Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Residence Monica

 
Residence Monica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Monica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Monica ligger i Riva del Garda i grønne omgivelser 1 km fra centrum og blot 300 meter fra barer, butikker, restauranter og stranden. Lejlighederne er fra 1985, men blev nyistandsat i 2001.

Faciliteter for en hver smag

Residencen byder på faciliteter som bar, reception med internetadgang, hall, TV-stue, spillerum med bordfoldbold og bordtennisbord, stor have og meget stor pool (åben fra 09:00-13:00 og 15:00-20.00), tennis-, fodbold-, basketball- og volleyballbane i ét, legeplads, elevator og parkering. For cykelentusiaster, der medbringer mountainbikes, er der også cykelkælder og hvis ikke man selv har cykel med kan disse lejes. I haven er der mulighed for at grille, og fra alle lejligheder er der en god udsigt ud over dalen.

Læs mere om Residence Monica

Lejlighederne

Lejlighederne på Residence Monica har det til fælles, at de har en gennemført 60'er stil rent indretningsmæssigt med lave sofaer, korkdetaljer på vægge og møbler blandet med nogle nyere indslag i form af tilpassede køjesenge i flere af "børneværelserne". Det skal dog bemærkes, at det er gode køjesenge, hvor der er tænkt ind, at en voksen også skal sove behageligt.

Lejlighederne på Residence Monica

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser med balkon

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa til to personer, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med enkeltseng) samt balkon.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser med balkon

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa til to personer, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng) samt en stor eller to mindre balkoner.

Treværelseslejlighed Attic med 5 sovepladser med terrasse

Lejlighederne er på ca. 55 m². De består af rummelig opholds- og spisestue med sovesofa, lille køkken med elkogeplader og satellittv, badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng). Lejlighederne ligger på femte sal og har egen balkon på hele 50 m².

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Monica

Læs personlige anmeldelser af Residence Monica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Monica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Monica

Frie rammer

Residence Monica var en fantastisk ramme for 4 familiers fælles ferie. Både lejlighederne og især udenomsarealerne var lige hvad vi ønskede os. Mens nogen cyklede om morgenen så svømmede andre, mens andre igen sov længe. Senere var der tennisturneringer, volleykampe og solbadning inden fælles aftensmad på en af de store tagterrasser.
Lejlighederne er spartansk indrettet og udstyret - men det var vi informeret om.

Læs mere

gejlig ferie

Det fint Monica, alt funker, ved det lidt men stadig har vi kommet der i 4 år, og ikke sidste gang, søde værtspar og datter..

Læs mere

Godt sted til god pris

Godt sted til god pris. Pænt rent, men lidt spartansk køkken. Kunne med fordel ofret komfur og elkedel

Læs mere

Ferie 2013

Vi havde en fantastisk ferie til Italien, og overordnet er der tilfredshed med turen fra start til slut.
P

Læs mere

Fint budgethotel

Roligt og rent hotel, der holder hvad der loves. God beliggenhed.
Køb af linnedpakken gav ikke mulighed for at bytte håndklæder over ugen, det trækker ned.
Poolen blev kun renset en gang på en uge, det indbyder ikke til at svømme.

Læs mere

Ok uden at være prangende

Køkken og inventar trænger til en opdatering.
Kogeplade var defekt, der var ingen grydeskeer og gryder og pander var så bulede og skæve, at de stort set var umulige at benytte.
Vi samlede disse fejl sammen og indberettede dem og bad dem rette op efter afrejse, da vi besluttede os for at spise ud resten af ferien..

Som "sove"-hotel kan det varmt anbefales pga pris/beliggenhed

Læs mere
 
search map