Ferieboliger og hoteller i Trento

Toblino-søen tæt på Trento
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kunstbyen Trento er hovedbyen i regionen Sydtyrol (Trentino-Alto Adige) og er bestemt et besøg værd! Byens fascinerende gamle renæssancebydel har for få år siden gennemgået et nænsomt facadeløft og fremstår nu yderst ren og præsentabel. Den er utrolig charmerende og har mange gode og hyggelige restauranter, samt et stort udvalg af butikker i alle afskygninger.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Castello del buonconsiglio

Byens verdslige stolthed er utvivlsomt Castello del Buonconsiglio, hvorfra fyrsterne herskede over området i århundreder. Denne borg, som i sandhed imponerer i form og størrelse, ligger i udkanten af den gamle bykerne og kan besøges mod entré.

Læs mere om Trento

I kontakt med naturen

Rundt om Trento er der rig mulighed for at komme i tæt kontakt med naturen: et utal af maleriske søer med genskinnede vandspejl og mange uindtagelige middelalderborge. Besøg fx Lago di Toblino med det imponerende slot, som ligger for enden af en tange midt ude i søen (tidligere var slottet ikke landfast). Her finder man både café og restaurant med specielle egnsretter.

Panoramisk udsigt

Også Dolomitterne er med til at præge horisontprofilen omkring byen. Besøg fx Monte Bondone, som både er et populært lokalt skisportsted og et yndet udflugtsmål. Heroppefra er der den mest uforglemmelige 360 graders panoramaudsigt over landskabet.

Skjul teksten
 
 
search map