Feriebolig i Abbadia San Salvatore i Toscana

Casa La Vite

 
Casa La Vite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Vite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbadia San Salvatore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed midt i Abbadia San Salvatores stemningsfulde historiske centrum har denne lejlighed allerede fra starten glimrende ydre rammer. Men det er intet mod den overraskelse, der møder en, når man træder ind af døren. Det er uden tvivl en af de hyggeligste og mest personligt indrettede udlejningslejligheder, vi har på programmet. Alt går her op i en højere enhed.

Storslået indretning

Gulvene er i det pragtfuldeste gamle, men særdeles velholdte, terrakotta af den slags, der blot bliver smukkere og smukkere år for år. Lofterne er naturligvis også helt rigtige med fritliggende, ormstukne bjælker og terrakotta. Møblementet er lækkert og smagfuldt. Vi finder her en elegant balance mellem det gamle og det ny. Det gamle emmer ud af vægge, gulv og lofter samt af flere antikke møbler. Det ny viser sig i det flotte køkken og marmorbadeværelset med væg i glassten og den store brusekabine. Køkkenet er for resten usædvanlig veludstyret for en udlejningsejendom: fire gasblus, elektrisk ovn, stort køleskab, opvaskemaskine, elektrisk espresso-maskine, brødrister, stavblender samt ufattelige mængder af husgeråd, glas og andet udstyr.

Læs mere om Casa La Vite

Balkon med udsigt

I stuen finder man pejs, sovesofa (der kan bruges af et eller to børn under 12 år), et rigtig godt køkkenhjørne og et lille spisebord. Fra stuen fører en gang forbi det føromtale badeværelse ind til soveværelset med himmelsengen. Her er også fladskærmsfjernsyn med DVD-afspiller og stereoanlæg med højtalere i alle rum (inkl. badeværelselset!). Da lejligheden ligger i den yderste husrække i det historiske centrum, har du fra balkonen (ca. 2½ m x 90 cm) udsigt over dalen og bakkerne.

Skjul teksten
 
 
search map