Hotel i Torbole sul Garda i Sydtyrol

Vandreferie ved Gardasøen - 5 dage

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her rejser du på egen hånd og bestemmer selv, hvordan dit program og dine dage skal se ud, men for at gøre det lidt lettere for dig, har vi sammensat et forslag til dig, som ønsker at udforske det naturskønne område til fods. Det er vigtigt, at du har lyst til at vandre, hvis du vil følge programmet (kort medfølger), men det er naturligvis frivilligt, og hvis du en dag har mere lyst til at hygge dig på en café ved havnen, så er det naturligvis det du gør. Hoteller på rejsen Dagsprogram Galleri Priser og afrejseinformation

Tag dagen som den kommer

Nedenfor ser du et forslag til, hvordan du kan udnytte dine dage. Her tages udgangspunkt i byen Torbole, men hvis du indkvarteres på et hotel i Riva del Garda, får du besked straks efter bestillingen. Standarden og forudsætningerne vil dog være de samme som på Hotel Piccolo Mondo i Torbole. Denne rejse kan bestilles i perioden 24/4-14/9.

Kort dagsprogram

Dag 1 - Ankomst til Gardasøen og dit hotel Dag 2 - Vandfaldet Cascata Varone og lokale produkter Dag 3 - Gå på den gamle Ponale-vej Dag 4 - Gå på Busatte Tempesta-stien eller stien til Santa Barbara kapellet Dag 5 - Hjemrejse eller fortsæt rejsen i Italien

Du bor komfortabelt på et 3-stjernet hotel

Du bor i et værelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser eller badekar. Faciliteterne er som minimum satellit TV, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Dagsprogram

Dag 1 - Ankomst til Gardasøen og dit hotel

Ved ankomst til hotellet checker du ind, og her skal du bo i fire nætter. Du har mulighed for at slappe af på hotellet, men du kan også vælge at gå en tur til centrum, hvor du kan slå dig ned på en af de hyggelige caféer.

Dag 2 - Vandfaldet Cascata Varone og lokale produkter

(Kort A, ca. 16 km, middelsvær) I dag kan du besøge det smukke vandfald Varone, som ligger ca. 3 km nord for Riva del Garda. Vi anbefaler, at du kører med bil til Varone, og efter du har besøgt vandfaldet, kan du begynde vandreturen til Tennosøen (kort A). Tæt på vandfaldet Cascata Varone, og til venstre for restauranten "La Rocchetta" finder du den panoramiske sti nr. 401, som kaldes Gòla. Denne fører dig op til Tenno og videre til Calvola. Ved Cavola går du til venstre nedenfor vejen, og så kommer du til den gamle middelalderby Canale. Herfra når du til Tennosøen på ca. et kvarter (ca. 2 timer fra vandfaldet). Tennosøen kaldes også den "blå sø" på grund af farven. Dette skyldes omgivelserne med skov og hvide sten rundt om søen, som giver denne en smuk blå-grøn farve. Efter denne skønne tur er det tid til at hvile fødderne. Nyd et godt glas vin og en olivenolie-smagning på Agritur, som ligger i nærheden, og som tilbyder traditionelle lokale og hjemmelavede produkter. Hvornår det er tid til at gå tilbage, bestemmer du selv, du skal bare huske, at turen tilbage også tager omkring 2 timer.

Dag 3 - Den gamle Ponale-vej

(Kort B, ca. 13 km, Riva-Pregasina-Riva, niveauforskel 665 meter, middelsvær) Nyd din morgenmad i fred og ro, inden det er tid til at snørre vandrestøvlerne. I dag skal du opleve en sti med helt unikke udsigter på den gamle vej til Ponale, som begynder i centrum af Riva del Garda. Du følger hovedvejen til Limone, og drejer til højre lige inden den første tunnel. Her ser du skiltene "Giacomo Cis Trail", og du kommer til den berømte Tagliata del Ponale, som er et forsvarsværk, der blev opført af det Østrigske-Ungarske rige. På ca. 1½ time kommer du til at opleve Ponales vandfald. En asfalteret vej til højre fører mod Ledro-dalen, og drejer du til venstre, kommer du til byen Pregasina. Du skal tilbage samme vej, som du kom.

Dag 4 - Busatte Tempesta-stien

(Kort C, ca. 11,5 km, niveauforskel 320 meter, let) Starten på dagens tur Busatte - Tempesta når du på et par minutter til fods. Dette er en rundtur med fantastiske udsigter over søen. Den første del er nem og passer fint til familier med børn. Dernæst fortsætter du ad en mataltrappe som er monteret i klippen, og som i terrasser fører dig op over søen. Du bestemmer selv, hvornår du vil tage tilbage, men bliv gerne en stund, og nyd udsigterne.

Du kan i stedet vælge en alternativ rute - stien til Santa Barbara kapellet

(Kort D, ca. 7 km, niveauforskel 550 meter, let/middelsvær) Du rammer stien til St. Barbara-kapellet ved gaden Via Monte Oro i Riva del Garda, som fører mod Ledro-søen og i retning af Bastione, som du let når på ca. 15-20 minutter, langs en af de asfalterede veje. Her begynder stien, som stiger, og du følger indikationerne mod sti nr. 404. Kapellet når du på ca. en time. Udsigterne fra kappellet er fantastiske. Du går samme vej tilbage.

Dag 5 - Hjemrejse eller fortsæt rejsen i Italien

Efter morgenmaden er det blevet tid til hjemrejse. Du kan også vælge at forlænge dit ophold ved en af de andre søer i området eller i en af Gardasøens andre byer. Gardasøen har uendeligt mange charmerende byer, som absolut er et besøg værd.

Priser og afrejseinformation

Denne rejse kan bestilles i perioden 31/3-31/10. Prisen inkluderer: - Fire nætter på Hotel Gardesana el. lign. hotel i Riva del Garda inkl. morgenmad - Parkering på hotellet - 1 prøvesmagning pr. person af lokale produkter - 1 billet pr. person til vandfaldet Cascata Varone i Riva del Garda - Brochurer og kort som er nødvendige for at følge de stier, som findes i programmet Prisen inkluderer ikke: - Transport til og fra Italien og til hotellet - Transport i området (du har egen bil eller lejebil) - Øvrige måltider og drikkevarer - Lokale skatter - Andet som ikke er nævnt under inkluderet

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map