Hotel i Torbole sul Garda i Sydtyrol

Hotel Caravel

 
Hotel Caravel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Caravel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torbole sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Caravel er et nyt og moderne indrettet hotel, som ligger i Torboles lille centrum. Kun få minutters gang fra hotellet finder du restauranter, barer, caféer samt indkøbsmuligheder. Hotellet er glimrende for de der vil bo bekvemt i en dejlig by i den nordlige ende af Gardasøen. Torbole er en populær by både for børnefamilier, ældre samt unge der interesserer sig for vandsport. Byen ligger tæt på mange andre charmerende byer ved Gardasøen, f.eks. Riva del Garda (5 minutters kørsel) eller Malcesine (10 minutters kørsel) og på ca. en times kørsel kan man komme til større byer som Verona og Trento.

På hotellet findes reception, bar med udendørs terrasse, parkering, legeplads, elevator, tv-stue, hyggelig morgenmadsrestaurant der serverer en international morgenmadsbuffet samt en restaurant der serverer traditionelle retter fra området. I gårdhaven er der et dejligt svømmebassin (åbent maj – september) med tilhørende liggestole. I kælderen har hotellet sit eget lille spa-område med opvarmet indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, solarium og træningslokale, og mod betaling er det muligt at få massage. For børn mellem 4 og 12 år, er der en miniclub, der arrangerer diverse aktiviteter.

Læs mere om Hotel Caravel

Alle værelser og lokaler på hotellet er moderne og elegant indrettet med designermøbler og små, lækre detaljer. Alle værelserne er udstyret med satellitfjernsyn, internetforbindelse, telefon, minibar, aircondition samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelserne har balkon. Hotellet og alle værelserne er desuden handicapvenlige.

Skjul teksten
 
 
search map