Feriebolig i Val Gardena i Sydtyrol

Hotel e Residence Antares

 
Hotel e Residence Antares er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel e Residence Antares er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skønt 4-stjernet hotel i hjertet af Selva Gardena

Residence Antares er beliggende i centrum af Selva, langs SS242 hovedvejen og tæt på busstopsted som forbinder Brixen og Klausens stationer, samt kun 200 m fra Ciampinoi skiliften som tager dig til Sella Ronda området. Selva er en lille, charmerende by i en 1563 meters højde, midt i Dolomitterne. Byen har fået sin navn (Wolkenstein) efter den berømte digter og trubadur Oswald Wolkenstein.

Byen Selva, er den højeste af slagsen i Val Gardena og herfra har du den bedst mulige udsigt ud til Sella Ronda.
Val Gardena er hovedsageligt kendt for Stella Ronda, som er et af de mest naturskønne områder i Alperne. Her finder du et godt udvalg af piste restauranter og barer, som kan gøre afterskiing meget sjovere.

Afstand:
* Pister 200 m
* Ski lift 200 m
* Ski bus 200 m

Læs mere om Hotel e Residence Antares

Stort område, der er en del af Dolomiti Superski

Der er et stort udvalg af skråninger blandt de 121 kilmeters pister i Val Gardena og som endda forbindes med Dolomiti Superski. Skiskolen ligger lige ved siden af Residence Antares og garantien af sne gør det til et populært skiområde. Om sommeren er det ligeså nemt at være aktiv med vadreture, klatring og cykling i bjergområderne. De forskellige aktiviteter og ture arrangeres af hotellet og de nærliggende sportsbutikker.

Hotel e Residence Antares omfatter tre bygninger; to bygninger til lejligheder og en bygning med hotelværelser. Alle er forbundet med hovedbygningen og fra både lejlighederne og værelserne, har du en skøn udsigt over haven.

Nyd din afterski i wellness centeret

Der er absolut ingen grund til at kede sig på Hotel e Residence Antares. Her finder du et væld af luksuriøse faciliteter såsom wellness og spa der tilbyder forskellige slags saunaer, tyrkisk dampbad, indendørs pool med hydro massage og et dejligt afslapningsområde. Hvis dette ikke er nok, så findes der også et gymnastiksal, hvor du kan aktivere dig selv.
Alle gæster som bor på Hotel e Residence Antares kan benytte disse faciliteter.

Skjul teksten
 
 
search map