Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Resort Quattro Limoni

 
Resort Quattro Limoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Resort Quattro Limoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Resort Quattro Limoni er et helt nyt feriecenter, der nyder en solrig placering ca. 800 meter fra Gardasøen og stranden i Riva del Garda. Inden for kort afstand finder man butikker, supermarked og restauranter.

Slap af ved poolen

Resort Quattro Limoni har en stor solterrasse, hvor man kan nyde sin morgenmad eller middag, lige som der er have med pool og solstole. Derudover er der garage, rum til opbevaring af sportsudstyr og fælles vaskemaskine.

Læs mere om Resort Quattro Limoni

Lejligheder med balkon eller terrasse

De i alt 15 lejligheder råder over bred balkon eller terrasse, aircondition (i højsæsonen), satellit-tv, internetadgang, strygebræt, dørtelefon, værdiboks og hårtørrer.

Toværelseslejilghed til 4 personer (med terrasse):
- Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (med brødrister, mikrobølgeovn, dansk kaffemaskine og elkande samt opvaskemaskine) samt dobbeltsovesofa eller to enkelte sovesofaer, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser. Mod betaling er det muligt at få en ekstra opredning til et barn på til og med 12 år.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Resort Quattro Limoni

Læs personlige anmeldelser af Resort Quattro Limoni som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Resort Quattro Limoni. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Resort Quattro Limoni

Bedømmelse af Resort Quattro Limoni

Læs mere

Bedømmelse af Resort Quattro Limoni

Læs mere

Charlotte med familie fra Århus N boede på Resort Quattro Limoni i Riva del Garda fra d. 31. juli til d. 3. august 2010.

Stort ros til jeres nye dejlige sted vi var i Riva del Garda, poolen slet ikke så stor som jeres billeder umiddelbart giver indtryk af men SUPER fed lejlighed nyt lækkert og ja bare skønt.. og ALT i køkkenudstyr!!!!

Ligeledes kanon hyggelig værtspar .. der tog personligt i mod os og ingen tvivl om at dette var et sted vi gerne ville tilbage til. Kanon område meget mere at se og opleve og meget mere natur / bjerge end hvor vi tidligere har været ved det sydlige af Gardasøen.

Læs mere

Bedømmelse af Resort Quattro Limoni

Læs mere

Bedømmelse af Resort Quattro Limoni

Læs mere
 
search map