Feriebolig i Santa Cristina Val Gardena i Sydtyrol

Residence Boè

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Naturskøn beliggenhed på toppen af pisten


Stedet har en naturskøn og stille beliggenhed på toppen af pisten, ca. 250 meter fra bycentrum i Santa Cristina. For at komme dertil og til bus stoppestedet, skal du ikke have noget i mod at gå 250 meter ned af bakke, og så snart du er færdig, så 250 meter op igen. Den lille by er beliggende i 1400 meters højde og er lokaliseret på den solrige side af Val Gardena med en majestætisk panorama udsigt over den imponerende bjerg formation "Langkofel". I bycentrum kan du finde forskellige barer og restauranter med en hyggelig syd Tyrol stemning.

Fra byen har du flere forskellige lifte, der kan tage dig videre til højere niveauer, som Monte Pana, Col Raiser, Seceda og Ciampinoi. Her er der en god kombination af røde og blå piste, og noget for enhver skiløber uanset dygtighed. Fra her kan du komme til det velkendte Sella Ronda. Mellem byerne er der en god forbindelse med bybusserne, hvilket giver dig friheden til at komme lige dertil, du ønsker.

Lejligheder med det, du behøver


Hvis du kunne tænke dig og bo uafhængigt og ikke har behov for al for meget lusksus, så er Residence Boé en god mulighed, tæt på de bedste skiområder i Italien. Efter en god dag ude på pisterne, kan du handle lidt ind i byen og gøre klar til et måltid i lejligheden eller stoppe ind fordi en af barerne eller restauranterne i byen. Parkeringsplads finder du i garagen, som er helt gratis. WIFI forbindelse er ligeså gratis og er nede i kælderen af stedet.

Afstande:
* Center Santa Cristina 250 meter
* Skibussen 200 meter
* Skilift 1500 meter
* Ski skole 1500 meter
* Skiudlejning 500 meter

Traditionelt ski indrettede lejligheder


Alle studio's, 1-værelses lejligheder og 2-værelses lejligheder er blevet indrettet i en afslappet alpin stil. Nogen har en ballkon med en udsigt over dalen eller bjergene. De har alle et godt udstyret tekøkken med et køleskab, el kogeplader, kaffemaskine, opholdsrum med sovesofa og badeværelse med bad og hårtørrer. På stedet er der 20 enheder.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Casa Lupo Bianco

Canazei, Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Apparthotel Princess

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Sydtyrol

search map