Hotel i Val di Fassa i Sydtyrol

Azola

 
Azola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Val di Fassa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Azola er bygget i gammeldags alpe-stil og ligger i den rolige ende af Canazei by. Byen er omgivet af naturskønne pister overstrøet med pinjetræer, samt de imponerende, massive bjergkæder, der udgør Dolomitterne.

Her bor du i den største og mest berømte landsby i Val di Fassa. Det er også Canazei, der tiltrækker flest feriegæster, sammenlignet med nabo-landsbyerne. Hotel Azola ligger kun få hundrede meter fra centrum, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer og butikker. Om vinteren er her ret livligt.

Stort udvalg af pister og kendt skiskole

I Val di Fassa kan du stå på ski på ikke færre end 138 km. pister, og 69 skilifte står til rådighed, når du skal op i højderne. Canazei Marmolada Ski School er den ældste i Italien, og her kan du blive undervist af 100 kvalificerede instruktører. Skiområdet kan nås efter få minutter i skiliften, og tilbyder en god variation af niveauer, samt en snepark til freestyle og en babypark til mindre børn.

Fra Belvedere-liften tager det nogle minutter, før du når den kendte rute Sella Ronda. Her går sport og natur op i en højere enhed både sommer og vinter. Hotel Azola faciliteter en skibus til Belvedere-liften om vinteren. Til fods skal du gå ca. 1 km.

Læs mere om Azola

Nyd livet i baren eller spa’et på Hotel Azola

Når du kommer ned fra pisterne om eftermiddagen, sætter baren på Hotel Azola (som betyder rød lilje) nogle skønne rammer omkring afslapning og evaluering af dagens begivenheder. Trænger du til fornyet energi, vil du sikkert nyde at forkæle dig selv i wellness-området. Her kan du slappe helt af, nyde det tyrkiske dampbad, boblebadet og saunaen. Du kan også bestille massager og behandlinger.

Uanset om du vælger baren eller spa’et, bliver du før eller siden sulten, og så er du mere end velkommen i restauranten. Her udgør traditionelle retter fra Trentino og Sydtyrol hovedparten af menukortet.

Gratis Wi-Fi er tilgængelig overalt på hotellet, og dit skiudstyr kan du opbevare i det dertil indrettede lokale. Du kan parkere meget tæt på hotellet, og det koster ikke ekstra.

Moderne og farverige værelser

Hotel Azola har kun 19 værelser, som er møbleret i henholdsvis traditionel og moderne stil. Alle værelser har satellit-tv, pengeboks, telefon, Wi-Fi og privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Mange af værelserne har balkon.

Værelserne på Azola

Skjul teksten
 
 
search map