Hotel i Torbole sul Garda i Sydtyrol

Eco Hotel Bonapace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Perfekt til vandsport

Eco Hotel Bonapace ligger cirka 8 minutters gang fra Gardasøens grus-strande i et beboelsesområde i byen Nago-Torbole. Nago-Torbole er kendt som en ultimativ vandsportshimmel, hvor man kan opleve ideelle scenerier for alt fra vindsurfing og kitesurfing til sejlads. Torboles tiltrækkende væsen skyldes blandt andet de stabile vinde - peller - fra Norden om morgenen og den mere termiske "Ora", en sydvind, der dominerer fra klokken 13.00. Begge vinde gør det lettere at dyrke netop disse sportsgrene. Hvis du ikke er til surfing, er der masser af andre aktiviteter både i og omkring bjergene. Området er meget naturskønt med perfekte muligheder for fx mountain-biking, vandreture, cykling og klatring. Cykler kan du leje på Eco Hotel Bonapace.

Hvis du er ved Torbole mere for afslapningens skyld, byder det hyggelige lille centrum på masser af restauranter og barer, hvor du kan nyde gode måltider, forfriskninger og, i sæsonen, nattelivet.

Betagende panoramaudsigt fra tagterrassen

På Eco Hotel Bonapace er starten på din dag altid en overdådig fest. Den alt-omfattende bio-morgenmad tilbyder et utroligt udvalg af hjemmelavede, økologiske og biologiske lokale produkter, og har alt, hvad hjertet kan begære. I den varmere sæson kan du endda spise din morgenmad udenfor og nyde din morgenkaffe i dagens første solstråler. Husk at bede om en frisk cappuccino, når du går ud til panoramaudsigten.

Hvis du ikke er i fuld fart på vej til stranden, kan du slange dig på tagterrassen, hvor et stort soldæk byder på god udsigt og endda et boblebad. Det er ikke kun ferien for de aktive - det er også det ideelle sted at få læst den bog, du altid gerne har villet eller bare koble af. Baren er der til drinks og lette snacks, og nedenunder på terrassen og i loungen er der også barservice. Der er adgang til WiFi overalt på hotellet, og det er gratis. Parkeringspladser er til rådighed på stedet.

Læs mere om Eco Hotel Bonapace

Naturlige og moderne værelser

Eco Hotel Bonapace har kun 20 moderne og lyse værelser at byde på.
Værelserne er udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, du måtte have brug for, og er designet i en moderne alpin stil. Alle værelser er udstyret med balkon og satellit-tv, pengeskab, gratis WiFi, skrivebord og badeværelse med bruser og hårtørrer. Forskellige størrelser af værelser er tilgængelige for op til 4 personer.

Værelserne på Eco Hotel Bonapace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map