Hotel i Val Gardena i Sydtyrol

Hotel Somont

 
Hotel Somont er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Somont er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastisk skiområde med snegaranti

Selva Gardena er en dejlig by midt i Dolomitterne, som ligger i 1563 meters højde. Byens kælenavn, Wolkenstein, er opkaldt efter dets meget kendte indbygger; Oswald Wolkenstein, poet og troubadour. Selva er den højeste beliggende by i Val Gardena og og er den landsby i dalen, der giver dig den bedste adgang til Sella Ronda. Val Gardena er mest kendt for Sella Ronda, som er et af de bedste skiområder med gode pister, restauranter og barer. 200 meter fra hotellet finder du nærmeste skiudlejningsbutik, og du kan købe liftkort lige nede i centrum af byen, som kun er en stenkast væk fra hotellet. Kort fortalt, så ligger hotellet stort set i gå-afstand til alt, hvad du har brug for.

Der er et bredt udvalg af pister mellem de 121 pister i Val Gardena. Området er forbundet med Dolomiti Superski. Snegarantien gør det til en populær region. Om sommeren er der adskillige muligheder for at vandre, klatre og cykle i området.

Læs mere om Hotel Somont

Den dejlige afslappede atmosfære får dig til at føle, som var du derhjemme. Du er i gode hænder hos familien Rudiferia, som vil gøre alt for at dit ophold bliver som forventet, og hvis du har det mindste på hjerte, så står de altid til rådighed.

Afstande:
* Centrum Ca.300 m.
* Ski bus ca 300 m.
* Ski lift ca. 50 m.
* Skiskole ca. 400 m.

En af de bedste ting ved Hotel Somont foruden for beliggenheden er uden tvivl deres lækre wellness område med indendørs pool. Her vil du også kunne slappe af i den finske sauna og det tyrkiske dampbad. Altid skønt med lidt afslapning efter en lang dag på ski. Det er også muligt at booke forskellige behandlinger og massage.

Fremragende; er er et udmærket ordvalg til at beskrive maden på Hotel Somont. Personalet har utrolig godt kenskab til deres vine, så du kan altid spørge dem til råds, hvis I ønsker et godt glas vin til middagen. Morgenmaden fortjener også lidt omtale, her er alt, hjertet begærer. I baren kan du få serveret lækre non- og alkoholiske drikke. Log ind på det trådløse internet og surf løs alt dét du vil og har brug for. Der er trådløst internet på fælles-områderne. Som en ekstra ting, er der naturligvis også et ski rum med aflukkede skiskabe, hvor du kan stille dit gear, når du kommer hjem fra de snebeklædte pister.

Lækre og velindrettede værelser

Værelserne er rummelige og komfortable med gode senge og puder. Der er kun 30 værelser på hotellet, hvilket gør det hyggeligt. Alle værelser har balkon, sat-tv, safeboks, minibar og privat badeværelse med hårtørrer, badekåbe og slippers.

Skjul teksten
 
 
search map