Hotel i Sesto i Sydtyrol

Berghotel

Morgengry Aftenglød
 
Berghotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Berghotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sesto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger midt i Dolomitternes tysktalende del. Og når I først har sat bilen i garagen, får I ikke brug for den under opholdet, for der er mange vandreruter, som tager deres udspring her. Derudover er der både restaurant på hotellet og gåafstand til flere spisesteder i den lille landsby Moso. Men også den panoramiske terrasse og de to pools indbyder dig til livsnydelse mellem vandreturene.

Talrige vandreruter og 150 m til landsbyen Moso

Man gnider sig i øjnene og kniber sig i armen for at være sikker på, at man ikke drømmer. Billedet er nemlig helstøbt: tindernes grålige gotik og naturens eksplosive grønhed står usandsynligt godt til hotellets træbalkoner og swimmingpoolens gennemsigtighed. Og trods beliggenheden midt i naturen så er der blot ca. 150 m ned til et supermarked og et par spisesteder i landsbyen Moso, mens der er ca. 2 km til den lidt større by Sesto (på tysk: Sexten). Derudover tager en række vandreruter afsæt i netop dette område: fx Sesto Rundt ca. 5 timer, Mælkevejen ca. 2 timer eller Sesto -> Val Fiscalina -> Fondovalle ca. 2 timer (alle tre med sværhedsgraden let/middel). Af mere krævende ture gør fx Monte Elmo sig bemærket, som ligger 2.433 m.o.h. Man kan også tage kabelbanen op til Monte Elmo (Helmbahn) blot 1 km fra hotellet, som går op til en restaurant i 2.041 meters højde og videre til Versciaco. Vandrekort og forslag til andre ruter fås på hotellet.

Læs mere om Berghotel

Fordele fra den tysktalende kultur

Berghotel ligger i den tysktalende del af Norditalien, hvilket fører nogle klare og åbenlyse fordele med sig: På restauranterne (både på hotellet og i de omkringliggende byer) åbner de som regel lidt tidligere end længere sydpå, hvilket ofte sker til stor glæde for børnefamilierne, som er vant til at spise aftensmad allerede omkring 18:00-19:00-tiden. Derudover er de i dette område flersprogede og taler derfor både flydende tysk og italiensk, og de fleste mestrer også engelsk. Endelig er præcision og ordenlighed en dyd for folket i dette område, så man kan forvente sig god information og veltilrettelagthed under sit ophold.

Du vil føle dig forkælet

På hotellet hersker der en god stemning både morgen, middag og aften i de mange fællesområder ude og inde. De spænder over en rummelig reception med pejs, adskillige hyggekroge, bibliotek, restaurant og wellnessområde med både saunaer, fitness, jacuzzi, indendørs og udendørs swimmingpool (begge opvarmede) og endelig et underholdende legerum med mange aktiviteter, spil, Playstation og klatrevæg til de små størrelser. Især restauranten er livlig og stemningsfuld om aftenen (her serveres også den store morgenmadsbuffet), og halvpensionen fungerer upåklageligt med en perfekt fusion af buffet og a la carte-bestillinger. Smagsniveauet er højt, mens prisforskellen på halvpension og kun morgenmad er så skævvredet til gæstens fordel, at det kun kan betale sig at bestille halvpension, hvilket er meget belejligt efter en lang dags vandring i Dolomitterne (hotellet stiller professionelle rygsække til rådighed). Udendørs vil man primært nyde den skønne have med solvogne og udsigtsterrasse med borde og stole.

Nyd den bjergrige udsigt

Samtlige værelser og lejligheder har balkon/terrasse og landskabsudsigt. De ligger alle i enten hovedbygningen eller i et residence ved siden af, som der er adgang til uden at skulle udendørs. Hele komplekset hænger sammen.

Værelse Monte Elmo
- Disse 10 værelser vender mod nord og er 23-28 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning.
Værelse Dolomiti di Sesto
- Disse 20 værelser Sud vender mod syd og er ca. 28-35 m² store. De har balkon eller terrasse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til en ekstra opredning.
Familieværelse Dolomiti di Sesto
- Disse 4 værelser vender mod syd og er ca. 48-63 m² store. De består af to soveværelser og en opholdsstue. De har balkon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Alle værelser har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Her er der plads til op til to ekstra opredninger. Basisprisen er altså for to personer med mulighed for at bo i alt fire personer. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter.
Lejlighed til 2-5 personer
- De 15 lejligheder vender mod sydøst og er 40-65 m² store. De har balkon eller terrasse, køkkenhjørne og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Alle lejligheder har desuden lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og wi-fi. Lejlighederne findes i fire forskellige størrelser (et-, to- eller treværelseslejlighed afhængig af antal personer). I prisen for lejlighederne er morgenmad inkluderet. En underjordisk gang fører fra disse lejligheder til hovedbygningen.

Værelserne på Berghotel

Dobbeltværelse (Monte Elmo)

I værelset har du en dobbeltseng samt en krog med et lille siddeområde. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Værelset er nordvendt og er på ca. 23-28 kvm. Her er plads til en ekstra seng.

Dobbeltværelse (Dolomiti di Sesto)

I værelset har du en dobbeltseng samt en krog med et lille siddeområde. Badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Værelset ligger vendt mod dalen og er på 28-35 kvm. Her er plads til en ekstra seng

Familieværelse (Dolomiti di Sesto)

Disse værelser består af to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) og en stue. Badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Her er plads til op til to ekstra senge. Basisprisen er dermed for to personer med mulighed for at indlogere fire personer totalt. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter. Værelserne er sydvendt og er ca. 48-63 kvm.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Disse værelser (Zirbenchalet il Sole) ligger i Berhotel Zirm som er forbundet med hovedbygningen via et 50 meter langt galleri. Her har du to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) samt en krog med et lille siddeområde samt et køkkenhjørne med opvaskemaskine og mikrobøljeovn. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset ligger vestvendt mod Sesto og San Candido og er på ca. 50 kvm.

Familieværelse (Monte Elmo)

Disse værelser består af to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) og en stue. De har badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Her er plads til op til to ekstra senge. Basisprisen er dermed for to personer med mulighed for at indlogere fire personer totalt. Bemærk at der ikke er køkkenfaciliteter. Værelserne er sydvendt og er ca. 48 kvm.

Firesengsvære (Il Sole)

Disse værelser (Zirbenchalet il Sole) ligger i Berhotel Zirm som er forbundet med hovedbygningen via et 50 meter langt galleri. Her har du to soveværelser (et med to enkeltsenge eller køjeseng) samt en krog med et lille siddeområde. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset ligger østvendt mod dalen og er på ca. 47 kvm.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Berghotel

Læs personlige anmeldelser af Berghotel som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Berghotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Berghotel

Italien med tyroler tvist

Alt er perfekt på dette skønne hotel, lige fra velkomst, værelset, maden, vinen, rådgivning om vandreture i de fantastiske omgivelser og spa afdelingen.
Der er superhyggeligt, skøn apfelstrudel hver eftermiddag på terrassen, og mulighed for at studere egnens historie i biblioteket
Masser af muligheder for vandreture i alle sværhedsgrader.
Kan kun anbefale det på det varmeste, også til børnefamilier.

Læs mere

Bedømmelse af Berghotel

Læs mere

Over al forventning!

Utrolig godt hotel! Og maden! Man skal bestemt ikke tøve med at tage halvpension, du får virkelig værdi for pengene. Kokkene er fantastiske og der er gode muligheder for at vælge mad. Selv vegetarisk alternativ. Morgenmadsbordet er meget godt og varieret. Vi havde et stor og fint værelse mod Mont Elmo med alle faciliteter og en stor balkon, da vi havde stueetagen, de andre etager havde lidt mindre balkong. Boede på nordsiden med en dejlig udsigt til bjerget. Efterssom der var en hedebølgen, over 30 grader, var vi vældigt tilfredse, da klimaanlæg savnes. Ifølge de meget venlige hotelejere, har det aldrig været så varmt før! Kan varmt anbefale dette hotel, som også havde pool og fin solmuligheder, men det var for varmt at solbade for os.

Læs mere

Topkarakter!

Dette var et perfekt hotel med fornemmelse for service, økologisk mad som var fantastisk, hyggelige værelser og hotellet tilbød forskellige aktiviteter i løbet af dagene / aftener.
Morgenmaden var utrolig stort udvalg og spa-afdelingen havde meget at byde på blandt andet en panoramisk sauna.

Læs mere

Fantastisk Smukt

Berghotel er et virkelig dejligt sted. Personalet er søde og hjælpsomme. Maden smager fantastisk. Også til børn. Wellness område, Pools og legerum til børnene er også rigtig fine.
Men det aller bedste er nok Sesto og området. Der er SÅ smukt, så mange gode vandre muligheder, hyggelige små spots, og børnene kan løbe omkring ¨på nogen af alle de mulige vandreruter. Vi skal helt sikkert tilbage til Sesto

Læs mere

Kun value-for-money hvis du værdsætter udsigten/beliggenheden

Den relativt høje pris er kun spiselig, hvis du forstår at værdsætte beliggenhed/udsigt. Og det gjorde vi. Selvom vi var glade for opholdet, så er der ærgerlige udfald på flere områder, se noter i karaktergivningen.
Næsten ingen andre børnefamilier, så det er ikke stedet hvis ungerne skal møde nye legekammerater. En meget positiv ting var den flotte parkeringskælder med port automatik. Supergodt.

Læs mere
 
search map