Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tesero er den perfekte destination til dig som er aktiv og som vil kunne nyde den friske bjergluft kombineret med forskellige aktiviteter både sommer og vinter. Byen har også et lille museum "Casa Jellici" som ud over at holde udstillinger, også afholder dejlige koncerter. Byen ligger midt mellem flere skiområder, bl.a. skicentret Latemar, som også skiområdet Alpe di Pampeago er en del af. I Lago di Tesero ligger det VM-stadion, hvor verdensmesterskabet i langrendsski afholdtes i 1991 og 2003.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I hjertet af Val di Fiemme

På grund af den fine beliggenhed er Tesero den perfekte destination til dig, som elsker at udøve forskellige sportsgrene. Her kan du hygge dig med skiløb, og skiområdet Latemar tilbyder 45 km pister. Om sommeren kan du vælge mellem hesteridning, klatring, Nordic Walking, bowling, minigolf, tennis, hiking og trekking.

Læs mere om Tesero

For dig der kommer med fly

Mange ankommer med egen bil. Kommer du med fly, er Veronas lufthavn den der er nærmest (90 km), men der er desværre ikke så mange fly fra norden til netop denne lufthavn. Derfor er Venedig (195 km) eller Milano (245 km) gode alternativer.

Skjul teksten
 
 
search map