Skiferie med hotel eller ferielejlighed i Val Gardena

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du tager på skiferie i Val Gardena, kommer du ind i den allermest centrale del af Alperne. Her ligger tre små, charmerede byer, som har etableret et sammenhængende skiområde, der igen er en del af det store skikompleks Dolomiti Superski. Det er muligt at købe liftkort til Val Gardena og naboområdet Alpe Di Siusi med tilsammen 175km pister, eller til Superski med hele 1.200km pister i bedste, velpræparerede italienerstil.

Kort over Val Gardena

Klik på vores interaktive kort herunder, hvor du kan zoome ind og ud og få et overblik over, hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i området. Du kan også se afstande til en række lufthavne, samt til byer og steder i Skandinavien. Du kan også klikke på fanen "Ferieboliger" og se hvad vi har til dig af hoteller of ferielejligheder i Val Gardena.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byerne i Val Gardena

Santa Cristina ligger midt i dalen, og herfra får du hurtigst adgang til flest mulige pistekilometer på kortest mulig tid. Fra centrum går der lifte mod både nord og syd. Læs mere om skiferie i Santa Cristina her.

Selva er en mindre by, ikke så langt fra Santa Cristina, her er dog mere hyggeligt med sine smukke traditionelle huse og smukke kirke, og sine stolte tyrolske traditioner. Centrum er meget charmerende med dens flotte alpekirke og gamle tyrolske bygninger. Der er flere restauranter både med tyrolske og italienske specialiteter. Selva i Val Gardena eller Wolkenstein i Grödnertal er den samme by og dal. I Val Gardena tales der 3 sprog, tysk da vi er i Sydtyrol, Italiensk fordi det er det officielle sprog og ladino, en gammel Latinsk dialekt, som har overlevet i nogle af de mest aflukkede dale i bjergene.

Ortisei er den klart største by i dalen med godt 6.000 indbyggere. Fra byens centrale lift får man adgang til de store Alpe di Siusi-skiområde. Læs mere om skiferie i Ortisei her.

Læs mere om Val Gardena

Transport til Val Gardena

Nærmeste lufthavn er Bolzano (ca. 50km), men det vil kræve mindt én mellemlanding, så de fleste vælger enten en af de to lufthavne ved Venedig (175-195km/3 timer) eller lufthavnen i Innsbruck i Østrig (ca. 120km/2 timer), hvor man ofte kan finde direkte fly i højsæsonen.

Mange vælger også at køre selv til Alperne, og det er faktisk rigtig nemt at komme til Val Gardena. Sigt først efter Innsbruck i Østrig, og herefter følges Brennermotorvejen frem til Chiusa, hvor man drejer fra motorvejen og fortsætter lidt endnu før man drejer ind i selve dalen. Vejen plejer at være nem, men medbring for en sikkerhedsskyld snekæder.

Lokalt kører der hele tiden skibusser mellem dalstationerne (liftene), og når du kommer op i skiterrænnet er der videre adgang til både Sella Ronda og resten af Dolomiti Superski. 

Skjul teksten
 
 
search map