Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Surf Hotel Pier

Den hyggelige by Limone sul Garda
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette moderne og pænt indrettede hotel er perfekt for dig, som kommer til Gardasøen for at windsurfe. Hotellet ligger på kystvejen 5 km syd for den hyggelige by Riva del Garda, og 5 km nord for den billedskønne by Limone. Heroppe i den nordlige del af søen er forholdene helt perfekte netop for windsurfing, og netop på denne strækning samles windsurfere fra hele verden for at vise deres kundskaber, ja der er sågar blevet afholdt verdensmesterskaber i windsurfing på Gardasøen.

Et hotel med gode faciliteter

Hotellet har reception, parkering, hvilket er et mindre mirakel på de kanter, samt en række faciliteter møntet på windsurfere: badebro, varmt brusebad, opbevaringsrum til surfbræt, surfinstruktør (flere sprog) og omklædningsrum. På "stranden" finder du desuden en Strandbar, hvor du kan få dig en hurtig pastaret eller en pizza uden at skulle skifte til "kjole og hvidt". Hvis vinden driller, kan du også tilbringe tiden i hotellets lille fitnesscenter, som ligger ved siden af Strandbar'en. Du begynder dagen med en god morgenmad i hotellets restaurant, og her har du også mulighed for at nyde din middag om aftenen.

Læs mere om Surf Hotel Pier

Det perfekte hotel for windsurfere

Hotellet har 34 værelser i den moderne hovedbygning og 9 værelser i en ældre villa, som ligger ned til søen. Vejen adskiller den nye og den gamle del, som dog er forbundet via en underjordisk tunnel. Om sommeren bor der mange unge surf-entusiaster på hotellet, hvilket kan medføre en del liv. Vælger du at bo her skal det være fordi du er interesseret i at surfe, og dermed er en del af kulturen. Vi anbefaler ikke dette hotel til familier på grund af beliggenheden lige ud til den befærdede kystvej.

Komfortable værelser med balkon

Alle værelserne i den nyere del af hotellet er udstyret med badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtører, aircondition, wi-fi, værdiboks, telefon, satellit TV samt balkon med søudsigt. Værelserne i den gamle villa er mere spartansk indrettet De er dog lige så efterspurgte som de andre pga. beliggenheden lige ud til søen. Bor du i den moderne del af hotellet, må du forvente en del trafikstøj i sommersæsonen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Riva del Garda, Sydtyrol

Hotel Poiano

Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map