Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Residenza Le Due Torri

Veludstyret køkken To enkeltsenge på hems Lounge og barområde
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det familievenlige Residenza Le Due Torri er indbydende. Som frisk brød ud af ovnen er stedet nybygget i 2010, og her er lagt vægt på æstetik i arkitekturen og en stilfuld indretning. Blandt styrkerne ser man swimmingpool, børnepool og skønne lejligheder med separat køkken og to private udeområder mod hvert sit verdenshjørne.

Du får adgang til et væld af faciliteter

Udeområderne er bemærkelsesværdige. Swimmingpoolen er 8 x 18 m og er rammet ind af liggestolene og parasollerne. Derudover finder man en jacuzzi, som også har funktion som børnepool, når den er slukket. Af andre udendørs faciliteter kan nævnes parkering, tennis, bordtennis, legeplads, cykeludlejning (mountainbike) og grillplads. Her er desuden omklædningsrum og sauna i forbindelse med swimmingpoolen og fællesvaskeri. Til nabo finder man et stort fitnesscenter, som kan benyttes mod tillæg.

Læs mere om Residenza Le Due Torri

Du finder spisesteder i gåafstand

Stedet ligger i et roligt hjørne i udkanten af Riva del Garda i retning mod byen Arco. Afstanden til Riva centrum og Gardasøen er små 3 km, mens den lille landsby Varone blot ligger ca. 400 m væk. Her er der mulighed for at foretage indkøb og spise ude. Desuden ligger der et spisested lige ved siden af - ca. 100 m.

Indendørs finder man lyse nuancer og fællesområder som reception, internetpoint og bar.

Toværelseslejlighed Suite til 2+2 personer med terrasse
- Der er 7 lejligheder af denne type på ca. 45 m². De er lyse og lækre i indretningen og har hele to udeområder, en møbleret terrasse ud mod poolen og en supplerende balkon til den anden side (man har udsigt til bjerge fra begge udepladser). Lejlighederne består af en fordelingsgang, separat køkken (med køleskab, mikroovn, kaffemaskine og komfur med 2/4 elplader), soveværelse med direkte adgang til terrasse, opholdsrum med direkte adgang til terrasse og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejlighederne er udstyrede med aircondition, værdiboks, telefon, wi-fi og lcd sat-tv. Der er elevator i ejendommen. Disse lejligheder ligger enten i stueplan eller på 1. sal.

Toværelseslejlighed Suite (med hems) til 5 personer med terrasse
- Der er 4 lejligheder af denne type på ca. 60 m². De er lyse og lækre i indretningen og har hele to udeområder, en møbleret terrasse ud mod poolen og en supplerende balkon til den anden side (man har udsigt til bjerge fra begge udepladser). Lejlighederne består af en fordelingsgang, separat køkken (med køleskab, mikroovn, kaffemaskine og komfur med 2/4 elplader), soveværelse med direkte adgang til terrasse, opholdsrum med direkte adgang til terrasse og sovesofa samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse lejligheder har derudover også en hems med to enkeltsenge (som vil kunne sættes sammen til en dobbeltseng), hvortil der går trappe op fra opholdsstuen. Alle lejlighederne er udstyrede med aircondition, værdiboks, telefon, wi-fi og lcd sat-tv. Der er elevator i ejendommen. Disse lejligheder ligger på 2. sal.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Sydtyrol

search map