Anmeldelser af Residence Monica

 
Residence Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Monica

Læs personlige anmeldelser af Residence Monica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Monica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne fra Grenaa boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Vi er kommet meget ned ved Garda søen. eller meger præcist, den nordlige end af søen. Vi er aktive sports-klatre og MTB'ere.
Dette område give næsten udtømmelige muligheder for alle udøvere, lige fra begyndere til de bedste inden for sporten.
Sports-klatringen giver mulighed for korte ruter på 20 meter til lange boltede ruter på op til 600 meter. På MTB(mountainbike) er der alt fra fra cross-country, singel-track til downhill....
Jeg mener at lejligheden var over niveauet, man normalt kan forvente til prisen.. Her mener jeg både indretning, graden af slidtage og en rigtig god beliggenhed.
Infomationen på jeres hjemmeside er rigtig god også selvom man har været der før. Service og opfølgningenen fra jer det bedste vi har erfaret endnu.
Vi møder ofte klatre og mountainbiker der har valgt at bo på camping der nede. Men ofte er det en dyre løsning når alt kommer i betragtning... Da det oftes er i for og eftersæson disse aktiviteter er optimal.
Det kunne være en god ide at In-Italia gjorde lidt mere opmærksom på sig selv, inden for disse sportsaktiviteter. Forumer hvor MTB'er, sports-klatre og evt. vandre/trackere findes på Nettet, eller hvor de køber deres udstyr.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Thomas og familien fra Skibby boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Riva del garda er et dejligt sted, smukt og frodigt,varmt, men ulempen i det nordlige er aften regnen og torden der er noget voldsomt, men det skaber jo så en fornuftig nat temperatur.
opholdsstedet residence monica har et dejligt swimmingpool område... men selve hotellet ude og inde trænger virkelig til en kærlig hånd.. når man ankommer, tænker man ååååhh nej skal vi virkelig bo på det grimmeste hotel, selv skiltet med navnet på virker ikke!!
værelserne er bygget af spånplader, som man ikke engang har gidet at male, og så kan man høre naboen hvis de slår en prut.Men der en smuk udsigt fra hotellet til bjergene, hvor man kan se nogen gamle borge og et lille tempel der ligger meget højt oppe, og selvfølgelig udsigt til søen.
talien er et smukt varmt og dejligt sted, man skal bare ikke bo på det hotel!
Verona er en fantastisk smuk gammel romantisk by som man kan bruge flere dage i.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Annette og hendes familie fra Næstved boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Det var 2. gang vi besøgte Riva del Garda, så vi vidste hvad vi gik ind til.
Residence Monica havde alt hvad vi kunne ønske os, og vi var glade for både lejligheden og poolområdet. Men det er ærgerligt at se, hvordan Monica forfalder pga. slitage og manglende vedligeholdelse. Eksempelvis var altandørene svære at låse/åbne, der var småhuller i væggene etc. Ved den dejlig store pool med de flotte store nerier og palmetræer hvor man hele tiden kunne finde skygge, mangler der at blive fejet, ordnet bede, og området omkring bruseren var hele tiden fyldt med sand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Helle Dalsgaard og familie fra Randers boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi er kommet hjem efter et dejligt ophold i Riva del Garda. Vi synes bestemt, at byen levede op til vores forventninger. Lejlighedskomplekset lå i tilpas afstand fra byen, og især turen langs søen var rigtig dejlig. Der var i byen og området/ved søen mange muligheder for aktiviteter. Opholdsstedet var vi ligeledes meget tilfredse med. Lejligheden var absolut ren og pæn, og med en god altan, - der var fint med plads ved poolen, de gange vi valgte at benytte den. Folk på stedet var hjælpsomme og venlige. Så alt i alt vil vi meget gerne udtrykke stor tilfredshed med ferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ketty med familie og venner fra Loegumkloster boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Det var da dejligt at høre fra jer.

TAK vi har haft en SUPER ferie.

Vi ankom til Residence Monica kl. 14.00 og kunne jo først indlogeres kl. 16.00 hvilket vi godt vidste. Men de har en rigtig dejlig stor have og vi nød bare at sidde lidt i skyggen. Lejligheder var rigtig dejlige. Vi var lidt skuffede over at der var køjesenge i begge lejligheder. Vi havde - synes vi - været påpasselige med at booke sådan at den ene lejlighed var med 2 dobb. værelser - altså en treværelseslejlighed med 4 sovepladser og en med 5 sovepladser. Vi fik 2 lejligheder med 5 sovepladser- fint nok til samme pris, men det var bare det med køjesengen. Det er også bare fordi at vore venner er 10 år ældre end os. Vores ældste ven har haft en hjerneblødning for 3/4 år siden så der var hensyn at tage. Men vi lagde madrassen ned på gulvet og så gik det. -- Vi kunne sagtens for i vores lejlighed var vi kun 3 pers. og den ene på 14 år.

Vi fik en seddel ved ankomsten om at der ville komme en guide mandag kl. 10.20. Vi gik ned i receptionen - bare for at spørge om VI egentlig havde lavet en fejl for at vide det til andre år, Men kl. 10.25 da vi kom derned var vedkommende allerede gået og damen sagde at vi kunne ringe. Det ville vi så ikke for det var ikke for at klage - vi var glade for lejlighederne.

RIVA er en dejlig by. Vi kan godt lide at bo i en lille bydel. Der er hyggeligt og de handlende er rigtig flinke. Det er nemt at hente morgenbrød hos SPAR og der er et godt udvalg. Vi nød at vi kunne hente en dansk avis i kiosken ved siden af så vi kunne følge lidt med i de danske forhold.

Stranden i RIVA er bare det bedste. I år var det bare så lækkert. Det var varmt, det blæste ret meget, der var store bølger og naturen/udsigten fra stranden er postkortagtigt. Vi kunne sidde i timevis og nyde wind surfernes kamp for at holde sig på brættet. Der var hundredevis af dem og det så mega flot ud.

En gåtur langs strandvejen om til selve RIVA by er at anbefale. Flot tur og det tager ca. ½ time i stille tempo. Nede i byen er der små smalle hyggelige gader. Mange lækre butikker med sko og tasker. Bare det at sidde på en lille café og nyde Ice Cappuccino er bare godt.

Om aftenen spiste vi på en lækker restaurant helt nede ved søen. Her var bare lækker med og god og sød betjening.

Når man bor i Riva Del Garda skal man køre op i bjergene og spise ind i mellem. Her finder man rigtig gode restauranter med den flotteste udsigt. Tager man op til Ristorante California kan man være heldig at sidde og følge med i hvordan bjergbestigerne klarer den på vejen op. En anden aften kan man køre til AL LAGO i Molina de Ledro her er der rigtig flot idet restauranten ligger lige ud til søen.

Jo vi har nydt det. Det er også 3. gang vi er i Riva så vi ved godt hvor vi vil spise og hvad vi vil se efterhånden.

Tak for nu og for hjælpen til turen. Iøvrigt vil jeg lige sige at det er dejligt at I sender mail når betaling og alt er iorden - det gav os en god tryghed for at tingene var på plads.

God sommer forsat - vi tog jo lidt sol med hjem :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Bjarne og hans hustru fra Sønderborg boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 19. til d. 26. maj 2007.

Det var en god ferie. Byen Riva del Garda og hele området er utrolig flot, og befolkningen er venlig. Omkring lejligheden, så var vi generel tilfreds.
Hele lejlighedskomplekset er lidt slidt, men der er rent og lejlighederne er udstyret med det nødvendige, men så heller ikke mere. Der er en stor swimming pool, som er velegnet for især børnefamilier. Hele lejlighedskomplekset er dårlig lydisoleret, og man kan høre hver en dør der lukkes på samme etage, og man kan høre al støj fra de andre lejligheder På det tidspunkt (maj måned) var en del lejligheder endnu ikke udlejet, så problemet med støj var acceptabelt, men jeg vil undgå at komme der i højsesonen pga. støj.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lene og familie fra Egå boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 14. til d. 21. oktober 2006.

Vi har haft en fin tur!

Vi har tidligere camperet i Torbole nogle gange, så vi kender området temmelig godt, men nød at vi havde klatrevægge og bjerge, stort set, for os selv, på grund af årstiden.

Lejligheden var OK til os, men vi stiller heller ikke de store krav. Andre ville måske ønske sig lidt mere service, bl.a. var der kun 5 glas, altså ingen vinglas eller andre varianter. Der var heller ikke noget sofabord, men det er ikke noget det har betydet noget for os, og vi er klar til at bo der igen. Dog var der ét minus, lejligheden blev temmelig kold om aftenen når solen var væk, og der var ikke mulighed for at åbne for varmen, så et godt råd til andre kunne være at tage nogle sokker og en stor pose fyrfadslys med hjemmefra, da de er temmelig dyre dernede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tom fra Ølstykke boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Det var et rigtig godt hotel, men vi var osse så heldige at få værelse ud mod poolen. Interiøret svarer ikke helt til dansk standard, men det fungerede. Byen og omgivelserne var helt i top. Vi var ude at spise mange gange og det var meget rimelige priser. Turen ind til Arena de Verona og i operaen var turens højdepunkt. Hvis vi kommer der ned igen vil tage prøve at bussen til Sirmione og så sejle hjem. Ingen af os havde lyst til at køre mere end højst nødvendigt i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map