Anmeldelser af Hotel Piccolo Mondo

 
Hotel Piccolo Mondo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Piccolo Mondo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torbole sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Piccolo Mondo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piccolo Mondo som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piccolo Mondo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lotte og familie fra Nibe boede på Hotel Piccolo Mondo i Torbole sul Garda fra d. 23. til d. 26. juli 2005.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Italien. Vi startede i Cavallino hvor vi havde lejet en lejlighed i en uge. Vi boede i en dejlig lejlighed (fra 2002). Der var både voksen- og børnepool og en dejlig strand ca. 200 m derfra. Derefter tog vi 3 dage til Torbole hvor vi - to familier havde lejet et værelse med opredning. Vi havde brugt lang tid på at finde det helt rigtige hotel. Vi havde været inde på hotellets egen web-side for at "tjekke" stedet. Det der betød meget for os var bl.andet hvordan værelserne og badeværelserne var og på deres web-side var de helt fantastiske - MEN - hvad skete der så - vi fik selvfølgelig nogle rigtig kedelige værelser i den helt gamle fløj - værelserne var rene - men langt under den standard vi havde forventet. Ved at kigge lidt ind på andre værelser kunne vi se, at andre havde været langt heldigere. Skulle vi have gjort opmærksom på (hjemmefra) hvilke værelser vi ønskede?? Vi vidste jo ikke der var nogle gamle værelser - den viste de sjovt nok ikke på deres webside:-((. Vi var for øvrigt de eneste danskere. Vores skuffelse var stor - men besluttede, at det ikke skulle ødelægge vores ferie så vi sagde ikke noget på hotellet - men - vi kommer ikke der igen. Betjeningen i øvrigt var perfekt. Dejlig morgen- og aftensmad. Selve byen var lidt kedelig i forhold til andre byer ved søen. Vi kørte en tur til Malcesine - en rigtig dejlig by og en tur til Riva del Garda. Betjeningen fra In-Itala har været perfekt. Vi kunne helt bestemt godt være kunder hos jer igen til næste år:-))

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map