Hotel i Strembo i Sydtyrol

Hotel Il Cantuccio

 
Hotel Il Cantuccio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Cantuccio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sydtyrol og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Il Cantuccio ligger roligt i Rendana-dalen, ca. 5 km fra Pinzolo og 15 km fra Madonna di Campiglio. Ved hotellet er der offentligt busstoppested, restauranter og caféer.

500 meter fra hotellet ligger en golfbane med 9 huller og i den nærliggende by Spiazzo (ca. 2 km) er der offentligt svømmebassin.

Hotellet har reception, fjernsynssal, elevator, traditionel Tyrolerstube, bar, parkeringsplads og restaurant med lokale såvel som internationale menu. Hotellets 22 værelser med 2 til 4 sovepladser, som råder alle over fjernsyn, balkon med udsigt og badeværelse med toilet og bruser. Der findes desuden familiesuites til min. 4 personer, hvor to adskilte soverum deler et badeværelse (alle 4 gæster betaler fuld pris for disse værelser).

Læs mere om Hotel Il Cantuccio

Prisen inkluderer morgenmaden og frokost, der serveres som buffet, eftermiddagskaffe (eller te) samt kager og småkager, aftensmad med udvalg af 3 retter og 2 menukombinationer. Prisen inkluderer desuden fri servering af fadøl, husets vin, sodavand og kaffe fra kl. 10.00 om morgenen til kl. 09.00 om aftenen samt et måltid pr. uge (dog afhængigt af vejrforholdene) ved grillen i haven.

FIRST MINUTE: 5 % rabat for alle bookinger
foretaget og bekræftet inden d. 31. marts 2005

Skjul teksten
 
 
search map