Anmeldelser af Hotel e Residence Antares

 
Hotel e Residence Antares er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel e Residence Antares er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel e Residence Antares

Læs personlige anmeldelser af Hotel e Residence Antares som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel e Residence Antares. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Trond og familie fra Sandnes i Norge boede på Residencehotel Antares i Selva Val Gardena fra d. 14 til d. 21 juli, 2012.

Vi havde et fremragende ophold i Selva. Fantastisk område at gå tur i. Det syntes hele familien efter ugen var ovre. Lejligheden på hotellet var den rigtige størrelse og med en stor dejlig terrasse. Det var jo indrettet på den sædvanlige tyrolerstil. De har kun en indretningsarkitetkt dernede?
Hvis der er to ting, vi ønsker at stikke lidt til i forhold til hotellet er det, at vi skal betale for WIFI, og at de ikke har en eneste kanal til engelsktalende på TV (schweizisk tv kunne vi kunne ganske vist få engelsk tale på for nogle af filmene ved at ændre indstillingerne på TVet).
Tak for et dejligt ferieminde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Anna-Carin og Bengt fra Partille i Sverige boede på Residencehotel Antares i Selva Val Gardena fra 30. juni til 7 juli 2012.

Vi havde en fantastisk uge i Selva Val Gardena. Landsbyen er et ideelt udgangspunkt, hvis man som vi er interesseret i vandreture og smuk natur. Desuden er vi cyklister, og her var alle muligheder, så vi havde to dejlige mountainbike-dage.
Hotel Antares er centralt beliggende i landsbyen, tæt på torvet, tæt på butikker, tæt på turistbureau og cykeludlejning. God service på hotellet, ren og ryddelig lejlighed og hjælpsomt og venligt personale. Eneste minus var, at der kun var wifi i fællesområder. Desuden koster det penge, men det synes at være sådan de fleste steder. Vi benyttede slet ikke hotellets restaurant, så vi har ingen mening herom. Men der var masser af restauranter i nærheden, til priser omtrent som hjemme. To aftener med mad tilberedt i lejligheden, og køkkenet var godt udstyret med redskaber, men ingen mikroovn.
Før vi rejste fik vi opfordring til at leje en bil, og ikke stole på offentlig transport. Men vi fravalgte bilen og sparede et par tusinde på det. Ikke en eneste gang i løbet af ugen, manglede vi bilen. Er du i Val Gardena tjener man hurtigt et Val Gardena Card ind, som giver fri adgang til både lift og busser. Selv hvis du har en bil, har du brug for dette kort for at komme op og ned af bjerget. Ofte tager man op med en elevator og ned med en anden, og så fungerer det ikke med bil. Vi tog bussen temmelig meget mellem landsbyerne og det fungerede fejlfrit. Vi fløj til Bergamo og tog derfra og til Val Gardena (en rejse på lige under fire timer) med Terravision lufthavnsbusser, som vi havde reserveret online på forhånd, for det vi syntes var en rimelig pris på 39 euro per person t/r. Tilrejsen var ganske vist i en minivan i stedet for en større bus, og med en chauffør, der kørte for hurtigt, men det fungerede. Retur tur skulle være 06:30 lørdag morgen, og det er klart, at vi var spændte på om der ville være nogen bus og hente os da, men to minutter før angivet tid dukkede den planlagte bussen op og tog os sikkert til lufthavnen.
Så for os har den offentlige transport fungeret godt, og vi er lidt forundret over hvorfor vi rådes til ikke at bruge dem, især da vi stadig ville have været nødt til at erhverve Val Gardena kort?
Afslutningsvis har vi haft en fantastisk uge i Val Gardena, og længes allerede tilbage! At gøre brug af In-Italia var for os var en nem og god måde at organisere turen, dels fordi man kan gøre det på svensk, og man får en masse nyttige oplysninger på forhånd. Så vi er glade for at anbefale både In-Italia og Residencehotel Antares til vores venner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Paul og rejsefælle fra Jyllinge boede på Residencehotel Antares i Selva Val Gardena fra d. 30. august til d. 2. september 2009.

Vi var på hotel Antares i Selva di Val Gardena i 3 dage og var særdeles tilfredse med opholdet. Stedet er utrolig flot til vandring i bjergene, et stort udbud af sommer-bjergbaner. Hotellet fremragende, såvel værelse som fortæring. Meget fin pris-kvalitetsforhold - hvilket jo som regel gælder for In-Italia (ingen opfordring til at sætte prisen op)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map