Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Residence Monica

 
Residence Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Monica ligger i Riva del Garda i grønne omgivelser 1 km fra centrum og blot 300 meter fra barer, butikker, restauranter og stranden. Lejlighederne er fra 1985, men blev nyistandsat i 2001.

Faciliteter for en hver smag

Residencen byder på faciliteter som bar, reception med internetadgang, hall, TV-stue, spillerum med bordfoldbold og bordtennisbord, stor have og meget stor pool (åben fra 09:00-13:00 og 15:00-20.00), tennis-, fodbold-, basketball- og volleyballbane i ét, legeplads, elevator og parkering. For cykelentusiaster, der medbringer mountainbikes, er der også cykelkælder og hvis ikke man selv har cykel med kan disse lejes. I haven er der mulighed for at grille, og fra alle lejligheder er der en god udsigt ud over dalen.

Læs mere om Residence Monica

Lejlighederne

Lejlighederne på Residence Monica har det til fælles, at de har en gennemført 60'er stil rent indretningsmæssigt med lave sofaer, korkdetaljer på vægge og møbler blandet med nogle nyere indslag i form af tilpassede køjesenge i flere af "børneværelserne". Det skal dog bemærkes, at det er gode køjesenge, hvor der er tænkt ind, at en voksen også skal sove behageligt.

Lejlighederne på Residence Monica

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser med balkon

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa til to personer, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med enkeltseng) samt balkon.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser med balkon

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa til to personer, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng) samt en stor eller to mindre balkoner.

Treværelseslejlighed Attic med 5 sovepladser med terrasse

Lejlighederne er på ca. 55 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng). Lejlighederne ligger på femte sal og har egen balkon på hele 50 m².

Skjul teksten
 
 
search map