Hotel i Vigo di Fassa i Sydtyrol

Hotel Latemar Spitze

 
Hotel Latemar Spitze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Latemar Spitze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vigo di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hyggelig landsby og panoramisk udsigt

Hotel Latemar Spitze ligger i den solbeskinnede, rolige og familievenlige landsby Vigo di Fassa. Hotellet ligger på et plateau lige udenfor centrum, kun en panoramisk gåtur på 200 m. væk. Mens du går fra centrum til hotellet eller omvendt, kan du nyde udsigten over de omkringliggende bjergkæder.

Vigo di Fassa er en forholdsvis rolig landsby, for eksempel sammenlignet med Campitello og Canazei. Du kan tage skiliften op til Ciampedie, hvor der venter dig røde og blå pister. Vigo di Fassa er en del af Val di Fassa, hvor du finder mere end 100 km. pister til ethvert niveau. 80 % af pisterne er betjent af snekanoner, hvilket giver garanti for sne om vinteren. Hotel Latemar Spitze tilbyder gratis shuttleservice til Catinaccio-skiliften, 500 m. væk. I landsbyen er der et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Afstande:
* Centrum: Ca. 200 meter
* Løjper til langrend: Ca. 2 km.
* Ski bus: Ca. 50 meter

Wellness, restaurant og behagelige omgivelser

Hotel Latemar Spitze tilbyder komfortable faciliteter og services. Efter en dag på pisterne, kan du glæde dig til at slappe af og forkæle dig selv i wellnesscentret, som har en sauna, et tyrkisk dampbad og et afslapningsrum. Et skønt sted at genvinde balancen i krop og sind.

Restauranten, baren og det tilstødende, fælles værelse (stube) med pizzeria serverer udmærkede måltider i behagelige omgivelser. Hvis du en aften ikke ønsker at gå ud at spise, kan du blot blive med din familie på hotellet, og nyde restaurantens 3-retters menuer med lokal og regional cuisine.

Morgenmadsbuffeten sættes frem i restauranten hver morgen. Hvis vejret tillader det, kan du nyde solen på den udendørs terrasse, hvor du kan drikke din latte om morgenen eller din macchiato eller drink om eftermiddagen

Læs mere om Hotel Latemar Spitze

Godt at vide om Hotel Latemar Spitze

Der er gratis parkering på hotellet. Wi-Fi er tilgængelig i fællesområderne for ca. 10 Euro om ugen. Hvis du har brug for at opbevare dit skiudstyr, tilbyder hotellet skiskabe i underetagen.

Klassiske og moderne værelser i Alpe-stil

Hotel Latemar Spitze har 40 hyggelige og komfortable værelser. Standardværelserne er møbleret i en mere klassisk stil, og Superior-værelserne i en mere moderne. Alle værelser har følgende faciliteter: Tv, pengeboks og bruser. De fleste værelser har balkon.

Skjul teksten
 
 
search map