Anmeldelser af Residence Verdeblu

 
Residence Verdeblu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Verdeblu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torbole sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Verdeblu

Læs personlige anmeldelser af Residence Verdeblu som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Verdeblu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Janne og familie fra Lyngby boede på Residence Verdeblù fra d. 19. til d. 26. juli 2003. Hun skrev om stedet:

Vi havde alle 5 en dejlig tur til Gardasøen (Arco)! Opholdsstedet "Residence Verdeblu" var meget lækkert med alle tænkelige faciliteter både inde som ude - især velegnet til børnefamilier pga. den store lukkede have, grill-området, børnepoolen, bordtennis samt boblebad til hele familien i kælderen. Det er samtidigt et overskueligt sted hvad angår størrelsen, så man drukner ikke i mængden. Vi oplevede også en fin og hjælpsom service fra personalets side. Eneste minus var, at vores lejlighed (nr. 10) lå med altanen ud mod vejen i stedet for ud mod haven. Der var en del støj fra vejen, som ikke var særlig stor, men temmelig befærdet.
Selve Arco er absolut også en smuk og hyggelig by, når bare man styrer uden om de værste turist-fælder. Det kan anbefales at købe svømmeudstyr hjemmefra hos Toys R Us eller BR, da priserne på disse ting er MEGET højere end i Danmark.
Vi har haft en skøn tur og er ikke stødt på problemer af nogen art fra hverken "Residence Verdeblu" eller In-italia. Alt var klappet og klart fra start til slut!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map