Temarejser Oplevelser i hele Italien

 

Henter indhold

Udvalget er bredt og vi har forsøgt at dække så mange af de italienske regioner som muligt. Italien er en uudtømmelig kilde til oplevelser, og disse rejser er blot en begyndelse, for der kommer hele tiden flere til. Du kan vælge mellem rejser med et begrænset indhold, hvor du selv har stor indflydelse på de enkelte dage, men der er også rejser, hvor programmet er spækket med spændende oplevelser fra morgen til aften. Vi ønsker dig en rigtig god tur…

Alle temarejser

Alle rejserne kan bestilles online. Afrejse- og prisinformationer findes under den enkelte rejse.

Italien har en helt særlig tiltrækningskraft på de fleste, og interesserer du dig for kunst og kultur, vin og gastronomi, historie, musik og opera eller det smukke italienske sprog, er Italien et oplagt rejseland. Mange vælger at gå på aftenskole for at lære at fremtrylle italienske specialiteter, fordybe sig i landets fascinerende kunst og historie, de udødelige operaer, eller at gå til ”italiensk for begyndere”. Andre går til vinsmagning eller sidder klæbet til skærmen, når Giro d’Italia kører landet tyndt fra nord til syd. 

Nu har du mulighed for at udleve dine drømme ”on location” og i stedet for at du selv skal bruge en masse tid på research, for at finde lige præcist de oplevelser, som du gerne vil berige din ferie med, har vi sammensat et udvalg af rejser til Italien, hvor vi har brugt vores samlede ekspertviden til at arrangere nogle af de bedste temarejser. Det betyder også, at vi åbner døre, som du ikke selv ville have mulighed for, og så gør vi det naturligvis til den bedste pris.

 

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

search map