Hotel i Val Gardena i Sydtyrol

Hotel Miravalle

 
Hotel Miravalle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Miravalle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dejligt hotel lige ved pisterne

Hotel Miravelle ligger 500 meter fra centrum i Selva, som er en charmerende by beliggende i 1.563 meters højde midt i Dolomitterne. Byen Selva er den højest beliggende by ud af de tre der er i dalen, og herfra har du den bedste adgang til Sella Ronda. Val Gardena er hovedsageligt kendt for Sella Ronda, som er et af de mest forrygende skiområder i alperne med fantastiske restauranter og barer.


Skiliften ligger ca. 50 meter fra hotellet

Mange muligheder både sommer og vinter

Variationen imellem pisterne er stor, og du har hele 121 km. til din rådighed i Val Gardena. Du er endda forbundet med nogle af resorterne i Dolomiti Superski. Garantien for sne gør det naturligvis til et efterspurgt sted at komme på skiferie. Om sommeren kan du vandre, klatre, cykle og kaste dig over mange andre udendørs aktiviteter i de storslåede naturomgivelser.

Læs mere om Hotel Miravalle

Stå på ski fra hoveddøren


Dét, at det er muligt at stå på ski direkte fra/til hotellet er enhver skiløbers drømmescenarium. Hotel Miravelle vil være et super valg, uanset om det er i forbindelse med en skiferie eller sommerferie. Ud over gæstfriheden, som du vil opleve på dette familiedrevne hotel, kan du gøre brug af faciliteter og services såsom wellness og spa med sauna, tyrkisk bad og forskellige kropsmassager og behandlinger. Om morgenen kan du tage en tur forbi fitnessrummet og varme op til din dag på ski.

Spis dig mæt i hotellets restaurant


Restaurantens atmosfære er charmerende og varm, og du kan spise middag eller frokost, hvor du kan vælge fra et stort menukort med internationale og lokale retter. Glem ikke at smage på nogle af deres fremragende vine. Hvis vejret tillader det, er det skønt at gå ud i den store, grønne have eller sætte sig på terrassen og nyde en drink, du har med fra baren. Indånd den friske, sprøde alpeluft og nyd den storslåede udsigt over Dolomitterne.

Rummelige og varmt møblerede værelser

Hotellet har 32 værelser, og alle er forskelligt indretterede. Den røde tråd er dog, at indretningen på alle værelser er varm. De har alle følgende faciliteter: Satellit-tv, internetforbindelse, minibar, privat badeværelse med bruser og badekåbe og tøfler. Alle værelser har tæpper på gulvene eller trægulve, og nogle har balkon.

Skjul teksten
 
 
search map