Hotel i Sesto i Sydtyrol

Berghotel

Morgengry Aftenglød
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger midt i Dolomitternes tysktalende del. Og når I først har sat bilen i garagen, får I ikke brug for den under opholdet, for der er mange vandreruter, som tager deres udspring her. Derudover er der både restaurant på hotellet og gåafstand til flere spisesteder i den lille landsby Moso. Men også den panoramiske terrasse og de to pools indbyder dig til livsnydelse mellem vandreturene.

Talrige vandreruter og 150 m til landsbyen Moso

Man gnider sig i øjnene og kniber sig i armen for at være sikker på, at man ikke drømmer. Billedet er nemlig helstøbt: tindernes grålige gotik og naturens eksplosive grønhed står usandsynligt godt til hotellets træbalkoner og swimmingpoolens gennemsigtighed. Og trods beliggenheden midt i naturen så er der blot ca. 150 m ned til et supermarked og et par spisesteder i landsbyen Moso, mens der er ca. 2 km til den lidt større by Sesto (på tysk: Sexten). Derudover tager en række vandreruter afsæt i netop dette område: fx Sesto Rundt ca. 5 timer, Mælkevejen ca. 2 timer eller Sesto -> Val Fiscalina -> Fondovalle ca. 2 timer (alle tre med sværhedsgraden let/middel). Af mere krævende ture gør fx Monte Elmo sig bemærket, som ligger 2.433 m.o.h. Man kan også tage kabelbanen op til Monte Elmo (Helmbahn) blot 1 km fra hotellet, som går op til en restaurant i 2.041 meters højde og videre til Versciaco. Vandrekort og forslag til andre ruter fås på hotellet.

Læs mere om Berghotel

Fordele fra den tysktalende kultur

Berghotel ligger i den tysktalende del af Norditalien, hvilket fører nogle klare og åbenlyse fordele med sig: På restauranterne (både på hotellet og i de omkringliggende byer) åbner de som regel lidt tidligere end længere sydpå, hvilket ofte sker til stor glæde for børnefamilierne, som er vant til at spise aftensmad allerede omkring 18:00-19:00-tiden. Derudover er de i dette område flersprogede og taler derfor både flydende tysk og italiensk, og de fleste mestrer også engelsk. Endelig er præcision og ordenlighed en dyd for folket i dette område, så man kan forvente sig god information og veltilrettelagthed under sit ophold.

Du vil føle dig forkælet

På hotellet hersker der en god stemning både morgen, middag og aften i de mange fællesområder ude og inde. De spænder over en rummelig reception med pejs, adskillige hyggekroge, bibliotek, restaurant og wellnessområde med både saunaer, fitness, jacuzzi, indendørs og udendørs swimmingpool (begge opvarmede) og endelig et underholdende legerum med mange aktiviteter, spil, Playstation og klatrevæg til de små størrelser. Især restauranten er livlig og stemningsfuld om aftenen (her serveres også den store morgenmadsbuffet), og halvpensionen fungerer upåklageligt med en perfekt fusion af buffet og a la carte-bestillinger. Smagsniveauet er højt, mens prisforskellen på halvpension og kun morgenmad er så skævvredet til gæstens fordel, at det kun kan betale sig at bestille halvpension, hvilket er meget belejligt efter en lang dags vandring i Dolomitterne (hotellet stiller professionelle rygsække til rådighed). Udendørs vil man primært nyde den skønne have med solvogne og udsigtsterrasse med borde og stole.

Nyd den bjergrige udsigt

Samtlige værelser og lejligheder har balkon/terrasse og landskabsudsigt. De ligger alle i enten hovedbygningen eller i et residence ved siden af, som der er adgang til uden at skulle udendørs. Hele komplekset hænger sammen.

Værelse Monte Elmo
- Disse 10 værelser vender mod nord og er 23-28 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning.
Værelse Dolomiti di Sesto
- Disse 20 værelser Sud vender mod syd og er ca. 28-35 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning.
Familieværelse Dolomiti di Sesto
- Disse 4 værelser vender mod syd og er ca. 48-63 m² store. De består af to soveværelser og en opholdsstue. De har balkon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til op til to ekstra opredninger. Basisprisen er altså for to personer med mulighed for at bo i alt fire personer. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter.
Lejlighed til 2-5 personer
- De 15 lejligheder vender mod sydøst og er 40-65 m² store. De har balkon eller terrasse, køkkenhjørne og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Alle lejligheder har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Lejlighederne findes i fire forskellige størrelser (et-, to- eller treværelseslejlighed afhængig af antal personer). I prisen for lejlighederne er morgenmad inkluderet. En underjordisk gang fører fra disse lejligheder til hovedbygningen.

Værelserne på Berghotel

Dobbeltværelse (Monte Elmo)

I værelset har du en dobbeltseng samt en krog med et lille siddeområde. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Værelset er nordvendt og er på ca. 23-28 kvm. Her er plads til en ekstra seng.

Dobbeltværelse (Dolomiti di Sesto)

I værelset har du en dobbeltseng samt en krog med et lille siddeområde. Badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Værelset ligger vendt mod dalen og er på 28-35 kvm. Her er plads til en ekstra seng

Familieværelse (Dolomiti di Sesto)

Disse værelser består af to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) og en stue. Badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Her er plads til op til to ekstra senge. Basisprisen er dermed for to personer med mulighed for at indlogere fire personer totalt. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter. Værelserne er sydvendt og er ca. 48-63 kvm.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Disse værelser (Zirbenchalet il Sole) ligger i Berhotel Zirm som er forbundet med hovedbygningen via et 50 meter langt galleri. Her har du to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) samt en krog med et lille siddeområde samt et køkkenhjørne med opvaskemaskine og mikrobøljeovn. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset ligger vestvendt mod Sesto og San Candido og er på ca. 50 kvm.

Familieværelse (Monte Elmo)

Disse værelser består af to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) og en stue. De har badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Her er plads til op til to ekstra senge. Basisprisen er dermed for to personer med mulighed for at indlogere fire personer totalt. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter. Værelserne er sydvendt og er ca. 48 kvm.

Firesengsvære (Il Sole)

Disse værelser (Zirbenchalet il Sole) ligger i Berhotel Zirm som er forbundet med hovedbygningen via et 50 meter langt galleri. Her har du to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) samt en krog med et lille siddeområde. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset ligger østvendt mod dalen og er på ca. 47 kvm.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map