Hotel i Tesero i Sydtyrol

Berghotel Miramonti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De bjergrige omgivelser vil bjergtage alle naturelskere. Vandremulighederne er gode - og efter de panoramiske strabadser, så venter der både pool, wellness og restaurant hjemme på hotellet. Hele familien vil elske det. Af nyttige afstande kan det nævnes, at der ligger en kaffebar ca. 100 m væk, og ellers er der ca. 3 km til byen Tesero.

Vandring, trekking og spadsereture for hele familien i bjergene

Det første tydelige tegn på, at Berghotel Miramonti er et godt udgangspunkt for vandrere er den professionelle vandrerygsæk, som du finder i samtlige værelser, og som hotellet stiller til rådighed under hele dit ophold. Det er en ekstra service, der bestemt ikke ses hyppigt. Og hvis du ikke ønsker at vandre i lokalområdet, så kører hotellets minibus gæsterne ganske gratis op til andre ruter i nærheden med endnu mere storslåede panoramaudsigter. Du kan også vælge at deltage i en af de guidede vandreture - som regel med hotelejeren Mich - der er ganske gratis. De guidede ture er seks dage om ugen (ikke lørdag) og starter om morgenen ca. kl. 9:00 - og ofte er du tilbage på hotellet midt på eftermiddagen. Varigheden kan variere afhængig af vejret, og efter hvad der er stemning for i gruppen. Alle kan være med - og når hotellet planlægger ture for lidt mere øvede vandrere, så vil der altid være et alternativ, hvor alle kan være med. Når Mich ikke selv deltager på turene, vil guiden enten være hans kone, hans søn eller svigersøn. Vi kan konkludere, at det er en vandreglad familie - og at de generøst deler ud af deres erfaring.

Læs mere om Berghotel Miramonti

Wellness til kroppen efter en lang vandretur

Berghotel Miramontis wellness-område er rigt på faciliteter. Der er både en indendørs og en udendørs pool (de hænger sammen som én stor pool) samt en afdeling for børn. De er tilmed opvarmet til ca. 30 grader. Pool og wellness kommer som sendt oppefra, når benene har trasket det halve af Dolomitterne rundt hele dagen. Den fornyede energi til næste dags vandring kan du også få i saltgrotten, i det tyrkiske bad, i saunaen, i den store jacuzzi eller i fitnesscentret.

Restauranten er en af hotellets styrker - både for store og små

Her på hotellet går dagens gang op i en højere enhed: Vandreturene skaber trang til wellness og poolplasken, som igen skærper appetitten - så restauranten bliver det naturlige omdrejningspunkt om aftenen. Restauranten er både rummelig, elegant og hyggelig. Der er altså både plads til familierne men også de romantiske par. Indretningen er tyroler-agtig med træ som det gennemgående materiale. Restauranten har flotte glaspartier med panoramisk udsigt til bjerg og dal. Vi sælger dette hotel med halvpension af flere årsager: Priserne er gode, maden er god og desuden er der ikke andre spisesteder inden for gåafstand. Der er også særlige menuer til børn - og med restaurant på stedet er det også nemmere at passe børnenes sengetider. Aftensmaden til halvpension består af en salatbuffet, et valg mellem tre forretter, tre hovedretter og tre desserter. Morgenmaden serveres som buffet.

Dine børn er velkomne

Du mærker hurtigt, at dine børn er velkomne, bl.a. ved at barneseng til de mindste er gratis, der findes familieværelser, der er en fin udendørs legeplads og endelig er der fra tid til anden noget indendørs underholdning for børnene. Der er også et indendørs legerum og når man først har betalt for den obligatoriske områdeskat (turistskat), så tilbydes der adskillige aktiviteter for familier, som fx malkning af geder og andre fornøjelige bjergaktiviteter.

Andre belejlige faciliteter, som vil forsøde dit ophold

Der er naturligvis gratis parkering på stedet. Alternativt kan du vælge at parkere i garagen mod et mindre tillæg. Der er desuden en udendørs terrasse til fælles brug. Træder du ind på selve hotellet, så bliver du taget imod i receptionen og kan vælge at benytte deres bar eller tv-pejsestue og læsesal. Der er også elevator. Hotellet ligger desuden i den italiensk-talende del af Sydtyrol, hvorfor både mad, sprog og kultur er mere italiensk end bare en ½ times kørsel længere nordpå.

Værelserne på Berghotel Miramonti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Berghotel Miramonti

Læs personlige anmeldelser af Berghotel Miramonti som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Berghotel Miramonti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Berghotel Miramonti

Høj oplevelse

Super godt hotel, fin service, alle tiders spa-muligheder.

Læs mere

Super ophold!

Et fantastisk hotel på alle måder. Alt fra vandreture til mad til EU.

Læs mere

Fantastisk hotel

Faciliteter og personale helt i top, og maden var super! Eneste kritik er wifi, det fungerer ikke.

Læs mere

Lækkert fjeldhotel med mange muligheder.

Hotellet har fine værelser. God beligenhed. Rigtig god morgenmad og aftensmad. Rigtig rigtig hyggelig og serviceminded betjening. Flot med guidede fjelture. Gode utenomsarealer.
Bestemt en hotel vi har lyst til at vende tilbage til.
Vi er meget fornøyde med vores ophotel på Berghotel Miramonti.

Læs mere

Arrivederci - på gensyn

Et skønt sted. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser et godt stykke oppe i bjergene.
Ingen problemer med kørsel dertil.
Mange dejlige afmærkede stier til både korte og lange vandreture.
Hotelværten arrangerer gerne og går selv med på tur.
Vandresko eller -støvler og praktisk beklædning anbefales.
Vi boede i en juniorsuite, der var rigtig dejlig og med god plads.
Vi kommer gerne igen.

Læs mere

Super hotel

Fantastisk hjælpsomt personale, super service mht vandreture. Dejlig beliggenhed i smukke omgivelser.

Læs mere
 
search map