Feriebolig i Torbole sul Garda i Sydtyrol

Residence Verdeblu

 
Residence Verdeblu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Verdeblu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torbole sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Verdeblu ligger utrolig smukt mellem vinmarkerne knapt én km nord for Gardasøen mellem Torbole og Arco.

Der er kun 10 lejligheder, hvilket gør at stedet aldrig føles overrendt. Selv om vejen til Arco passerer ganske tæt forbi, er det kun i den absolutte højsæson, at nogle vil føle sig en smule generet af trafikken. Villaen ligger i en skøn, grøn have med græsplæne, swimmingpool med børneafdeling, solstole og parasoller, fælles opholdsområder m. borde og bænke, grill-område, nogle få legeredskaber til mindre børn og ikke mindst en fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge.

Læs mere om Residence Verdeblu

Alt er yderst velholdt, og foruden de ovennævnte faciliteter har stedet reception, opbevaringsfaciliteter til cykler og windsurfere, wellness center (mod betaling), fælles vaskemaskine samt gratis parkering. I villaens stueetage er et større rum for børn og barnlige sjæle med bl.a. bordtennis og andre legeredskaber.

Over alt er der lagt vægt på gode materialer og klassisk elegance. Lejlighederne er i god stand, og der er kælet for detaljerne. Lejlighederne ligger enten i stueplan eller på 1. sal. Mod betaling er der direkte internetadgang. Alle lejligheder har møbleret balkon eller terrasse, og enkelte har også aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map