Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Val di Fiemme i Sydtyrol er et af de største områder i Dolomiti Superski og hænger sammen med Val di Fassa ved hjælp af skibustransport. Dermed har området mere end 400 km pister i alt, så du kan være sikker på at finde noget for enhver smag og ethvert niveau. Man har for nyligt investeret i nye moderne liftsystemer, inklusive stoleliftene over Oberregen, Pampeago og Predazzo – hvorfra du kan nå frem til Val di Fassa. Derudover er over halvdelen af de 100 km pister i Val di Fiemme snesikre takket være snekanoner.

Flere moderne bekvemmeligheder

Val di Fiemme er altså ikke bare et utroligt smukt område at holde skiferie i; her er også de moderne bekvemmeligheder, der sikrer dig en ferie, som lever op til dine forventninger. På pisterne er der et stort udvalg af spisesteder, hvor du kan stille sulten, når kroppen skal tankes op til endnu et par timer på ski. Som skiferiegæst i Val di Fiemme kan du købe liftkort til hele Dolomiti Superski, hvilket vil sige, at du får mere end 1.200 km. pister samt 464 skilifte til din rådighed. Det giver naturligvis uanede muligheder for variation og sjove oplevelser.

Et dejligt sted om sommeren

Men det er ikke bare om vinteren, at Val di Fiemme er en rejse værd, tværtimod. Om sommeren kan du nyde det smukke grønne landskab og de rolige omgivelser. Du kan vandre på skønne stier, hoppe på cyklen og køre gennem landskabet på to hjul. Du kan fiske, klatre og besøge naturparker. Anskaffer du dig et såkaldt Dolomiti Supersummer Card (sommerkort), har du ikke bare adgang til lifterne, men også til de lokale transportmidler og lidt andet småt og godt, som tilbydes i sommerhalvåret. 

 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

100 km suveræne pister og let adgang til endnu flere!

Alene i Val di Fiemme har du meget at vælge imellem, når din dag på pisterne skal planlægges, og du behøver aldrig at gå på kompromis med omgivelsernes skønhed. Latemar skicenter er et naturparadis, hvor du kan benytte 50 km. pister, der forbinder Pampeago, Predazzo og Obereggen. Pisterne Bellamonte-Alpe Lusia lægger op ad grænserne mod Paneveggio Naturpark, et af de beskyttede områder, som er medvirkende til, at Dolomitterne og dermed Val di Fiemme står på UNESCO’s liste over verdensarv.

Pisterne på Passo Rolle folder sig ud under den majestætiske Pale di S. Martino. Udsigten fra Alpe Cermis skiområdet, som inkluderer den lange Olimpia-rute på 7.5 km., er en af de mest betagende i Dolomitterne. Nyd udsigterne fra de berømte, kalkholdige bjerge, specielt tidligt om morgenen, når solopgangens vekslende farver og lys spiller hen over landskabet. Et mindre terræn er Oclini - som ikke er forbundet med de andre lifte - hvor det er er muligt at stå på ski helt op til 2.440 meters højde. Derfra er der den skønneste udsigt ud over Bolzano i dalen nedenfor.

Langs vejen efter Bellamonte, inden man kommer helt ind til San Martino di Castrozza, finder man, som nævnt ovenfor, Passo Rolle. Over Bellamonte ligger et mellemstort terræn, forbundet med Moena i Val di Fassa. Her findes på Moena-siden flere stolelifte og en gondollift. Den største del af skiterrænet er forbundet med kabelvogn fra Cavalese. Man kan løbe på ski fra Dosso dei Laresi til Alpe Cermis i 2.250 meters højde. Området er betjent med adskillige stole- og træklifte.

Læs mere om Val di Fiemme

Efter skiløbet

Når du står på ski i Val di Fiemme, bliver du nemt helt opslugt af at beundre det smukke landskab omkring dig, og af at udfordre dig selv på de mange varierede pister. Men her er også et aften- og natteliv, der er værd at gemme lidt energi til. Masser af hyggelige bjerghytter og små barer byder på god mad, drikke, hyggelig stemning, live musik og underholdning, når der i godt selskab skal sættes punktum for en god feriedag.

Nogle af barerne på pisterne er “paraplybarer”, hvor der er dækket af for evt. snefald med en enorm paraply, der fungerer som tag. Selve bygningen er rund og har glasvægge, så du til enhver tid kan kaste et blik ud over de sne- og grantræklædte pister. En god måde at slappe af med en drink “udendørs” selv i frostvejr.

Skjul teksten
 
 
search map