Anmeldelser af Residence Monica

 
Residence Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Monica

Læs personlige anmeldelser af Residence Monica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Monica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Rødekro boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

En kort mail fra mig,ang.vores ferie i Riva Del Garda sommeren 2005.Byen og området kan man kun sige gode ting om.Skøn natur,dejlig strandpromenade og gode spisesteder.Opholdsstedet lå lidt fra centrum og det var kun et plus.Lejligheden var ren og der var hvad man skulle bruge af service m.m.Dejlig stor pool/have,børnevenligt.Prøv med en eller to overnatninger i Østrig.Et godt sted er Verfen,meget at se på/prøve f.eksørneborg,ishule m.m.Det ville være fint hvis i havde nogle kontakter i Tyskland og Østrig med henblik på overnatning på ud/hjemturen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Elin og familie fra Ålborg boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Vi havde stillet store forventninger til Residence Monica I Riva, som ser og ler rigtig dejligt på hj.siden. Byen Riva er meget turistet - lidt ala Blokhus, Løkken og ikke særlig charmerende. Monica er en fin residence, men da vi kom lige fra Gda, hvor vi boede i huse, var det alligevel lidt skuffende. Lejlighederne er bestemt OK og betjeningen venlig. Det var skffend at der var så koldt Riva. en kolde vind tog toppen af varmen og de lune aftner. Bjergene er fantastiske, og der er gode muligheder for at gå gode ture. Altialt var vi lidt skuffede over Riva, men til gngæld glædelig overrasket over Garda. Venlig hilsen Elin Lundbye Aalborg

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kai Wendelboe og familie fra Hvidovre boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 18. juni til d. 2. juli 2005.

Har I været glade for byen og området?
Ja, byen og omgivelserne levede stort set op til forventningerne. Skulle vi vælge Gardasøen en anden gang, ville vi dog nok vælge en by som Lazise i stedet. Der virker mere "afslappet" Riva er nok lidt vel "turistpræget" til vores smag.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, opholdet på Residence Monica levede alt i alt op til vore forventninger. Der var rent og pænt overalt, og vi blev betjent venligt og kompetent af ejer/personale. Skulle man komme med kritik er det i småtingsafdelingen. Eksempelvis var der intet toiletpapir på badeværelset ved ankomsten. Når man som vi ankommer sent om aftenen med fly, er det ikke lige det man har brug for at mangle! Køkkenudstyret var stort set så omfattende, som man kunne forvente det. Dog ville det have været dejligt med en (mini)ovn eller en brødrister.

Har I tips til de næstekommende?
Hvis de kommer i bil fra Danmark, så husk et par ruller toiletpapir!

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Boligen er ideel til en familie med børn i alderen 5 - 15. For de små er der en ganske veludrustet legeplads og for de lidt større er pool-en bare alle tiders. Den er MEGET større end vi havde forestillet os hjemme fra. Pool-en ser også ud til at blive passet forbilledligt. Stedets vaskemaskine (en robust MIELE) fungerer fortræffeligt. Man køber en vaskemønt til 3 Euro i receptionen og der følger en vasketablet med. Så snavset tøj er absolut intet problem. Alt i alt et godt og afslappende feriested.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Kirsten og familie fra Græsted boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 3. til d. 8. juni 2005.

Først var vi fire overnatninger i Riva del Garda, på residence Monica. En dejlig rummelig lejlighed med et dobbeltsengsværelse og et køjesengsværelse. Stuen var en vinkelstue, med god plads. Dejlig altan, hvor vi dog savnede havemøbler. Vi havde kun en anelse udsigt til selve søen, men vågnede istedet op til synet af nogle utrolig flotte klippebjerge. Billedet af poolen og hotellet på hjemmesiden er lidt misvisende, hvilket jeg synes er synd. Poolen er dejlig stor - lav i den ene ende og dyb i den anden. Der er en hyggelig palmehave rundt omkring med liggestole og en lille legeplads til børn. Desuden en lille fodboldbane og tennisbane. Baggrunden for haven er nogle smukke grønne 'bløde' bjerge. Afstanden til hovedstrøget var tilpas lang til at vi ikke kunne høre larmen fra gaden, men det tog kun ca. 5 minutter at gå derned. Selve residencen ligger nogle kilometer fra den gamle bydel, men til gengæld ligger der en dejlig strandpark maks. 500 meter væk, med mulighed for søbadning. Rigt aftenliv inden for 5-10 minutters gang. Hele nordenden af Gardasøen er utrolig smuk med klippebjerge på vestsiden og grønne kalkbjerge på Østsiden. Masser af muligheder for smukke køreture eller vandreture, cykelture ved Ledrosøen ol., hvis man er til den slags.Absolut et sted jeg ville overveje at komme tilbage til. Det eneste dårlige var vejret - vi var afsted i starten af juni - det blæste en del og vi havde mange skyer - dog 10-15 grader varmere end herhjemme.

I Lido di Jesolo boede vi på hotel Rubino - et rigtig hyggeligt familiehotel, hvor vi fik rigtig meget for pengene. Halvpension, to liggestole og et familieværelse med bad , safedepositboks og altan for 645kr/døgn for alle fire. Stort morgenmadsudvalg - tre retter til aftensmad - god klassisk italiensk mad. Kun 5minutters gang fra Adriaterhavet og den store børnevenlige sandstrand. Tæt på indkøb og
turistforretninger. Tæt på aftenliv. Selve hotellet lå i en større gade, men vi var ikke generet af beliggenheden. Vi kørte i egen bil til enden af Lidoen (ca.20km væk) hvorfra vi tog en færge til Venedig - ca. 10euro pr person for en dagsbillet - samt 10 euro for parkering/dag. Dog en dejlig oplevelse af se børnene få så meget ud af duerne på Marcuspladsen. Til trods for årstiden - starten af juni - smæk
fyldt med turister i Venedig. Husk klemmer til tørresnoren!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Sean og familie fra Glamsbjerg boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Tak for opfølgningsmail!
Vi har været meget tilfredse med jer og jeres service!

Riva del Garda er en køn by. Dog skal man være forberedt på, at man
INGENTING kan, hvis ikke man kan et minimum italiensk - hvilket vi ikke
kunne... Jeg troede i min naivitet, at man kunne klare sig rimeligt med
engelsk eller tysk, da det jo dels er tæt ved grænsen og dels er et meget
turistpræget område - men jeg tog fejl! Så man får meget brug for en parlør
og masser af gestus!
Og så skal man være forberedt på at indretning og møbleringen er noget
anderledes end vi er vant til. I hvert fald på vores hotel. Men søen er smuk
og byen er livlig. Jeg ved ikke om vi tager tilbage. Men hvis vi gør, så vil
jeg nok være lidt bedre forberedt hjemmefra.

Med venlig hilsen,

Annette

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
John og familie fra Hillerød boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 2. til d. 9. oktober 2004.

Vi har stykket lidt blandede bolcher sammen over vores indtryk – som forhåbentlig giver jer lidt svar på både, hvad vi syntes om Riva, de nærmeste omgivelser og selve lejlighedskomplekset. Omkring bestilling og betjening hos jer, kan vi kun sige at det ”funkede bare”. Information i form af kort over stedet var godt.
Opholdet i Riva del Garda var en positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi satte af fra Hillerød fredag eftermiddag den 1. oktober – og landede på etapehotel i Dessau ved 21-tiden. Næste dag drager vi af sted ved halvnitiden om morgenen.
Godt og vel ti timer senere kører vi ind i Riva og snurrer en lille smule op ad en forkert gade, men finder hurtigt det rosévinrøde hus med de æggeskalsfarvede balkoner. Huset rummer Residence Monica, som er vores base for den næste uge ! Formaliteterne med pas og indskrivning ordnes smertefrit og vi hilser på portierens lille hvide hund, Anais. Første aften besøger vi den gamle – ikke så store men absolut tiltalende bykerne – Vi ser op og beundrer månen. Nej, det er faktisk et aftenbelyst minikapel klinet op ad klipperne, der stejlt og imponerende tæt på rejser sig.
Næste dag er vi tidligt oppe og møder en guide fra bureau Benacus. Vi får afklaret, hvor vi kan købe busbilletter til Verona og får undervejs flere små tips om området. Hver morgen nød vi udsigten fra vores balkon der vendte over mod det lille(?) bjergmassiv – Monte Brione. En tæt olivenlund dækker skråningen og vi havde en større undersøgelse i gang. Den gik i al sin enkelhed ud på at spotte en arbejder, der nogle timer om dagen slog græsset ind i mellem træerne. Sidste morgen lykkedes det.
Monica ligger behageligt afsides og roligt – og alligevel i magelig gå afstand til et rimeligt udbud af spisesteder. Begge dele satte vi stor pris på. Og havde man brug for at få rørt sig efter aftensmåltidet, kunne man passende tage en lille tur ud af den stenbelagte promenade ind mod Riva centrum. Lejlighedens størrelse og rumfordeling var perfekt til os. Badet var flot og køkkenafdelingen praktisk – . Er der mon ovn i nogle af de andre lejligheder? Ikke at vi savnede det, men det slog bare husmoderen her, at for en familie med børn kunne det måske være praktisk.

Da vi ikke før har været i området har vi ikke det store sammenligningsgrundlag at gå ud fra. Men vi var alle enige om, at som base for besøg langs søen, ture lidt nordpå og såmænd også til både Venedig og Verona – må Riva være noget nær det ideelle. Busturen til Verona kan vi absolut anbefale, da den for en stor del følger vejen langs søen. Så kan alle i ro og mag nyde udsigten og få et indtryk af de dejlige byer der ligger langs den ene bred. På hjemturen tog vi bussen forbi ”vores” stoppested og fandt så ved en ”duftende” tilfældighed ud af, hvor Cantina Riva del Garda lå. De var i gang med vinhøsten og en stærk intens duft af druerne drev rundt i området. (Via A. Lutti, 10). Desværre nåede vi ikke at benytte os af muligheden for en guided rundvisning + vinsmagning i deres vinkælder (torsdage kl. 16:00). Vejrmæssigt var vi også heldige – gennemsnitstemperaturen lå på 23-24 grader i dagtimerne. Det betød til gengæld at søen og de nærmeste omgivelser meget af tiden lå indhyllet i en lettere ”mystisk” dis. Men det var jo kun en dimension ekstra! Vi kørte naturligvis bjergkørsel så det stod efter Jeg havde herset med "drengene" i "Skilte du kan møde på vejene i Italien"- de øvede sig meget på ordet tornante, hvilket viste sig helt overflødigt da skiltet dukkede op i tide og utide. Det betyder "hårnålesving". Vejstykket nord for Molveno søen vil vi nok anbefale, at man kun kører, hvis man ikke lider af højdeskræk – og/eller der er en rutineret chauffør bag rattet. Men vi synes på den anden side at det var en fantastisk flot tur. (da min mand og jeg er glade for at stå på ski, havde vi valgt at se Madonno di Campiglio efter i sømmene og det var på turen ned mod Riva herfra at vi kom ad vejen forbi Molveno. Helt spøjst var det også på den dag at passere de næsten uendelige rækker af æbletræer i området omkring Cles! At vi skulle opleve at se flere æbletræer end vinstokke, havde vi ikke lige forudset!)

Turen hjem til Danmark valgte vi undervejs at gøre i ét stræk, til trods for at vi var temmelig pikerede over, hvordan man ved Brennerpasset fortsatte med at lukke køretøjer ind på ommarchområdet i nordgående retning. Også selv om det var totalt proppet. Nå, det lykkedes at komme ud af de 3-400 meter efter mere end time – og efter yderligere 17 timer undervejs væltede vi ud af bilen i Hillerød.
Alt i alt: en behagelig og rar tur. Vi fik foræret en uges sydlandsk sommer med alt til faget hørende i starten af oktober

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jolande og familie fra Bredebro i boede på Residence Monica fra d. 19. til d. 26. juli 2003. Hun skrev om stedet og byen:

Vi vil gerne melde tilbage at vi har haft det rigtigt skønt. Allerførst TAK til jer for en hurtig behandling.(Vi har besluttet os for en par uger siden at vi ville til Italien). Jeg har ordnet denne rejse gennem nettet, og fik rigtig hurtig svar igen, om noget var fri eller ej. Nogle gange samme dag !
Vi var så i Riva del Garda og har en lille lejlighed i Residence Monica. Det var godt ! Swimmingpool foran vores balkon, og en fantastisk udsigt. Venlig personale,...det hele funkede bare ! Når man kører første gang til Riva bliver man helt begejstret for det flotte syn du møder. Store bjerge, lige ved siden af en utrolig blå / turkis Gardasø.!!!
Riva er en smuk by, med masse af muligheder. Vores Lejlighed lå tæt på Garda søen, og butikscenter. Vi mener at Residence Monica lå perfekt. Tæt på byen, men alligevel i udkanten af Riva. Det gav en ro, fordi der er mange turister i Riva. Riva ligger fint, i forhold til at man vil se dig lidt omkring. Vi kørte så til Dolomit bjerge, og en dag til Venedig.
Vi havde det dejligt, og kan hjertelig anbefale Riva del Garda og Residence Monica !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Inge og Jens og deres familier fra Skanderborg tilbragte en uge på Residence Monica fra d. 5. juni til d. 12. juli 2003. De berettede efter ferien:

Vi kan meddele at vi har haft en utrolig dejlig ferie Residence Monica, alt var super godt - betjeningen på hotellet var i top, rar og god atmosfære,
Lejlighederne var store og rummelige - gode altaner, så vi var alt i alt godt tilfredse. Der er kun en ting vi synes kunne ændres, der måtte kun bades i poolen til kl. 18, det var for tidligt, det var næsten ikke til at holde ud at vi ikke måtte tage en svømmetur om aftenen, eller måske bare at poolen var åben til kl. 20.00 istedet for kl. 18.00 - ellers var alt som sagt perfekt.
Om området må vi sige at det er flot, vi vil helt sikkert tilbage til Riva igen, der er gode udflugtsmuligheder derfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Klaus og familie fra Kalundborg tilbragte Påskeferien 2002 på Residence Monica. Han meddelte efter turen:

Turen til Riva Del Garda er bare gået godt, vejret var mellem 15-20 grader konstant, og sol alle dage. Vi blev som altid godt modtaget på Residence Monica, og selv om det er åbningsdag for området så havde Fruen i huset styr på det.
Det er 1.gang vi har benytte jer som booking men alt er forløbet tilfredsstillende og alle papir var klar da vi ankom og selv om vi ankom en del timer før end beregnet så fik vi nøglen med det samme, hun kan huske os fra de sidste 4 gange vi har været der, og måske derfor fik vi også en af de nyrenoveret lejligheder.
Mens ungerne var ude og sejle lokkede jeg en del forældre med til marked i Lazise og der er stor forandring på vejret fra nord til syd ved Gardasøen, varmen især. Ellers opholdte vi os mest i Torbole og så Riva Del Garda.
Der er kommet en del nye ejere på div. spisehuse og jeg vil mene at det har hævet standarten lidt, vi har ikke tabt i vægt nok lige det modsatte. Fordi stævnet trak lidt ud besluttede vi for at tage en ekstra overnatning og så gæstfri som Fruen er var der ingen problemer, vi skulle bare lægge nøglen ind på kontoret når vi rejste derfra og vi kunne afregne dagen før så vi kunne gøre som det passede os og de andre som har lejet sig ind gennem andre arrangører fik samme besked, lad børnene komme op og i bad inden den lange køretur tilbage til Danmark, og bare vi var ude sidst på eftermiddagen sådan ca. inden kl. 18.
Køreturen ned til Riva Del Garda kunne nær været blevet en lang affære, et voldsomt regnvejr satte ind i Østrig og vi havde besluttet at køre ind i Kramsach for at spise aftensmad, men besluttede os for at tage en overnatning og da vi stod op næste morgen var det godt nok blevet lidt hvidt udenfor, men vi kørte igennem, og dem som var 8-10 timer bag efter os måtte vente neden for Brenner som blev lukket p.g.a af sne.
Hjemturen søndag gik fint, vi kørte kl 11.30 søndag og var i Kalundborg kl.01.30 uden stop eller uheld nogen steder, så du kan nok tænke dig til, at der er en højrefod der har ligget lidt tungt på speederen.
Til sidst. Området fra nord til syd kan kun anbefales for et sted hvis man vil holde en god ferie og børnene kan være aktiveret hele tiden, er man som os sejlglade er det bare det bedste område, vi har i alt været 9 familier fra Vestsjælland som nok vil tage turen igen til næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2002
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map