Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Residence Englo Vacanze

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du smukt og roligt i en gammel olivenlund lige over centrum af Riva del Garda. Der er kun ca. 200 meter til det stemningsfulde centrum med den hyggelige havn, et rigt handelsliv og masser af spisesteder. Og 500 meter herfra ligger den nærmeste søstrand og den lange promenade, som fører en hele vejen til Torbole, der er kendt for sit surferliv.

Indendørs pool og gratis parkering

På Englo Vacanze findes en (opvarmet) pavillon med indendørs pool og store vinduer mod haven samt adgang til sauna (mod betaling) og omklædningsrum. I forbindelse med receptionen er der fjernsynsstue, bar med morgenmadsrestaurant (mod betaling), og fortil er der have, hvor du kan dase i solsengene. Og næsten ude af syne findes parkeringspladsen, der er aflåst. Trods beliggenheden tæt på centrum, er omgivelserne grønne og afslappende.

Læs mere om Residence Englo Vacanze

Praktiske lejligheder

Alle lejlighederne er pænt møblerede og råder over mikrobølgeovn, satellitfjernsyn, telefon, sikkerhedsboks, hårtørrer og selvstændigt varmeanlæg.

Lejlighederne på Residence Englo Vacanze

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)

består af opholdsstue med to sovepladser, spisekøkken med elplader, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B)

består af spisekøkken med elplader og mikrobølgeovn, opholdsstue med 2 eller 3 sovepladser i sovesofa, soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)

der er kun en af denne type lejlighed på stedet. Der er tale om en lejlighed I to plan, som består af opholdsstue med to sovepladser, køkken med elplader og mikrobølgeovn, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residenza Le Due Torri

Riva del Garda, Sydtyrol

Casa Seia

Ledrosøen, Sydtyrol

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Sydtyrol

search map