Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Villa Phoenix

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette hus ligger mellem Torbole og Riva del Garda lige ved den lille lystbådehavn Porto San Nicoló. Da du drejer fra Viale Rovereto, har du også en rolig beliggenhed.

Du kan gå til restauranter og bar'er

Fra Villa Phoenix har du gåafstand til forskellige spisesteder og bar'er. Huset ligger på en stille sidegade, hvor der ikke er meget trafik. Søen ligger blot et stenkast herfra, blot ca. 30 meter. Det er her alle samles om sommeren for at sole og bade, og der er både bar'er og spisesteder. Cykelstien som går langs søen, passerer også her. Med andre ord, så kan du uden problemer komme rundt til fods eller på to hjul.

Læs mere om Villa Phoenix

Du har et godt udgangspunkt

En af fordelene ved Villa Phoenix er, at du har parkering, at området er roligt, tæt på søen og, at du har mulighed for selv at lave mad, hvis du har lyst til det. Desuden er udgangspunktet godt og ligger tæt på både Torbole og Riva del Garda, samt populære byer som Malcesine og Limone sul Garda. At vandre og cykle er vældig populært, og du har bjergene bag dig. Der hører også en have til huset, med fælles udendørs pladser samt cykel- og surfboardopbevaring. Vi vil gerne nævne, at Torbole har optimale windsurfing-muigheder pga. vindene. Har du lyst at spille golf, ligger L'Alto Garda Golf Club blot 3½ km væk.

>Komfortabelt overnatningssted

Der er som nævnt blot 6 lejligheder i Villa Phoenix, hvilket kan være en fordel. De er alle indrettet i samme enkle men komfortable stil, og har gratis wi-fi, satellit TV, køkkeniche med microbølgeovn, kaffemaskine m.m. samt badeværelse med bruser. Du kan vælge en lejlighed med balkon eller terrasse.

Værelserne på Villa Phoenix

Lejlighed m. 1 soveværelse

Opholdsrum med køkkenniche og sovesofa til 2 personer, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser. Ca 40 m²

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Opholdsrum med køkkenniche og sovesofa til 2 personer, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser. Ca 40 m². Denne lejlighed har balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Opholdsrum med køkkenniche og sovesofa til 2 personer, 2 soveværelser med hver to enkeltsenge samt badeværelse med bruser. Ca 50 m²

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terasse

Opholdsrum med køkkenniche og sovesofa til 2 personer, 2 soveværelser med hver to enkeltsenge samt badeværelse med bruser. Ca 50 m². Denne lejlighed har enten balkon, terrasse eller have.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map