Hotel i Val Gardena i Sydtyrol

Oswald Hotel

 
Oswald Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oswald Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Charmerende by ved naturskønne Sella Ronda

Hotel Oswald ligger midt i Selva, langs med SS242-vejen foran et busstoppested, som forbinder dig med stationerne Brixen og Klausen. Det ligger 300 meter fra Sella Ronda-skiliften. Den charmerende by Selva ligger i 1.563 meters højde midt i Dolomitterne. Som du nok kan regne ud, er landskabet imponerende.

Selvas kælenavn Wolkenstein stammer fra det mest berømte bysbarn, poeten og trubaduren Oswald Wolkenstein.

Byen er den højest beliggende af tre landsbyer i Val Gardena, og det er herfra, du har den bedste adgang til Sella Ronda. Sella Ronda er det smukke skiområde, som Val Gardena er mest berømt for, og her finder du skønne udsigter, virkelig gode pister og selvfølgelig barer og restauranter. Variationen er stor i Val Gardena, som byder på 121 km. pister og endda er forbundet med nogle af resorterne i Dolomiti Superski. Garantien for sne gør det til et populært område. Om sommeren kan du vandre, cykle og klatre i bjerge. Spørg på Hotel Oswald efter mere information om organiserede ture og træningsprogrammer.

Rigt på faciliteter

Hvis du har lyst til at tilbringe en del tid på hotellet, så har du valgt det rette sted til din ferie. Hotel Oswald byder på masser af muligheder for selvforkælelse på de dage, hvor du ikke har lyst til at kaste dig over alle de udendørs aktiviteter, området indbyder til. Måske vil du starte med at få lidt sol på terrassen, efter du har indtaget din fyldige morgenmad. Tag en espresso eller cappuccino med ud, og få en god start på dagen. Overvej også et besøg i hotellets wellness- og SPA-afdeling. Det er gratis, og inkluderer flere saunaer, et varmtvandskar (hot tub) og et tyrkisk bad. Massager, skønhedsbehandlinger og kropsbehandlinger kan du også få, dog mod betaling.

Til børnene tilbyder hotellet et legeværelse.

Læs mere om Oswald Hotel

Godt at vide om Hotel Oswald

På hotellet kan du benytte gratis Wi-Fi i fællesområderne. Der er nogle parkeringsplader, hvis du ankommer i bil mod et gebyr, og om vinteren skiskabe til dit udstyr. Cykler kan om sommeren lejes gennem receptionen.

Afstande:
* Skilift: 300 meter
* Centrum: 50 meter
* Skiskole: 100 meter

Hyggelige værelser i tyroler-stil

Hotel Oswald har 54 rummelige værelser, hvor stilen er en blanding af moderne og traditionel sydtyroler-stil. Alle værelser har badekar eller bruser, telefon, satellit-tv, balkon eller terrasse, pengeboks og minibar. På dit private badeværelse finder du badekåber, tøfler og en hårtørrer.

Værelserne på Oswald Hotel

Skjul teksten
 
 
search map