse, der møder en, når man træder ind af døren. Det er uden tvivl en af de hyggeligste og mest personligt indrettede udlejningslejligheder, vi har på programmet. Alt går her op i en højere enhed.

Storslået indretning

Gulvene er i det pragtfuldeste gamle, men særdeles velholdte, terrakotta af den slags, der blot bliver smukkere og smukkere år for år. Lofterne er naturligvis også helt rigtige med fritliggende, ormstukne bjælker og terrakotta. Møblementet er lækkert og smagfuldt. Vi finder her en elegant balance mellem det gamle og det ny. Det gamle emmer ud af vægge, gulv og lofter samt af flere antikke møbler. Det ny viser sig i det flotte køkken og marmorbadeværelset med væg i glassten og den store brusekabine. Køkkenet er for resten usædvanlig veludstyret for en udlejningsejendom: fire gasblus, elektrisk ovn, stort køleskab, opvaskemaskine, elektrisk espresso-maskine, brødrister, stavblender samt ufattelige mængder af husgeråd, glas og andet udstyr.

Læs mere om Casa La Vite

Balkon med udsigt

I stuen finder man pejs, sovesofa (der kan bruges af et eller to børn under 12 år), et rigtig godt køkkenhjørne og et lille spisebord. Fra stuen fører en gang forbi det føromtale badeværelse ind til soveværelset med himmelsengen. Her er også fladskærmsfjernsyn med DVD-afspiller og stereoanlæg med højtalere i alle rum (inkl. badeværelselset!). Da lejligheden ligger i den yderste husrække i det historiske centrum, har du fra balkonen (ca. 2½ m x 90 cm) udsigt over dalen og bakkerne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa La Vite

Læs personlige anmeldelser af Casa La Vite som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa La Vite. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Casa La Vite

Bedømmelse af Casa La Vite

Læs mere

Dejlig lejlighed og hyggelig by

Dejlig lejlighed, der er sval selv om det er meget varmt ude. Billederne på hjemmesiden savner måske en vis opdatering: Beplantningen omkring selve altanen er efterhånden noget ude af kontrol, og den fine udsigt over dal og bjerge er ikke helt så tydelig mere (træerne vokser jo...). Desværre er området nedenfor lejligheden samlingssted for byens unge i alle aldre. Det betyder at der stort set alle aftenstunder er en del leben. Nogle dage på et acceptabelt niveau - andre på et helt uacceptabelt niveau (én aften havde nogen tilkaldt politiet, men så blev der også ro...).

Læs mere

Dejlig lejlighed.

Dejlig lejlighed, godt med plads,fint udstyret køkken. Skøn udsigt med solopgang fra altanen.
Vi hentede nøglen i et bureau, fik god oplysninger om tur vi kunne tag. Dog manglede vi noget information om affaldsordningen og bykort over byen kunne heller ikke frem skaffes. Fint fungerende wifi.

Læs mere

Landsbyromantik trods teenagelarm

Elleve dage havde vi i San Salvatore, og den lille, romantiske lejlighed var den perfekte ramme om vores ophold. Indretningen var hyggelig og gennemført, faciliteterne passende og komforten god. Et par lænestole ville have været dejligt i stuen i stedet for den knap så magelige sovesofa, men ellers var lejligheden rigtig fin. To ting skal man dog lige have med i tankerne, hvis man booker sig ind her: 1) Der er en kraftig lampe, der tænder hver aften ved otte-nitiden for at belyse bymuren, der samtidig oplyser den ellers så hyggelige altan, så det er knap så skønt at sidde derude. Ærgerligt! 2) Nedenfor lejligheden er der åbenbart en samlingsplads for teenagere, og de er ganske støjende hernede. De kan blive ved med at snakke (nærmest råbe) sammen til langt efter midnat, og det kan være svært at falde til ro i lejligheden for dem. Men bortset fra disse to gener, så vil vi gerne anbefale lejligheden til par, der leder efter et hyggeligt sted at holde ferie centralt i Toscana.

Læs mere

Fantastisk udsigt over dalen

Udmærket beliggenhed i middelalderbyen. Mangelfuld velkomst. Vi ankom til en kold og fugtig lejlighed uden opvarmning. Det tog tre dage at fikse problemet. Ingen adapter til varmeanlægget, brødristeren eller hårtørreren. Hårtørreren varmede slet ikke.

Meget smuk lejlighed, rummelig, stort værelse, moderne badeværelse, køkken og stue er godt indrettet. Smuk lille balkon med udsigt over dalen. Meget komfortabel, da vi havde fået installeret fungerende varme. God beliggenhed i forhold til at besøge dalene og landsbyerne i området. Langt langt fra Siena og for langt fra Firenze, men der er meget at besøge i omegnen.

Læs mere

Charmerende lejlighed i fredfyldte omgivelser

Vi boede min mand og jeg og vores knap 2-årige datter en uge i Casa La Vite. Virkelig skøn og charmerende lille lejlighed i den gamle bydel med en dejlig skyggefuld altan omkranset af vinblade, som var lykken i 35 graders varme. Dejligt stort køleskab og et veludstyret køkken trods sin lille størrelse. Nyt badeværelse og soveværelse med en dejlig stor seng. Eneste minus var barnesengen, som havde en noget ukomfortabel bund, så vores datter foretrak at sove med os i sengen. Den kunne godt trænge til at blive skiftet ud. Kan varmt anbefale lejligheden til andre, der søger et sted at bo i en lille og ikke-turistet by. Tror vi var de eneste turister! Meget autentisk og knap så "velfriseret" som man oplever andre steder i Toscana.

Læs mere
 
search map