Anmeldelser af Residence Monica
 
Residence Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fin beliggenhed - men en noget slidt ejendom

Oplevelsen af Residence Monica var lidt blandet. Værtsfamilien er i og for sig søde nok, men virker indimellem noget fraværende og stressede og svære at komme i kontakt med. Poolen er stor og dejlig og haven er også fin. Selve huset er derimod meget slidt - malingen skaller af mange steder, og lejlighederne bærer præg af at have været brugt i mange år. Vi var heldigvis kun 3 i lejligheden, for overkøjen ville med stor sandsynlighed ikke have kunnet bære en person - og hvis man lænede sig op af sengehesten, ville hele køjen med garanti bryde sammen. Hylden i køleskabslågen var knækket og nogen havde forsøgt at sætte den på plads - det medførte så glasskår og sodavand udover det hele, da vi ikke lige var opmærksomme på det... og lågen til fryserummet manglede i øvrigt også. Internetadgang foregik ved at man kunne henvende sig og få 4 timers adgang af gangen for at få trådløs adgang i receptionsområdet. Det betød jo så, at det ikke var muligt at få adgang uden for receptionens åbningstid. Derudover var forbindelsen meget ringe og langsom. Alt i alt synes jeg, at tre stjerner er lige rigeligt til denne Residence.
Beliggenheden er til gengæld okay: 3-400 meter til sø og strand og udmærket gåafstand til såvel centrum i Riva som til Torbole.

Anbefaling til kommende gæster

Man bør unde sig en isdessert eller to på isbaren få hundrede meter væk: Ganske vist koster det 7-8 EUR men det er de mest fantastiske og kæmpestore anretninger, man kan forestille sig - MUMS!
Hvis man ikke er bange for bjergkørsel, kan det anbefales at køre til Ledro-søen, fortsætte til Idro-søen og så ved byen Idro tage vejen op til Valvestino og ende i Gargnano ved Gardasøen og returnere til Riva derfra. Det er en fantastisk flot tur, men det er bjergveje, der vil noget! Samme mulighed er der for at køre til forbi Limone og op til Tignale og så returnere til Limone via Tremosine - også små bjergveje med fantastisk udsigt og flot natur.

In-Italia's kommentar

Mange tak for jeres tilbagemelding. Vi er kede af at erfare, at I har oplevet lejligheden på Residence Monica som slidt. Vi vil af samme årsag planlægge et besøg på stedet, og få tjekket op på standarden. VH Johanne, In-Italia

Residence Monica
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Monica
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Monica
 
search map