Anmeldelser af Residence Monica

 
Residence Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Monica

Læs personlige anmeldelser af Residence Monica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Monica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette fra Esbjerg boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 1. til d. 8. september 2012.

Residence Monica levede fuldt ud op til vore forventninger og beliggenheden er perfekt med gåafstand til byerne Riva og Torbole.
Vi har kun ros tilovers for den venlige og professionelle oplevelse vi
har haft ved både reservation og telefonisk kontakt med in italia.
Efter at have reserveret fik vi meget hurtigt en bekræftelse, hvilket
var meget betryggende.
En rigtig god oplevelse var også vores telefoniske kontakt med en
utrolig venlig medarbejder, da vi på vor tur ned til Riva måtte
konstatere at vi blev forsinket. Den søde medarbejder tilbød at kontakte
dem ved Residence Monica, og efter mindre end 2 min. ringede hun tilbage til
os, og kunne der meddele os, at der ikke ville være problemer med at
komme ind på vort logi når vi nåede frem til bestemmelsesstedet.
Konkusion: Vi vil gerne igen gøre brug af in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Conny og rejsefæller fra Nykøbing F boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Vi havde en rigtig dejlig og afslappende tur.
Vi startede hjemmefra torsdag morgen og nåede tæt på den østriske grænse 1. dag, hvor vi overnattede på motel. Næste dag gik turen igennem Dolomitterne, hvor vi overnattede i en lille hyggelig by, som hedder Arabba. Det er en fantastisk tur og meget flot tur, som varmt kan anbefales. Sikken en natur !!!
Lørdag fik vi lejligheden i Residence Monica i Riva del Garda- vi må jo tilstå, at det ikke er første (ej heller sidste) gang, vi har boet der. Det første der slår en er den renhed der er, et rigtig sødt værtspar pragtfulde omgivelser og meget børnevenligt.
Vi slappede virkeligt af denne gang, og var kun på småture, men man må ikke tage derned uden at besøge det lille vinmuseum i Bardolino.
Vi har følt os godt informeret af in italia før turen og det er dejligt, at der er mulighed for kontakt til jer allerede om søndagen, hvis der skulle være noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lars og familie fra Rønde boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Jo tak, vi er kommet godt hjem igen efter vores ophold i Riva. Vi havde et godt ophold på Monica især fordi vi valgte Attic lejlighed på 5. sal med en fantastisk udsigt over søen, byen og bjergene.
Beliggenheden er fin i forhold til Riva by, søen og mange andre udflugtsmål. Vi besøgte bl.a. Aqualand, Tennosøen, Bastionen ved Riva og lejede cykler, hvilket altsammen fungerede fint.
Indkøb i Riva: Vi kan anbefale at handle dagligvarer i den lokale Lidl – stort udvalg og lave priser.

Når det så er sagt, må vi indrømme, at værtsparret virkede meget lidt serviceminded og holdt en form for distance til gæsterne. Bl.a. var det ærgerligt at de ikke gjorde opmærksom på et socialt arrangement, som fandt sted søndag kl. 18, ved check-in om lørdagen – en seddel herom ville måske have fået flere end de blot 2-4 pers. til at møde op.

Hotellet, svimmingpool, tennis- og fodboldbane trænger i den grad til en kærlig hånd. Hotellet: fx. maling på balkonner. Swimmingpool: løse/manglende klinker. Sportsbaner: ødelagte/manglende net.

Af ovenstående grunde kan vi dårligt anbefale dette sted til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anitta fra Brønderslev boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Vi har haft en super god tur, dejlig lejlighed på recidence monica, super service fra in-italia så absolut kun godt at sige om det hele

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ulla og familie fra Holbæk boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi har haft en dejlig tur, selvom vejret ikke var det bedste.
Vi har boet på residence Monica før, og synes det er et meget hyggeligt sted, specielt fordi det er familien selv der tager imod og servicere os, sammen med nogle meget venlige og imødekommende rengøringsdamer.
Hvis de skulle gøre noget anderledes, var det en bedre beskrivelse af lejlighederne. Sidste år var vi 5 afsted og boede en lille lejlighed, dog med 5 sovepladser, men pladsen var lige knap nok. Iår var vi ligeledes 5 afsted og fik en af lejlihederne i gavlen, der også var til 5 men betydelig bedre pladsmæssigt. Hvis vi skal derned igen. ville jeg hvis muligt helt bestemt bestille en gavllejlighed hvis jeg havde muligheden, også selvom den kostede lidt mere.
men dejligt, hyggeligt sted

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Gitte Raagaard og ___ fra Gilleleje boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011.

Vi har haft en kanon rejse - intet at klage over (andet end at ferien var for kort)
Hvis man tager til Riva Del Garda SKAL man spise is fra Flora og nyde bjergene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Conny og rejsefæller fra Nykøbing F boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 7. til d. 14. august 2010.

Det har været en rigtig god oplevelse at rejse med in-italia. Vi havde et ønske om at bo så højt oppe som muligt i Residence Monica, og dette blev efterkommet. Vi boede på 4. sal med udsigt til bjergene og haven. Lejligheden var perfekt og skinnende ren, det er noget vi vægter meget højt. Værtsparret var meget imødekommende og hjælpsomme.

Riva er nok "vores" by! Vi har boet der 4 gange før. Det lille vinmuseum Zeni i Bardolino må man besøge og herefter køre turen over Baldo-bjerget, smukkere tur findes vist ikke. Ligeledes en tur til Malcesine, en tur op med panoramabanen til toppen af Baldo hvor der er rig mulighed for at vandre og der er en fantastisk udsigt. En færgetur på søen er også en særdeles smuk oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Tine og rejsefælle fra Greve boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 3. til d. 10. oktober 2009.

Endnu engang har det været en dejlig tur til Italien ved hjælp fra jer. Vi er meget tilfredse med jeres service og jeres huse/lejligheder.
Riva er en hyggelig by og på denne her årstid er der ikke fyldt med mennesker (slet ikke danskere).
Vi havde læst diverse rejseoplevelser fra Residence Monica og var spændt på hvad der ventede os. De andre har ret, det er desværre ikke så velholdt (mest udenfor) og det er synd, for stedet ligger helt perfekt. Vi havde en af de øverste lejligheder med udsigt til søen. En god stor lejlighed og en fantastisk stor terrasse. Lejligheden var ren og i nogenlunde stand, det var små ting der skulle gøres for at den var i orden, ikke noget der generede vores ophold.
Vi er allerede på udgik efter næste ferieophold i Italien og jeg er sikker på at det bliver med In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pernille og familien fra Fredericia boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en SUPERTUR til Riva del Garda..Vi boede på Residente Monica, som er et familiedrevet hotel. Det var lidt slidt men pænt og rent. Værterne var supersøde og hjælpsomme. Der var en lækker stor pool som vi bare nød.. Hvis man fortsætter op ad "via Longa", kommer man til en meget mondæn restaurant, hvor ganen virkeligt bliver forkælet.. Vejret var skønt, lidt skiftende mellem bagende sol og vind midt på dagen.. Nu er det 2. gang vi har været i Riva, sidste år boede vi på Residente marina i forbindelse med sejlerstævne, det var også et skønt sted, men Residente Monica er klart mere centralt og med den lækre pool også mere børnevenlig.. Vi ses sikkert næste år..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
Inge, Jens Otto og familie fra Skanderborg boede på Residence Monica i Riva del Garda fra d. 4. til d. 11. juli 2009. De skrev efter rejsen:

Ja, tak vi har haft en dejlig ferie i Riva. Vi boede også på Residence Monica for 8 år siden, så det var jo gensyns glæde både med stedet og byen.

Dog vil vi sige at stedet er noget nedslidt. Det ville pynte hvis de fik sat fliser fast der var faldet af i poolen, og evt. lige luge omkring poolen,i det hele taget fikse stedet lidt op - bare for et syns skyld. Ferie er jo også, at det er pænt, det man skal se på. Men overordnet er stedet ok til prisen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map