Anmeldelser af Hotel Terme San Leonardo

 
Hotel Terme San Leonardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Terme San Leonardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sydtyrol og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Terme San Leonardo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Terme San Leonardo som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Terme San Leonardo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og mand fra Allerød boede på Hotel Terme San Leonardo i Vigolo Baselga fra d. 13. til d. 14. juli 2010.

Hotel Terme er som I selv beskriver, et transitsted. Dog kom vi så tilpas tidligt, at det gav os mulighed for at køre ned langs Gardasøen, og gense byen Torri del Benaco, som vi for mere end 10 år siden over flere besøg, har nogle rigtig dejlige minder fra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Tue fra Skanderborg boede på Hotel Terme San Leonardo i Vigolo Baselga fra d. 11. til d. 12. juli 2008.

Vi brugte opholdet som et break for en ferie vi skulle holde i Toscana. Dvs. vi kørte aftenen forinden fra Danmark, og ankom om formiddagen til Vigolo. Det var passende med småfolk på bagsædet. Om lørdagen kunne vi så tage det sidste stræk
Et hyggeligt sted med en skøn terrasse hvor flere aftener efter kl. 20 har de lokale på bar. Det giver en god anledning til at komme i snak på et ikke særlig turiststed.
Vi fortrød dog, at vi ikke fik et værelse med aircon da hotellet ligger ud til en meget trafikkeret vej med støj hele natten fra scooter og lastbiler fra det lokale stenbrud.
Børn vil glæde sig over de sjove jordegern i foyen og cheftjener/ejer taler gebrokkent dansk da han for 30 år siden tog sig af de første danske turister som kom til Garda via Tjæreborg Rejser.
Faktisk også en OK morgenmad taget hotellet og de italienske forhold i betragtning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Mogens og rejsefælle fra Odense M boede på Hotel Terme San Leonardo i Vigolo Baselga fra d. 4. til d. 6. juni 2008.

Fin pension - servicen var der ikke noget i vejen med, men jeg synes at I forsømmer at fortælle de rejsende at det er et landevejshotel og der er simpelthen ikke andet at foretage sig i byen end at notere bilnumre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birthe og rejsefællen fra Korsør boede på Hotel Terme San Leonardo i Vigolo Baselga fra d. 20. til d. 21. juni 2008.

Ikke nogen stor oplevelse. Som overnatningshotel OK. Værelserne pæne og rene, men hotellet ligger meget ucharmerende ud til en meget befærdet vej.
Ud mod bakkerne ligger restaurantens terrasse, hvor den lokale ungdom, sammen med nogen af tjenerne, hyggede sig højlydt til langt ud på natten.
Vi vil finde et andet sted, til overnantning, næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map