Anmeldelser af Hotel La Grotta

 
Hotel La Grotta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Grotta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vigo di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Grotta

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Grotta som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Grotta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lisbeth og familie fra Næstved Holdt skiferie på Hotel La Grotta fra d. 10. til d. 17. februar 2001. Hun skrev efterfølgende:

Vi er netop vendt hjem fra Hotel La Grotta i Vigo di Fassa, og vi blev enige om, at vi ville sende jer en hilsen med et skulderklap for jeres indsats. Hotellet var godt, personalet/ejerne meget venlige og hjælpsomme. I det hele taget har forholdet mellem pris og kvalitet været bedre, end man er vant til.
Vi har rejst en del i Italien, så jeres tips om, hvordan man skal opføre sig, var ikke nødvendige. Men vi synes, det er en rigtig god idé, at I sender den, for vi har vel nok set mange danskere opføre sig dumt, fordi de ikke respekterede, at de var gæster i et land.
Vi vidste dog ikke, at levende lys betyder uheld. Så vi er blevet klogere!
Vi vender tilbage, når vi får brug for din hjælp igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2001
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map