Hotel i Vigo di Fassa i Sydtyrol

Hotel Piaz

 
Hotel Piaz er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Piaz er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vigo di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På hovedvejen i den lille bydel Pera di Fassa, som ligger i hjertet af dalen Val di Fassa der forbinder Moena med Canazei, ligger det hyggelige og klassiske alpehotel Piaz. Kommer du om vinteren, stopper skibussen til Pozza di Fassa lige uden for døren, og der er ikke mere end ca. 400 meter til skiliftene Catinaccio / Ciampedie. Det tager under 10 minutter at gå til centrum af den lille by Pozza di Fassa, hvor du finder flere butikker og restauranter. 

Et af de ældste hoteller i Val di Fassa

Hotellet er et af de ældste og velkendte overnatningssteder i Val di Fassa dalen. Det er opkaldt efter bjergklatreren Giovanni Battista Piaz, bedre kendt som Tita Piaz. Han blev født i Pera di Fassa 13. oktober 1879, og gik under navnet "djævelen af Dolomitterne" - en betegnelse han fik for den dristighed han udviste på mange af sine ture i bjergene.

God service

Der er gratis Wi-Fi på hotellet, så du kan komme i kontakt med omverdenen, men du skal være opmærksom på, at hastigheden ikke er den samme som vi kender i Danmark, og at beliggenheden i bjergene gør, at dækningen kan være begrænset. Receptionen er ikke åben 24 timer i døgnet, så kommer du sent, er det en god ide at kontakte hotellet direkte et par dage før ankomst for at aftale ankomstmulighederne. Babysenge fås på forespørgsel og mod tillæg.

Hotellet er åbent hele året, så hvad enten du foretrækker at stå på ski om vinteren eller vandre i den friske bjergluft om sommeren, er Hotel Piaz et godt og prisbilligt hotel, som henvender sig både til par og familier med børn. Ankommer du i bil, og det anbefaler vi, er der mulighed for parkering. Rejser du om vinteren, kan det være godt at vide, at hotellet har en skikælder, hvor du kan opbevare dit udstyr.

Spis godt og traditionelt

Der er en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid, men det er også her, du kan spise din middag om aftenen, så du ikke skal ud at køre. Køkkenet serverer gode og traditionelle retter fra Trentino-området, og har du lyst til en drink efter middagen, kan du slå dig ned i hotellets hyggelig bar, hvor også de lokale kigger forbi iblandt. 

Værelserne på Hotel Piaz

På Hotel PIaz er der ialt 35 værelser, hvoraf flere kan rumme op til 4 personer. Værelserne er enkelt indrettet og har alle fladskærms-TV, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Flere af værelserne har en lille balkon, men det kan ikke garanteres. Fra alle værelser er der udsigt til bjergene.

Læs mere om Hotel Piaz

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Piaz

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piaz som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piaz. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig by med masser af mulighedder

Hotel Piaz er et lidt slidt hotel, værelset var meget lille med en dobbeltseng stående op af væggen . der er ikke det store udvalg af morgenmad, men vel ok. Personalet er flinke og rengøring er fin

Læs mere
 
search map