Ferieboliger og hoteller i Rovereto

Museo d'Arte Moderna e Contemporanea di Trento e Rovereto
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

MART - "the Museum of Modern and Contemporary Art of Trento" som det mundrette navn antyder, er byens relativt nybyggede stolhed, med en stor permanent samling af moderne kunst, foruden mange specialudstillinger. Museet ligger stort set midt i byen, så det er let at komme til og fra. I det hele taget har futuristerne og den moderne kunst fundet deres centrum her, for byen huser også "The Casa d'Arte Futurista", hvor du kan finde kunstneren Depero's store samling af moderne kunst.

Byen er dog meget andet end kunst, og byens centrum er i ægte tyrolerstil, hvilket ikke mindst skyldes, at den ligger for foden af Dolomitterne. Der er mange lokale butikker, en samling af udemærkede hoteller og naturligvis gode restauranter.

Er du med offentlig transport, så er der gode muligheder for et ophold i Rovereto, for ekspresstoget fra Rom, Firenze og Verona standser her, og det tager f.eks. kun ca. 4 timer at køre til Rom.

Kommer du med egen bil, kender du sikker bedst byens navn som det sted du skal dreje fra motorvejen, hvis du skal holde ferie ved Gardasøen. Men byen er et godt udgangspunkt for udflugter i omegnen. Der er ikke langt til den noget større by Trento og vil du en tur til Verona, kan det gøres på under en time i bil.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map