Hotel i Torbole sul Garda i Sydtyrol

Hotel Angelini

 
Hotel Angelini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Angelini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torbole sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Angelini er et 3-stjernet familiestyret hotel, som ligger ca. 100 meter fra Gardasøen nær byen Torbole, på den nordøstlige side af søen. Hotellet ligger langs hovedvejen i kort afstand fra offentlige transportmidler og ca. 300 meter fra byens centrum, hvor du finder en isbar og caféer.

Bliv afkølet i poolen

I hotellets have har man installeret et pool med vandmassage og modstrøm. Der findes endvidere reception, en bar med tilhørende terrasse, et lille fitness-rum, bordtennisbord og cykeludlejning samt parkeringsplads. Til morgenmad tilbyder hotellets restaurant en stor morgenmadsbuffet og om aftenen er der et bredt udvalg af italienske retter og salatsbuffet.

Læs mere om Hotel Angelini

Pæne værelser med balkon

Hotelværelserne er enkle og pæne, og råder alle over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, telefon, balkon med udsigt over de omkringliggende bjergtinder (men ikke over søen) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. I de fleste af værelserne er der mulighed for én ekstra opredning.

Værelserne på Hotel Angelini

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Angelini

Læs personlige anmeldelser af Hotel Angelini som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Angelini. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Angelini

Hyggeligt hotel, der lever op til forventningerne

Hotel Angelini er et hyggeligt hotel, hvor værtsparret er synlige og parate til at yde en god service. Vi havde halvpension, hvilket var ganske udmærket. Morgenmaden ok, æggene dog lidt mere end well done, og brødet en smule tørt - ganske fint efter en tur i risteren. Kaffen er god, og der er en del morgenmad at vælge imellem. Til aftensmad skulle vi hver dag vælge to retter ud af seks mulige. Derforuden var der dessert i både italienske og tyske afskygninger. Isen er særligt god, især med frutti. Husets vin kunne vi ikke lide, men andre vine kan vælges og er ganske udmærkede.
Området er perfekt til ture på racercyklen, og der er god mulighed for aflåst cykelparkering.
I hotellets bar fik vi ofte en vellavet latte machiato - også her er kaffen god.
Poolen er ren og ligeledes hyggelig. Der er plads til vandplaskeri med omtanke. Der er desuden område til boldspil og bordtennis.
Værelserne er passende til prisen, og de bliver gjort rent hver dag. Sengene er udmærkede at sove i, medium-hård. Badeværelset er også fint og rent, ikke noget at komme efter der.
Hotellet ligger i udkanten af byen, og det tager max 5 minutter på gåben at komme til centrum eller til Gardasøen. Her er rig mulighed for at gå i butikker, og der er flere gelaterier, som er værd at besøge. Alt i alt et godt ophold, som vi regner med at gentage.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Angelini

Vi havde et fint ophold,værelse,mad,rengøring,uden dørs arealer m/m var perfekt. En del støj fra vejen,men det vidste vi hjemme fra så det var ok.

Læs mere

Jesper Frederikssund boede på Hotel Angelini i Torbole sul Garda fra d. 1. til d. 8. april 2012.

Jeg har kun godt at sige om opholdet
Hotellet var godt og personalet var flinke og servicemindet .
Vi regner med at tage turen igen til næste år i påsken
Vi er 8-10 personer der er på cykel træningslejr hvert år.

Læs mere

Emma og familie fra Kjellerup boede på Hotel Angelini i Torbole sul Garda fra d. 19. til d. 26. juli 2009.

Vi har været virkelig godt tilfredse med opholdet på Hotel Angelini.
Det var et meget hyggeligt hotel med de faciliteter man har brug for.
Dog var der desværre meget støj fra vejen, men det tog vi som en oplevelse, da vi selv bor meget fredeligt på landet, så ro kunne vi få, når vi kom hjem igen.
Omgivelserne er bare perfekte, det er bare Italien, med små hyggelige byer og udsigt til både bjerge og vand. Vi tog en dejlig sejltur op til byen, hvor vi tog op med svævebanen til bjerget Monte Baldo. Alt i alt et skønt sted.

Læs mere

Rina og familien fra Kjellerup boede på Hotel Angelini i Torbole sul Garda fra d. 19. til d. 26. juli 2009.

Vi har haft en rigtig dejlig tur med in-italia til Hotel Angelini, Torbole sul Garda.
Hotellet og familien der har det er super - poolen er super - maden er super - beligenheden af hotellet syntes vi er helt ok, det er en befærdet vej og det er i byen, ved siden af en campingplads med gang i den, men det generede overhovedet ikke os, vi havde jo selv opsøgt at bo sådan et sted. Vi er: mor - far 51 og 53 år og 2 tenagebørn 15 og 17 år. Vi er alle 4 enige om at det har været super godt.

Vi kan anbefale man bruger bådene til at sejle på udflugt til andre byer - bl.a. Malcesine da vi ville på Monde Baldo - i stedet for selv at køre og skulle finde P-pladser da der er rigtig meget trafik.
Vi tog dog selv bilen en dag til Ledro søen - en utrolig smuk tur, på meget små og snoede veje.
Ellers ligger hotellet i Torbole sul Garda i gåafstand til Riva del Garda (5-6 km) Vi tog bilen med til Riva del Garda én dag - det var et mareridt med trafik og næsten umuligt at finde en P-plads.

Ellers kan nævnes at der er mange cykelister og butikker til cykelinteresserede. Ikke nødvendigvis billigere end i DK men meget større udvalg af eks. cykeltøj m.v.

Læs mere
 
search map