Feriebolig i Val Gardena i Sydtyrol

Residence Lores

 
Residence Lores er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Lores er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du er godt forbundet med pisterne i Dolomiti superski

Residence Lores ligger i charmerende Selva i midten af Dolomitterne i de højere luftlag 1563 meter over havet. Byen er opkaldt efter dens mest kendte indbygger, nemlig digteren og trubaduren Oswald Wolkenstein. Selva er den højest beliggende by i Val Gardena-området og det er den by (ud af i alt 3), som ligger bedst placeret i forhold til hele Sella Ronda. Val Gardena-dalen er mest kendt for Sella Ronda, som er et meget betagende skiområde med gode pister, restauranter og barer.
Her finder du skibakker af enhver art på de mere end 121 km pister i Val Gardena - og herfra kan du tilføje mange flere kilometer i hele Dolomiti Superski-området. Snegarantien i dette område trækker mange gæster til. Og om sommeren er mulighederne for aktiv ferie mindst lige så gode: du kan både vandre, cykle og klatre. Sella Ronda tiltrækker også mange landevejscykelryttere.

Dine børn vil elske det ...

Residence Lores er et lille sted, hvor familier med mindre børn vil føle sig godt til rette. Ferielejlighederne ligger i behagelig gåafstand fra børnepisten - og råder over lejligheder i forskellige størrelser med op til to soveværelser. Børnepisten ligger ca. 250 m væk og her finder I også skiskole til børn. Residence Lores befinder sig i et fredeligt område af Selva lidt op ad skråningerne, hvorfra udsigten mod Sella Ronda-massivet er mageløs.

Afstande:
* Selva Gardena centrum ca. 300 m
* Skiskole ca. 500 m
* Residence Antares ca. 600 m
* Ciampinoi skilift ca. 1 km

Læs mere om Residence Lores

Hvis du er feriegæst her på stedet, så kan du gøre brug af faciliteterne på Residence Antares, som ligger ca. 600 m herfra. Det gælder blandt andet wellness-området, hvor du finder sauna, tyrkisk dampbad, jacuzzi, fitnessafdeling og indendørs pool. Det er også på Residence Antares, du checker ind. Derudover har Residence Antares restaurant (også takeaway), legestue, bordtennis, loungebar og wi-fi (kun på Antares). Residence Lores har derimod skidepot og gratis parkering i garage.

11 enkle men komfortable lejligheder med køkkenhjørne

Alle lejligheder råder over et fuldt udstyret køkkenhjørne med køleskab og et fint vue over bjergene. Stedet tilbyder tre forskellige lejlighedskategorier med op til i alt 6 sovepladser. Nogle af dem har balkon (på efterspørgsel) og de har alle opholdsrum med sovesofa, sat-tv og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Residence Lores

Skjul teksten
 
 
search map