Hotel i Val Gardena i Sydtyrol

Alpenroyal Grand Hotel

 
Alpenroyal Grand Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alpenroyal Grand Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val Gardena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor med let adgang til Sella Ronda

Alpenroyal Grand Hotel ligger 800 meter fra den charmerende by Selva di Val Gardena, i en højde af 1.563 meter, midt i de storslåede Dolomitter. Selva er den højest beliggende by i Val Gardena, og er samtidig den by i dalen, hvorfra du har den bedste adgang til det kendte skiområde Sella Ronda. Val Gardena er først og fremmest berømt for Sella Ronda, som er et af italiens smukkeste skiområder. Der mangler heller ikke et stort udvalg af pister, restauranter og barer.

Storslået skiområde med mange muligheder

Der er en enorm variation af pister i Val Gardena - faktisk hele 121 kilometer i alt - og du har endda forbindelse med nogle af resorterne i Dolomiti Superski. Snegarantien gør det til en populær region. Om sommeren kan du vandre, klatre og cykle i området. Sella Ronda byder på nogle berømte cykelruter, både på vejene og off road. Hotellets shuttlebus kører dig til skiliften Col Raiser, som ligger 600 meter væk, samt til Selva by.

Afstande:
Du bor 800 meter fra byen
... og 600 meter fra den nærmeste skilift

Læs mere om Alpenroyal Grand Hotel

Smukt fra inderst til yderst

Ved første øjekast er hotellets ydre fremtoning en imponerende blanding af ultramoderne og traditionelle, alpine stilarter. Du vil hurtigt blive nysgerrig efter, hvordan det ser ud indenfor. Du bliver ikke skuffet: Arkitekterne har talentfuldt blandet det skønne, alpine miljø med designere, der giver det et moderne twist. Lige fra restaurantområdet med træpaneler til de chikke korridorer og offentlige områder. Faciliteterne er alle pakket ind i en panoramisk udsigt over bjergene, og den udendørs pool er overdådig og fantastisk både at bruge og beundre.

Haven ligger i en 15.000 kvm. stor park i Selva, med den største opvarmede pool i Alperne. (33 meter lang), Panoramaet omkring dig får dig til at føle dig fuldstændigt i pagt med naturen. Poolen er endda ikke din eneste mulighed for en skøn svømmetur, for haven har også en 110 meter lang fontæne, som er sikker at bade i.

Luksus, luksus og atter luksus

Det er tydeligt, at der er tænkt længe over alle detaljer og faciliteter på Alpenroyal Grand Hotel. Selv de mindste detajler er en fornøjelse. For børn er der et stort legeværelse og endda en barnepige, og hvis du holder af gåture, tilbyder hotellet daglige, organiserede ture ud i landskabet.

Prikken over i'et er det store wellness-område, som inkluderer adskillige saunaer, tyrkisk bad, jacuzzi'er, fitness og muligheden for at nyde forskellige behandlinger og massager. I alt har hotellet tre pools.

Michelin-restaurant

Gastronomisk kommer du heller ikke til at mangle noget. Du kan vælge mellem fire restauranter, hvor den ene har en Michelin-stjerne. Du har med andre ord masser af muligheder, hvis du holder af grill, gourmet eller endog en "bierstube"-lignende restaurant. Varationen på menuerne er imponerende.

Hotellet tilbyder mange former for service, for eksempel Wi-Fi (gratis), parkeringsgarage og opvarmede skiskabe.

Rummelige, moderne værelser i alpin stil

Hotellet har i alt 55 rummelige og varmt indrettede værelser. Alle værelser og suiter er meget komfortable, og har en balkon med en herlig udsigt, et stuehjørne, minibar, fladskærms-tv med satellit, hårtørrer og badeværelse med gratis toiletartikler. De mindste standardværelser er på 26 kvm.

Skjul teksten
 
 
search map