Hotel i Sesto i Sydtyrol

Berghotel

Morgengry Aftenglød
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger midt i Dolomitternes tysktalende del. Og når I først har sat bilen i garagen, får I ikke brug for den under opholdet, for der er mange vandreruter, som tager deres udspring her. Derudover er der både restaurant på hotellet og gåafstand til flere spisesteder i den lille landsby Moso. Men også den panoramiske terrasse og de to pools indbyder dig til livsnydelse mellem vandreturene.

Talrige vandreruter og 150 m til landsbyen Moso

Man gnider sig i øjnene og kniber sig i armen for at være sikker på, at man ikke drømmer. Billedet er nemlig helstøbt: tindernes grålige gotik og naturens eksplosive grønhed står usandsynligt godt til hotellets træbalkoner og swimmingpoolens gennemsigtighed. Og trods beliggenheden midt i naturen så er der blot ca. 150 m ned til et supermarked og et par spisesteder i landsbyen Moso, mens der er ca. 2 km til den lidt større by Sesto (på tysk: Sexten). Derudover tager en række vandreruter afsæt i netop dette område: fx Sesto Rundt ca. 5 timer, Mælkevejen ca. 2 timer eller Sesto -> Val Fiscalina -> Fondovalle ca. 2 timer (alle tre med sværhedsgraden let/middel). Af mere krævende ture gør fx Monte Elmo sig bemærket, som ligger 2.433 m.o.h. Man kan også tage kabelbanen op til Monte Elmo (Helmbahn) blot 1 km fra hotellet, som går op til en restaurant i 2.041 meters højde og videre til Versciaco. Vandrekort og forslag til andre ruter fås på hotellet.

Læs mere om Berghotel

Fordele fra den tysktalende kultur

Berghotel ligger i den tysktalende del af Norditalien, hvilket fører nogle klare og åbenlyse fordele med sig: på restauranterne (både på hotellet og i de omkringliggende byer) åbner de som regel lidt tidligere end længere sydpå, hvilket ofte sker til stor glæde for børnefamilierne, som er vant til at spise aftensmad allerede omkring 18:00-19:00-tiden. Derudover er de i dette område flersproglige og taler derfor både flydende tysk og italiensk, og de fleste mestrer også engelsk. Endelig er præcision og ordentlighed en dyd for folket i dette område, så man kan forvente sig god information og veltilrettelagthed under sit ophold.

Du vil føle dig forkælet

På hotellet hersker der en god stemning både morgen, middag og aften i de mange fællesområder ude og inde. De spænder over en rummelig reception med pejs, adskillige hyggekroge, bibliotek, restaurant og wellnessområde med både saunaer, fitness, jacuzzi, indendørs og udendørs swimmingpool (begge opvarmede) og endelig et underholdende legerum med mange aktiviteter, spil, Playstation og klatrevæg til de små størrelser. Især restauranten er livlig og stemningsfuld om aftenen (her serveres også den store morgenmadsbuffet), og halvpensionen fungerer upåklageligt med en perfekt fusion af buffet og a la carte-bestillinger. Smagsniveauet er højt, mens prisforskellen på halvpension og kun morgenmad er så skævvredet til gæstens fordel, at det kun kan betale sig at bestille halvpension, hvilket er meget belejligt efter en lang dags vandring i Dolomitterne (hotellet stiller professionelle rygsække til rådighed). Udendørs vil man primært nyde den skønne have med solvogne og udsigtsterrasse med borde og stole.

Nyd den bjergrige udsigt

Samtlige værelser og lejligheder har balkon/terrasse og landskabsudsigt. De ligger alle i enten hovedbygningen eller i et residence ved siden af, som der er adgang til uden at skulle udendørs. Hele komplekset hænger sammen.

Værelse Monte Elmo
- Disse 10 værelser vender mod nord og er 23-28 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning.
Værelse Dolomiti di Sesto
- Disse 20 værelser Sud vender mod syd og er ca. 28-35 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning.
Familieværelse Dolomiti di Sesto
- Disse 4 værelser vender mod syd og er ca. 48-63 m² store. De består af to soveværelser og en opholdsstue. De har balkon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til op til to ekstra opredninger. Basisprisen er altså for to personer med mulighed for at bo i alt fire personer. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter.
Lejlighed til 2-5 personer
- De 15 lejligheder vender mod sydøst og er 40-65 m² store. De har balkon eller terrasse, køkkenhjørne og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Alle lejligheder har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Lejlighederne findes i fire forskellige størrelser (et-, to- eller treværelseslejlighed afhængig af antal personer). I prisen for lejlighederne er morgenmad inkluderet. En underjordisk gang fører fra disse lejligheder til hovedbygningen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Gasserhof

Bressanone, Sydtyrol

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Sydtyrol

Casa Seia

Ledrosøen

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map